To bankere i åpen omgang


Odd Storetvedt kjører en av våre bankere torsdag.
Odd Storetvedt kjører en av våre bankere torsdag. Foto: Åge Liland/Bergen Travpark

Åpen omgang! En solid banker! En småfrekk banker! Skrell som ligger i skorpen! Vi er klar for å kjempe om flotte kroner i Bergen!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Åby:
Bergh har jackpotbankeren
V4 Umeå: 70-åring som duger
V5 Bjerke: Nå må det være dags for Brenden
Oddstips 1: Leeds-oppturen får en brå slutt
Skiskyting: Tarjei i hysterisk form
Oddstips 2: - Mourinho varer ikke en måned til

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

På Eskilstuna samme dag så ble det servert STERKE V64-tips. Nettavisens lille bong med en innleveringspris på Kr.210 satt som den skulle, og den betalte ut fine Kr.4 627,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kr.960 ble til Kr.18 210 i Boden! Tok du rygg på oss fredag 11. desember?
Under Boden sin herlige jackpotomgang gjorde vi det skarpt! Nettavisen sin bong med en innleveringspris på Kr.960 satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine Kr.18 210,-. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn.

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris fra Kr.500 (4x125/5x101) til Kr.2 000 (4x500),-. Disse betalte ut fra Kr.4 870 til Kr.5 385,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen knaller til med en flott V65-omgang torsdag! Flere av løpene er svært krevende, og dette er en omgang som vi virkelig liker! Bergen er i det hele tatt en av få baner i Norge som torsdag etter torsdag fyller opp feltene, og det er ingen tvil om at det jobbes bra på denne banen.

For å komme i mål i dagens omgang så måtte vi ha to bankere! 6 Bjørkeknekten (V65-2) + 8 Førlands Pil Fax (V65-6) står alene på våre bonger.

Få med deg følgende:

V65-1 : 11 Deep Sea Dream – Blir noe undervurdert i innledningen, men her skal man være på vakt. I monte sist så likte vi den nemlig, og den avsluttet ordentlig bra da. Var litt under pari nest sist, men var klart bra både tredje, og fjerde sist. Går alltid til mål, og får den bare de riktige ryggene på veien, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. Apollo Hornline som fort blir favoritten her, har Deep Sea Dream slått tre av de fire siste gangene, og det er ingen tvil om at Deep Sea Dream har et veldig høyt maks nivå. PASSES!

V65-2 : 6 Bjørkeknekten – Spør ingen om seieren i en feilfri utgave. Kom helt alene til mål sist, og den vant da på en god tid. Kan nok sprinte på 27-tallet, og det er ingen av disse i nærheten av. Odd Storetvedt forteller om en hest som har sett fin ut i trening etter det siste løpet, og han har stor tro på seier. I en ellers KREVENDE V65-omgang så er dette dagens halmstrå. ALL IN!

V65-3 : 11 Salte Gleipen – Er ikke helt stabil, men en billigere oppgave enn dette kan den ikke få, og den er verdt et forsøk nå. Har dessuten virket mer stabil hos sin nye trener, Ove Kenneth Karlsen, og her skal det være litt å gå på i tiden fremover. En oppjaget sprint er intet pluss, men spørsmålet er jo hvor oppjaget dette kan bli? Her er det nemlig svært enkle hester imot, og ingen av disse kan lage en sånn veldig fart. Åsbjørn Tengsareid opp er spennende, og vi roper et varsko for denne frekkisen!

V65-4 : 11 Diego Kievitshof – Småskummelt løp hvor favorittene ikke er helt stabile. Ideen vår var meget god i flere løp da den kom til Bergen, men så mistet den formen, og den leverte klart under pari i en periode. Den siste tiden har den dog virket klart piggere igjen, og den har vært positiv de tre siste gangene. Går til mål så det suser når den er i orden, og skulle favorittene røre det til for seg, så er Diego Kieitshof meget spennende. Prøves som en mulig skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Largo Launcher – Går ned en klasse torsdag, og det er nå denne skal spilles. Fikk maks sist, men da er den altså ute mot Speedy Gon Sali/Pasha osv. Her møter den ikke i nærheten av slike hester. Legg også merke til at den er blitt strøket inn et spor, og den står nydelig til i ryggen på brennkvikke BBS Bigbeauty. Kan fort få det fine løpet i andre/tredje utvendig, og i et løp hvor vi nesten kan garantere et høyt oppdrevet tempo, ja, så er det ikke akkurat feil å komme bakfra med sparte krefter. SE OPP!

V65-6 : 8 Førlands Pil Fax – Var brenngod etter pause sist, og den var ordentlig tapper i nederlaget da. Rapportene på hesten før løpet sist var dessuten meget oppløftende. Har torsdag blitt strøket inn et spor, og her blir det full pepper fra første meter. Burde komme seg relativt tidlig frem i dødens, og da tror vi fakta at dette løpet er over. Har en TOPP MULIGHET, og det kan være en banker for de frekke!