To bankere gir oss V65-suksess


L'Amour Bonanza er virkelig en flott traver. Tirsdag jager han en ny seier. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
L'Amour Bonanza er virkelig en flott traver. Tirsdag jager han en ny seier. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Om ikke noe uventet hender, skal våre to bankere vinne sine løp. Dagens V65-omgang er spillemessig spennende.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddsdobbel: Våre norske kvinner slår Irland
V4-lunsj Sverige:
Spennende omgang på Hagmyren
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM

Da har vi lagt OGP-helga bak oss, og allerede førstkommende helg blir det store potter man kan delta i. Både i Norge og Sverige. Først ut denne tirsdagen er Hagmyren, som serverer en finfin internasjonal V4-omgang med start 12:20. Vi flytter oss så over til kvelden. Her hjemme er det Momarken som er vertskap for V65-omgangen. Solvalla kjører tirsdagskvelden V64-omgang i Sverige. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Petters største V5-bong suste inn
På Bjerke søndag fikk vi servert stor sport, men vi fikk også spilt inn litt cash. Dagen største V5-forslag med pris på 960 kroner, satt klokkerent og betalte tilbake 4323 kroner. Forslaget sto med 10 av 12 hester i bånn, og kunne fått mye mer da andrevalget vant.

Lerum med solid trøstegevinst i Harstad 10. juni
Det ble igjen servert meget sterke tips til Harstad, og vi var ytterst nære ordentlig storcash denne søndagen. Vår største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) inneholdt en femmer i den uløselige omgangen, og betalte ut Kr.27 708,-. Dessverre innfridde ikke vår banker, Polar Northug (ble nummer tre), og vi måtte derfor nøye oss med en solid trøstegevinst. Zetus (3-valg), og Lady's Blue News (odds 30,28) stod begge først på vår rank.

Det er en fin V65-omgang Momarken presenterer. Flere av løpene er vidåpne, men det er også noen klare bankerkandidater. Undertegnede har funnet frem til to holdepunkter. Dagens beste objekt kommer ut i den siste avdelingen. 

Annen klasse enn de andre
Om bare Sven Olav Weberg kjører 9 L`amour Bonanza i trav, skal det være solide vinnersjanser for ekvipasjen i V65-1. Orlando Vici-sønnen viste tegn på stor kapasitet i 3-årssesongen (i fjor). Han tok to fine seiere i Sverige, og spesielt i løpsdebuten på Arvika imponerte han med å vinne med innlagt galopp. Hesten har kommet ut å gjort tre starter i år. Første gang ut var i Årjäng. Der galopperte hesten bort en topplassering i den siste svingen. Han så meget fin ut underveis. 

Nest sist på Bjerke var det så dags for lunsjtrav, og undertegnede var tilstede. Weberg sin traver så ut som en rund million i varmingen, og likeså i løpet. Han vant sprettlett med masse krefter spart fra dødens. Nå sist på Bjerke ble hesten derfor hardt betrodd. Weberg, som kusket, kjørte seg til tet tidlig og bare lenset unna konkurrrentene ned oppløpet. Inntrykket var femsterners, og det virket ikke ut som hesten var preget i det hele tatt. Kusken hadde et tonn å kjøre med, og kunne gått en lav 14-tid for dagen. I dag er det snakk om 2600 meter. Jeg ser for meg at kusken kjører tidlig frem, og overtar teten. 3 Logical Mystic vil få teten, men bør og skal slippe til favoritten da denne kommer. L`amour Bonanza har virket meget travsikker i de siste løpene, og det er lite som tilsier at hesten skal galoppere i dette løpet. 

Jeg er klar over at 3 Logicl Mystic vil få et fint løp, og holder et godkjent nivå. Jeg vet dog hva denne hesten er god for, da den flere ganger har fått maks i sine løp. Men med L`amour Bonanza er det motsatt. Denne kan mye mer enn vist, og det skal rekke til enkel seier i dette løpet. Dagens beste banker blir 9 L`amour Bonanza.

Nok en gang tet og slutt
Sik jeg leser V65-5 vil 3 Reallyokay ende opp i tet uansett. Uromomentet er 6 Global Talk. Sistnevnte tok en telefon til Hans Jørgen Eggen mandag. Sistnevnte var klart inne på at det ble et ryggløp i dag. Selv om han da overflyr 3 Reallyokay, vil sistnevnte få overta igjen. Fra tet i dette løpet skal 3 Reallyokay regnes med store vinnersjanser. Det er ingen i dagens løp som kan gjøre noe stor jobb utvendig lederen, og Rennesvik vil nok få styre det meste her. Hesten var som ventet god fra tet i V76-løpet på Bjerke sist. Han vant helenkelt, og grunnen for at Rennesvik var såpass mye etter hesten sin ned oppløpet var for å sørge for at stallkameraten Southwind Gizzel fikk andreplassen fra rygg leder. Ready Cash-sønne har vist form en lang tid nå, og alt tyder for at han tar hjem dette løpet fra tet. Han er sin verste fiende, mener jeg. Det blir dagens nest beste banker for meg. 

