To bankere i en åpen V65-omgang


Johan Untersteiner kjører en av våre to bankere på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Johan Untersteiner kjører en av våre to bankere på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To bankere! Supersjokk som trives på denne tiden av året! Lekkerbisken mot en mye spilt favoritt! Vi er klar for en herlig start på weekenden!

Sportspills meny fredag/lørdag:

V65 Bjerke: En viking innleder superhelgen
V75 Bjerke:
Gundersen har V75-bankeren
V5 Bjerke:
V5-bankeren med enestående statistikk

Oddslangskudd: Kirkevold leverer på direkten
Tippekupongen: PSG er sikrest
US Open tennis:
Det går mot drømmefinale
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet

En fantastisk helg venter!
En gedigen travhelg er rett rundt hjørnet med klasseløpshelg på Bjerke og V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det finaleløp i de ulike divisjonene og søndag står både Norsk Travkriterium og Norsk Travderby på plakaten. Det er bare å glede seg til fantastisk fin travsport. V75-tipsene til lørdag blir publisert fredag formiddag, mens V75-tipsene til søndagen blir publisert lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Superobjektet innfridde på Örebro 8. september!

Det var jackpotfest på Örebro denne kvelden, og tipsene satt meget bra til vårt naboland. Det reduserte V64-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut fine Kr.2 342,-.

I omgangen hadde vi jobbet frem et SUPEROBJEKT! 12 MT Kornelia (11-valg i Travronden - 4-valg i spillet), og vi serverte følgende info:

V64-3 : 12 M.T. Kornelia (4%) – Her må vi bare prøve oss med et sjokk, og vi gjør det på en formbombe som er MILEVIS bedre enn raden! Nå sist ble den sittende bom fast med alt igjen, og den så helt rå ut for dagen! Nest sist så takter den flott om etter sene luker, går 10,5 s 500m, og den kommer pigg i mål på en meget god tid! Trenger selvfølgelig litt tempo fra denne utgangsposisjonen, men får den det så kjemper den normalt sett helt der foran. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Til løpene på Axevalla fredag så velger vi å gå hardt ut! Vi banker 4 Boys Going In (V65-1), og vi banker 10 King Sir Kir (V65-2)! Vi trenger nemlig to bankere da de fire siste løpene er alt annet enn lettløste. Få med deg følgende:

V65-1 : 4 Boys Going In – Har et veldig riktig løp foran seg på fredag, og mye taler for tidlig tet og slutt. Siste ble det omløp, og Boys Going In ble brukt reelt de første 300m i det løpet som ble innringt. Var uansett klart bra i nederlaget i selve løpet også, men da måtte den gjøre en del jobb selv, og den ble matt i steget tilslutt. Burde har en fin sjanse på tet her, og da skal dette løpet være kjørt. MOTIVERT FAVORITT!

V65-2 : 10 King Sir Kir – Så helt enorm ut i målgangen nest sist, og den passerte da mål med alt igjen. I Derbykval nå sist så fullførte den godkjent, men den møtte da for gode hester. Nå er den tilbake i sitt grunnlag, og dette er et helt riktig løp for den talentfulle traveren. Til Travronden uttaler Claes Svensson at skoene skal rykkes for første gang, og det kan fort bety 20m… HAR EN TOPP SJANSE!

V75 betalte ut 12,6 millioner sist lørdag! På lørdag ligger det nye 10 millioner ekstra å venter på en eventuell alenevinner!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Bjerke

V65-3 : 3 Paduca Dream – Vi prøver oss med et sjokk her. Når det gjelder draget så har det riktignok ikke hatt sitt beste år etter at den var helt strålende i fjor. Dog vil vi minne om at den i fjor fant storformen i september, og den tok fire strake seirer i september/oktober. Fant rett og slett en helt vill form da! Sist var den mye spilt etter pause, men den feilet seg da vekk. Står her spennende til, den duger på sitt beste, og den skal tas på alvor. OBS!

V65-4 : 10 Harkeröds Mimmi – Her er det MEGET åpent, og løpet bør garderes bredt. Draget vårt er kun 3-år, men vi snakker om en hoppe under utvikling, og den fullførte fint sist. Nå har den fått seg noen løp under vesten, og skulle den kanskje være enda et knepp opp til denne oppgaven, ja, da er den spennende. Prøves som en frekkis, men garder løpet da det vrimler av mulige seierskandidater! ÅPENT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Peder Mykla – Føler vi at ikke får ut sitt hele potensial, og det skulle vært spennende å se den hos en kar som for eksempel Peter Untersteiner. Da tror nemlig vi at denne hadde blitt kolossalt bra! Nå er det uansett snakk om en fin hest, og den er slett ikke verst. I V75’en sist så blir den passivt kjørt, men den fullfører fint i kulissene i et løp hvor det ikke helt klaffet. Står fredag spennende til, den får offensive Niclas Benzon opp, og den kan lede dette løpet rundt om på en «normal» dag. Prøves som et frekt drag!

V75 betalte ut 12,6 millioner sist lørdag! På lørdag ligger det nye 10 millioner ekstra å venter på en eventuell alenevinner!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Bjerke

V65-6 : 5 Randal – Her skal man vite at den store favoritten Donato E. kommer ut etter skade, og den har kun fått det pent i jobbene. Dette er heller ingen stjerne, og vi må bare prøve å få den bort. Ideen vår er veldig bra på kapasitet, og den var meget solid i nederlaget nå sist. Er ikke helt travsikker, men oppfører den seg, ja, da må sjansene være meget gode i finalen! MÅ MED PÅ ALT!