To herlige bankere på Klosterskogen


Martine O. Sørvik, og Sogni, får mange tilhengere i V65-spillet. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Martine O. Sørvik, og Sogni, får mange tilhengere i V65-spillet. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To bankere! To vidåpne løp! Klosterskogen byr på en ny spennende V65-omgang, og dette er en meny som vi liker!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Eskilstuna: Björn Goop fester grepet om championatet
V5 Bjerke: Gundersen har bankeren
V64 Åby:
Veijo innfrir i en strålende V64-omgang 
Oddstips 1: Lazio-sjefen bør frykte for jobben
Oddstips 2:
Midtjylland har fullstendig havarert
Oddsdobbel til 12,25 i odds: Albanerne kan stå for et kjempesjokk

En herlig torsdag venter for vi som elsker å spille på hester! Moroa starter opp allerede kl.12.20 med lunsj fra Eskilstuna. Deretter venter Bjerke sin lunsj kl.13.40. Om kvelden blir det V65 på Klosterskogen, før det hele avrundes med et V64-spill på Åby.

Bjerkefest for tolv siste info (lagnavn Leirvågs V76sisteinfo) bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette (12 stk) hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk ut følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag og kunne by blant annet by på følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Klosterskogen knaller til med et spennende V65-spill denne torsdagen, og vi trengte faktisk to bankere for å komme i mål. Noen av de siste løpene er nemlig svært krevende, og vi garderer bredt i både V65-3, V65-4, samt V65-6. Bankerne tror vi hardt på, og både 8 Love Lloyd (V65-1) / 6 Sogni (V65-2) står alene på bongen.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 8 Love Lloyd – Er totalt overlegen på kapasitet i innledningen, og vi åpner med en banker torsdag. Baneprofilen er riktignok ikke noe pluss, men den taklet det uansett på en OK måte sist. Har ekstremt mye inne i forhold til det grunnlaget den har på konto, og uten noe tull på veien så skal det ikke være snakk om saken. ALL IN! PS. Motbudet er selvfølgelig 12 King Royal, men her blir det garantert ikke kjørt i kjelleren da man har finalen på Bjerke 19. desember i tankene…

V65-2 : 6 Sogni – Ny banker! Sogni er nemlig en kanon i monte, og den har sett helt RÅ ut i den stilarten de siste gangene. Nå sist jogget den 16,0, og da kom den ubrukt til mål. Fjerde sist jogget den 14,9, og kom ubrukt til mål. Er en av de yngre montehestene i landet, og den skal bli spennende å følge videre i denne stilarten. Møter her på en sliten gjeng, og vi blir overrasket om noen greier å gå i nærkamp med vår banker nummer to for dagen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 11 Alsaker Pumbaa – Her skrikes det på Jan Inge Dragset, og det er ingen tvil om at Gyldenlinn som han kjører er en god nok hest, men man MÅ være klar over at kusken enda ikke har vunnet løp. Har kjørt blankt på 39 forsøk. Nei, her prøver vi oss heller med Alsaker Pumbaa som var syk sist. Det løpet kan man altså bare se bort ifra. Nest sist viser den 27,6 s 1400m, og da henger den i sporene siste 1300m… Er god nok i massevis, og den må med på alt av seriøse bonger torsdag!

V65-4 : 3 Hof Lotta – Er 20m billigere ute denne torsdagen kontra hester som 8 Vesle Carmen/10Lykke Sara fra løpet sist, og det er ingen tvil om at Hof Lotta har et riktig løp foran seg her. I det nevnte løpet sist så ble dessuten Hof Lotta sittende bom fast med krefter igjen på tanken… Rader ikke opp, men med slike betingelser som dette er den opplagt verdt et forsøk. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 5 Quentin Frontline – Er betydelig bedre enn raden, og når den her har vunnet sportrekningen kontra 11 Zoot Va Bene, ja, da er det helt opplagt for oss hvem vi skal spille. Her kan det nemlig bli tidlig tet på Quentin Frontline, og da blir den ikke lett å ha med å gjøre. Senker den klare favoritten!? Det kan den gjøre! 3 Gary’s Madonna – Er ikke like kapabel som favorittene, men her blir det fort rygg leder, og dette er en hest som kan komme på siste indre. Kan overraske om favorittduoen ikke er på topp.

V65-6 : 7 Miss Perfect – Et svært dårlig løp avrunder dagens V65-omgang, og her er det VIDÅPENT! Hesten som vi plasserer først har gjort to fine løp på slutten, og den er en av få hester i feltet med dokumentert form. Har dessuten blitt strøket inn et spor her, og nå kan det fort være duket. PASSES!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.