Eggen med årets fjerde?
Om Hans Jørgen Eggen vinner med objektet mitt 4 Priscilla E.P i V65-2, tar han sin fjerde årsseier som kusk. Priscilla E.P har fått to løp etter et lengre opphold nå, og jeg synes den seks år gamle hoppa har imponert. Nest sist, i årsdebuten, gikk hun svært godt til andreplassen etter å ha travet i dødens underveis. Nå sist fikk hoppa tidlig tet, og ledet et billig lunsjløp rundt om. Inntrykket på Credit Winner-datteren var solid, og det var masse krefter spart. I dag står hesten nok en gang til for å få tet. Jeg tror favoritten 6 Global Tess vil teste for å overta tidlig. Jeg håper og tror kretsen rundt hesten vil sitte i tet underveis. 4 Priscilla E.P blir mitt objekt. 

6 Global Tess årsdebuterte på en positiv måte sist på Eskilstuna. Hoppa var med på en 10-åpning og holdt godt. Må ikke vinne dette fra dødens, men får hun tet er vinnersjansene store. 5 E. Street var meget god nest sist, og har alltid en solid spurt å by på. Må med som lite spilt. Det samme må 7 Personal Goals, som var solid fra dødens sist. Vant enkelt da. 11 Support Attitude skal og med på forslagene, til tross for at hesten er klart best når han har pisk i Sverige. 

Hvem tar hjem dette?
Jeg synes V65-3 ser ut som et meget åpent løp, og jeg kommer til å gardere bredt. 

Hesten jeg velger å dra frem blir dog 1 Lea R.B. Jeg synes Ulrika Axelson sin hoppe skal regnes som et objekt i dette løpet. Lome Elden-datteren står alene på strek, og kommer til å lede dette løpet lenge. Hun hadde en lignende oppgave på Momarken nest sist, og da kjørte nevnte Axelson et perfekt løp. Det ble belønnet med en fortjent seier til Lea R.B. 1.32,2 gikk hun for dagen da, og 5-åringen virket ikke helt tom for krefter i mål. Skal kunne gå en høy 31-tid i dag, og da blir hun ikke enkelt å hente tillegg på.

Toppform på tipseneren
Jeg mener favoritten i V65-4 skal være 10 Sikvelands Svarten. Hingsten er i meget god form for tiden. Han avslørte at formen var på gang tredje sist på Färjestad. Da gikk han meget sterkt mot solide travere. Gangen etter tok 6-åringen en bunnsolid seier på Momarken. Han så veldig fin ut for dagen. Enda bedre så Sikvelands Svarten ut nå sist. 6-åringen sto i syvendespor, og ble til overs på startsiden. Han måtte bakkes sist i feltet. Hesten ble sendt i angrep på siste bortre, og fikk rygger helt til midten av den siste svingen. Da angrepet ble satt inn så hingsten enorm ut, men dessverre kom det en kort galopp. Oppløpet traveren til Jon Magne Vik leverte etterpå var enormt. Han gikk nærmest dobbelt så fort som de andre hestene. Det oste form. Dagens konkurrenter er ikke spesielt avskrekkende, og jeg mener 10 Sikvelands Svarten har en fin vinnersjanse. Merk: Det er V5-start i dette løpet. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Strekhest i sjette avdeling
2 Trons Torila står svært godt til i V65-6. Vallaken til Heidi Moen har en ussel rad, men jeg kan nesten garantere dere at formen er bedre enn hva den tyder. Undertegnede snakket med trener Heidi Moen mandag. Hun mente, som meg, at oppgaven så svært fin ut på papiret. Moen meldte om at hesten har slitt med knærne sine den siste tiden, og at han har blitt behandlet. 8-åringen ser svært fin ut i trening, og har jogget fra Valle Mattis ved flere tilfeller. Jeg er nesten sikker på at Trons Troila traver en 25-tid i dette løpet, og da skal 10 Solør Stegg, 11 Alsaker Piril og 12 Steinfaks slite voldsomt med å hente 60 meter tillegg på Momarken. Moen-traveren vil sitte foran underveis her, og Magnus Teien Gundersen som kusker er veldig flink til å kjøre et jevnt tempo i slike løp som dette. Det har han vist før. Sist vallaken satt i tet galopperte han bort en 23-tid rett før mål. Det var på Årjäng med Bjørn Goop i sulkyen. Det blir spennende å se hesten i dag. Jeg spiller 2 Trons Torila alene i DD-spillet mot 3 Reallyokay i den første avdelingen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.