Tjomslands kanon innfrir på Sørlandet


Øystein Tjomsland, og Coktail Fortuna får mange tilhengere i totoen på søndag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Øystein Tjomsland, og Coktail Fortuna får mange tilhengere i totoen på søndag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Lettløst! Vi spiller samlebonger! Tjomslands kanon bankes! Frekt objekt kan overraske mot billig motstand! Du tar vel rygg mot lukene?

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Øvrevoll: Søndagsfest med Carlos
V64 Romme: Herlig jackpotomgang med 1,3 mill ekstra
Oddstips 1: Nå er det dags for Everton
Oddstips 2: Ranheim jakter playoff
Oddstips 3: Ubeseirede Sampdoria til brakodds
Oddslangskudd: United kan senke Arsenal igjen
Tippetips: Atletico mot Real på herlig tippekupong
TV-fotball: Supersøndag for alle fotballelskere

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!

* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny siste info opptur!
Under den store jackpotomgangen på Bjerke onsdagen 30. september så ble det full klaff for fire av våre V76-bonger på Eksperten. Alle med navn: Siste V76superjackpot. En andel på disse kostet Kr.500, og bongenes pris var Kr.2 000,-. Utbetalingen på disse bongene var herlige Kr.18 387 per stk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det blir fort lettløst på Sørlandet søndag. Løpene er tynne, og favorittene er klare i fem av løpene. Vi prøver oss derfor med samlebonger. 9 Coktail Fortuna (V65-5) er en ordentlig bra hest som har trengt litt tid på seg. Nå kommer den bare mer og mer, og på søndag viser den de andre bakskoene! Dette er vår banker for dagen. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 4 Tinn Jerker – Er en kanon i grunnlaget, og det er nesten utrolig at den ikke har tjent mer enn usle 215 000 hittil i karrieren. Kom sist ut etter en lengre pause, og den så helere/finere ut enn noen gang tidligere. Gjør en morsk sisterunde i det nevnte løpet, og på klokken vår stod det 24,6 s 1000m. Distansen på søndag er ikke den beste, men et lite felt veier noe opp. Er den bare på skuddhold når det gjenstår 500-600m, ja, da må dette dreie seg om en flott mulighet! SPILLES!

V65-2 : 7 Amon Tomaz – Er en hest som Team Tjomsland hadde SKYHØYE forventninger til som unghest, men så ble den skadet, og den var lenge borte. Sist så jogget den en 16-tid, og vi vet at den er moden for å senke den tiden med et par sekunder om det skulle være nødvendig. Burde sitte tidlig i tet nå, og da snakker vi om en vinner. Kun galopp imot, og dette er en veldig motivert favoritt!

V65-3 : 3 Arnspik – Er overlegen på ren kapasitet, og den var også knallgod i nederlaget sist. Feiler da i en trang situasjon ca 1200m fra mål, og den taper mye. Kommer helt enormt tilbake via sporene før den feiler som skummel på oppløpet. Fungerte ikke som best i aksjonen den dagen, og det var grunnen til den siste galoppen. Nå skal den være fikset på, og fungerer den som den skal, ja, da taper den ikke dette. FAVORITTEN!

V65-4 : 2 Coolmate – Vidåpent løp hvor det kan smelle. Vårt drag er veldig bra på kapasitet, men den har dessverre rotet litt de to siste gangene. Feilet dog i fra seg en plass blant de tre nå sist, så formen er bedre enn raden. Gikk et par meget gode løp for Eirik Høitomt i sommer, og han hadde et veldig godt tak på den. Står spennende til her, motstanden skremmer ikke, og feilfritt så kan den overraske. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 9 Coktail Fortuna – Er en topphest som har trengt litt tid på seg etter at den kom til Norge. Nå begynner den dog å finne seg til rette, og da vil den også prestere på sitt beste i banen. Vi hadde litt skrell-feeling for den sist i Sverige, og da gjør den også et toppløp! Blir hengt opp i sporene innledningsvis, og Tjomsland bakket seg da sist. Kommer via sporene på siste bortre, og den avslutter sterkt! Vi har 10,6 s 800m på klokken i sporene, og noe mer enn det kan man nesten ikke forlange. Nå er den langt billigere ute, sporet er perfekt, og nå burde det være duket for seier. SPILLES!

V65-6 : 2 This Is Anfield – Trengte løpet sist. Kom da ut etter pause, og den hadde kun fått den billig i jobbene. Gikk en fullt godkjent sisterunde, men den var altså tung. Ventes forbedret til oppgaven på søndag, og motstandsmessig så kan den nesten ikke få en billigere oppgave enn dette. I det som er en favorittpreget omgang så avrunder vi også med det som er en motivert favoritt.