Tøffingen til Høitomt moser alt


Eirik Høitomt, og Uza Du Vivier har en spennende oppgave foran seg på mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Eirik Høitomt, og Uza Du Vivier har en spennende oppgave foran seg på mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Meget fin V65-omgang! Banker som er tøffere enn de fleste i grunnlaget! Sjokk som går inn i sin beste tid på året! Her er det bare å ta rygg på godbitene!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Gävle:
Vi jakter ny V4-suksess
V64 Mantorp:
Enorm V64-jackpot med 1,7 millioner ekstra
Oddstips 1: Everton kan ta et kjempesprang
Oddstips 2:
Aalborg jakter Solbakkens FCK

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen byr på en praktfull V65-omgang denne mandagen, og det er en av de beste omgangene som er blitt kjørt på hverdagstravet i år. Det var ikke helt enkelt å finne et sikkert holdepunkt, men etter å ha vært i tenkeboksen en bra stund, så landet vi på tøffingen 1 Uza Du Vivier (V65-3).

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 Bungee Jumper – Har et meget fint løp foran seg i innledningen, og den skal dessuten bli spennende å følge første gang ut for ny trener. Viste ikke den helt store viljen på tampen hos Brenne, men Evy Marie Brinch har vist mer enn en gang tidligere at hun kan vekke hopper til liv. En Bungee Jumper i vanlig form, ja, det hadde vært en banker i slike omgivelser. Er derfor en soleklart motivert tipsener! PS. 7 Illusion – Står nærmest vår tipsener på kapasitet, og når man her tar turen fra Sverige etter en lengre pause så er nok hesten godt forberedt. Er ordentlig bra på sitt beste, og dette er den store outsideren i innledningen.

V65-2 : 4 Aas Balder – Var noen lengder bak 6 Haugs Tornado sist, men den avsluttet bra, og den viste igjen at den er på vei mot formen. Har nå fått seg tre blåsere i kroppen etter en lengre pause, og det har den fakta trengt. På mandag kommer den ut på sin beste distanse, den er kuskeplusset med Adrian Solberg Akselsen, den er kjapp ut, og dette synes vi ser spennende ut på forhånd. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Uza Du Vivier – Blir vår sjansebanker på mandag. Avsluttet sterkt sist, mens den feilet vekk en trolig seier nest sist. Er sterk, og distansen burde passe den som hånd i hanske. Er dessuten over middels fra start, og uten de helt store startkanonene med i første rekke så kan faktisk vår banker forsvare sitt innerspor. TOPP MULIGHET, og vi gir tilliten til Uza Du Vivier, og Eirik Høitomt. PS. 8 Toxic Flame – Har vi sett i både Sverige/Danmark. En entaktet, og veldig tråkk type. At den ikke får pisk med seg burde være et stort minus.

V65-4 : 3 Tellus Vilja – Virker stadig å bli bedre, og den avsluttet riktig så bra nå sist. Gikk dessuten en fin tid, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Har denne mandagen en helt riktig oppgave foran seg, og det kan være en banker for dem som vil gå tynt. PS. 10 Bjørnmyr Texa – Måtte kun se seg slått av stortalentet Tem Mixi sist, og dette er en 3-åring som utvikler seg sterkt. Kan sitte der om vår favoritt skulle være under pari.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 JC Superstar – Et flott løp venter, og her er det SVÆRT jevnt. Draget vårt pleier å finne storformen på denne tiden av året, og når vi likte den godt nå sist, ja, da må den bare prøves. Avsluttet strålende ute i banen i løpet sist, og den varslet full form. Står her spennende til, og den er sikret et bra opplegg. Kan overraske om lukene kommer, og den tas med som en mulig godbit. OBS!

V65-6 : 6 Elmer – Hadde man gjort om treningen på før løpet sist, og det hadde tydeligvis slått positivt ut. Kom nemlig til mål med alle kreftene sine igjen, og den så ordentlig bra ut for dagen! Nå har den fått dette løpet under vesten, og på mandag blir det fort et klart mer offensivt opplegg. Kan vinne et slikt løp som dette selv om den skulle havne utvendig leder, og vi ILER til med tipsnikken.

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.