*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

To bankere mot V65-lukene

Bjørn Goop kjører en av våre to bankere på fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

To bankere! To sjokk! Herlig frekt bud som er bedre enn rad! Vi er klar for en strålende weekend, og gir full gass direkte denne fredagen!

25.09.15 10:57

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Klosterkogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V65 Biri: To bankere innleder superhelgen
Oddstips 1: Hovland på opprykksjakt
Oddstips 2:
Må bryte ned Frankrikes tøffeste forsvar
Oddslangskudd:
Start kan sjokkere i hovedstaden
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

En fantastisk travhelg er i vente. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75-spillet på Klosterskogen, det innebærer at det ligger ca 4 millioner ekstra i sjuerpotten. Søndag er det dags for Svenskt travkriterium på Solvalla og der er det også ekstra V75-omgang som vi nordmenn kan spille til.

Slotts Uffa (Odds 47,37) - Var vår vinner på Bjerke 24. september!

En godbit av det helt sjeldne slaget ble servert i lunsjen på Bjerke denne torsdagen. Slotts Uffa innfridde våre forventninger, og det til praktfulle 47,37 i vinnerspillet! Vi serverte våre kunder følgende info:

V5-4 : 1 Slotts Uffa – Her er det åpent. Hesten vi velger å varsle litt for har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og formen er slett ikke verst. Den har nå gått tre klart godkjente løp etter dette avbrekket, og normalt sett skal den bare bli bedre og bedre fremover. Er sikret et optimalt opplegg her, og den fortjener et forsøk til bra odds i lukene. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gio Follo (3,2%) sørget for suksess på Biri 20. september!
På Biri søndag kveld så suste vårt store V65-forslag på Nettavisen til Kr.1 152 inn, og det betalte ut flotte Kr.9 357,-
Stjernesmellen Gio Follo (3,2%) var med på kun tre hester! På Eksperten så gikk hele tolv av våre lag inn!

Kr.192 ble forvandlet til Kr.5 021 på Täby 20. september!
Fra Täby samme dag så knallet våre Eksperter til på galoppen! Gang på gang slår Birger, og Morten til, og man kan jo ikke bli annet enn imponert av deres kunnskap. Det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut herlige Kr.5 021,- Svært lite spilte Silky Road (5,6%) stod tidlig på deres rank! På Eksperten suste samtlige lag med navn BirgersV64søndag inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Weekendstart! Vi gir deg tips til følgende baner på fredag:

Kl.12.45 - Solvalla (V65 + V4)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5)

Kl.19.25 - Bergsåker (V64) Jackpot med 1.082.052 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er duket for stor sport på Solvalla denne helgen. På søndag så skal nemlig Kriteriet kjøres, og verdt å merke seg er det at samme dag så er det duket for en EKSTRA V75-OMGANG! Tips til de løpene kommer i løpet av lørdag kveld. Når det gjelder lunsjen på Solvalla fredag så er omgangen utfordrende! Vi spiller med to bankere, og tror mye på 2 La Miracle (V65-1) + 6 Mellby Dashing (V65-4). Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 La Miracle (67%) – Er en hest som treneren har HØYE forventninger til, og han var derfor noe skuffet av den sist hvor det kun ble en tredje. Da var den imidlertid tøffere ute, og den ble også brukt litt før den fikk teten. Slikt koster over 2640m, og da kom syren. Nå har den fått hentet seg inn igjen, det er bra rapporter på den, og dette er en klart mer passende oppgave for favoritten. Tilbake på sitt beste så må det dreie seg om en flott mulighet, og den står alene på vår V65-bong.

V65-2 : 5 Mogas Money (4%) – Småskummelt sprintløp, og her kan det være smart å gardere bredt. Vi prøver oss med en stjernesmell som virker å være under en flott utvikling. Den vant svært lett nest sist, mens den viser 14-fart/1900m i opphenting etter galopp nå sist. Er moden for å senke rekorden sin MYE, den er kuskeplusset med Kaj Widell, og den skal tas på alvor. OBS!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-3 : 2 Digital Edition (6%) – Er variabel, og ikke helt enkel å regne på. Den så for eksempel lysende fin ut med krefter igjen i kval til Derbystoet nest sist. Da møtte den langt bedre hester enn dette. Ble derfor et aldri så lite skrik nå sist, men da skuffet den stort. Tilbake til der den var nest sist nå, ja, da er den meget spennende, og da kan den opplagt skrelle. Prøves som et frekt bud fra helt ypperlige betingelser!

V65-4 : 6 Mellby Dashing (45%) – Tet og slutt! Ja, dette ser veldig riktig ut på papiret, og i en utfordrende V65-omgang så går vi for to bankere denne fredagen! Hun er kjapp ut på volte, og Bjørn Goop fra springspor er ikke helt feil… I sitt sist løp så fikk hun ikke sjansen før det var for sent, og hun avsluttet sterkt. Her var det krefter igjen på tanken, og innsatsen var meget bra i tøffe omgivelser. Selv om det også er fine hester imot her så må vi bare ha tro, og Bjørn Goop er aldri lett å få bort når han først har kommet seg til tet. BANKER NUMMER TO!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-5 : 1 New Star Power (3%) – Innledet året positivt med to strake seire, men fikk så en reaksjon, og den var ikke like god i våres. Kommer nå ut etter pause, og det er tydelig at man har ventet litt på denne oppgaven. Har altså et grunnlag på 99439, og løpet er stengt ved 100000… Står dessuten til i et spennende spor, og den er garantert et optimalt opplegg. Tilbake på sitt beste, og at den ikke blir sittende fast her, ja, da er den ikke helt ueffen, og den kan skrelle.

V65-6 : 4 Cosmo Light (8%) – Kan fort vise seg å være et av dagens beste spill. Er nemlig i toppform, og den er betydelig bedre enn raden! Nå sist ble den sittende bom fast, og den så lysende bra ut for dagen med masse krefter igjen på tanken. På fredag er det dags for å gasse, og skulle den kanskje bli sluppet til tet her så skal sjansene være fine. Kan vise seg å være dagens V65-godbit, og vi setter på varsellampene!Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag