Tjomsland i hovedrollen

Øystein Tjomsland kjører vår banker denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Øystein Tjomsland kjører vår banker denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Talentfull banker! Luring som er milevis bedre enn rad i finalen! Frekkis som aldri har vært bedre i V65-2! Pengene skal hentes på min hjemmebane søndag!

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 2: Stabæk fosser videre
Langskudd: Follo slår Sogndal
Tippekupongen: Kan Viking holde trykket oppe?

V4 Århus galopp: Dansk galoppfest søndag?

Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
Tippemagasinet: Brann-spillerne må fortjene lønna si
Fotball-VM for kvinner: Dette mener Sports Illustrated om Norge

Sørlandet inviterer til en ny interessant V65-omgang denne søndagen, og vi er sikret stor omsetning da Sverige spiller inn i potten. Det er ingen tvil om at det igjen er hjemmetrener Øystein Tjomsland som har de beste sjansene i dagens V65-spill. Selv om den er urutinert så velger vi å banke 5 Eldodin (V65-4) med Øystein Tjomsland. Mer om dagens løp finner du lengre ned i tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V64-omgangen fra Axevalla denne søndagen så var den svært utfordrende å ranke, og det tok litt mer tid enn vanlig for å gjøre tipsene klare. Det vrimler av godbiter i løpene, og bankeren er av det frekke slaget. 6 Mc Steamy (V64-5) banker vi.

VÅRE TIPS TIL AXEVALLA FINNER DU HER

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter på Sørlandet:

V65-1 : 8 Edson Boko – Elendig klasse, og her er det stor forskjell på hestene. Edson Boko er klart best, og hvem er egentlig interessert i å svare den på startsiden her? Øystein Tjomsland kan normalt sett kjøre seg billig til tet, og da er løpet over. Gikk strålende etter galopp sist, og da viser den 13,7/1300 etter feiltrinnet. Her er det kun galopp imot, og denne favoritten er VELDIG MOTIVERT! PS. 5 Ranja Hill – Er veldig bra på kapasitet, men treneren uttaler til Trav og Galopp-nytt at han er svært usikker på henne, og at han ligger lavt.

V65-2 : 1 Will Lita – Skummelt hoppeløp, og her er det bare å gardere opp. Draget vårt virker å utvikle seg strålende for tiden, og den gikk enormt nå sist etter to galopper på startsiden. Kommer helt rått tilbake, og den er ikke mye slått. Vi har 27,2 s 1900m på den, og da skal man huske på det at forholdene ikke var optimale. Unngår den galoppen så er den helt sikkert med på foto her, og vi roper et varsko!

V65-3 : 3 Pantini – Har fått seg en nødvendig blåser i kroppen, og det gjorde nok godt. Var veldig bra før denne lille pausen, og dette er en traver med innstilling. Tåler å bli brukt i løpene, og motstanden her skremmer ikke. Kan fort sitte der igjen nå, og den må med på ALT! 7 Sky Air Born GG – Er kraftig pågang, og den avsluttet fint sist. Da skal man være klar over at Marius ikke fikk trukket ned draskylappene. Er veldig grunnkapabel, og med stigende form så er den interessant. OBS!

V65-4 : 5 Eldodin – Er nok ikke helt til å stole på enda, men vi snakker her om en traver som har stor fart i kroppen sin, og den har et for lavt grunnlag i forhold til kapasitet. Skulle den komme seg foran så vet vi at den kan under 30 på distansen, og det er det ikke mange som straffer i dette løpet. Er en motivert favoritt, og den skal stå først på ranken. Klart først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Special Envoy – To hester kan vinne dette løpet, men Frode Hamre har favoritten. Blir han sluppet til tet her så skal sjansene være meget gode. Ble sårbeint sist, og det var grunnen til at den feilet. Går en lav 14-tid om den skulle komme seg foran, og det er det ikke mange som straffer. 1 Space Bee – Burde ha vunnet sist, og den får kun godkjent minus. Dette er uansett et veldig riktig løp for Space Bee, og den kan vinne fra tet/rygg leder. Vil jo hele tiden ha luker om den sitter bak en hissig Special Envoy, og den tas med på samtlige bonger. Disse to bør være et solid lås!

V65-6 : 1 Xantippe – Er MILEVIS bedre enn raden, og den fortjener en opptur. Nå sist ble den grovt hindret, men varslet form med å komme sterkt tilbake nedover oppløpet. Er veldig kjapp i vei, og om Åsbjørn Tengsareid ønsker tet så får den normalt sett tet. Er uansett sikret et bra opplegg, og den prøves som en spennende frekkis i en finale hvor det ikke akkurat vrimler av stjerner.