Gå til sidens hovedinnhold

To V65-bankere fra Hamre-stallen

Hamre-stallen har gode vinnersjanser under V65-løpene på Jarlsberg fredag kveld og begge våre bankere trenes av Frode Hamre.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V64 Kalmar: Jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
Oddssingel Serie A: Juventus behøver ikke tre poeng
Oddsdobbel: Kampen Norge bare må vinne
Verdenscup skiskyting
: Thingnes Bø tåler en strafferunde
Oddssingel Championship: Fredag er en skrekkdag for West Brom
Eurojackpot fredag
: Du kan vinne 312 millioner kroner
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Travsporten ruller på for fullt om dagen og fredag er det klart for nye muligheter. Som vanlig innledes fredagen med V65-lunsj fra Sverige. Denne fredagen er det Ørebro som er vertskap. Fredag kveld er det så klart for V65-omgang fra Jarlsberg her hjemme, mens Kalmar er vertskap for de svenske V64-løpene. I Kalmar er det i tillegg jackpot med 1 199 346 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Jarlsberg, der jeg lanserer to bankere i kveld, begge tilhørende på Hamre-stallen.

Vinner om nødvendig fra dødens
Min hovedbanker den starter i V65-6/DD-2. 3 Goldstile har alltid vært en kapasitetshest og var tidligere trent av Forus-trener Pål Buer. Hesten ble solgt på sensommeren og debuterte med bravur i regi Frode Hamre på Bjerke 26. september. Etter et tøft løp landet Goldstile på råsterke 13.6/2100 meter. Frode Hamre valgte så å starte på Axevalla i det neste løpet. Ble storfavoritt der, men overraskende nok plukket ned på streken. Så endte det med dundrende startgalopp på Sørlandet nest sist, men i det siste løpet under den nordiske V75-omgangen på Bjerke, leverte Goldstile karrierebeste. Tross et tøft løp i dødens underveis, ble det enkel seier på meget sterke 13.3/2100 meter. I kveld er det sprint, men motstandsmessig er det ned en klasse. Slik jeg leser løpet er det kun galopp imot. 3 Goldstile bankerspilles både i V65-5, i DD og blir også min V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjefen sjøl leder hele veien
Mens Tom Erik Solberg er fast kusk på Goldstile, er det Frode Hamre som selv kusker stallkameraten 1 Harley D.E. som har et nydelig løp foran seg i V65-1. Fireåringen gjorde et meget tappert løp sist og klarte nesten å svare ut storfavoritten Ourastile mot mål. Falt med flagget til topps i det løpet og normalt skal det være meget gode sjanser for at Frode Hamre forsvarer innersporet med hesten i V65-1. Derfra er det meste gjort og jeg bankerspiller også 1 Harley D.E. i V65-1 på Jarlsberg i kveld.

Motivert favoritt
Det er flere store favoritter på farten i V65-spillet på Jarlsberg i kveld og 9 Princess Corner i V65-2 er blant dem. Helgestad-hoppa stod med fire strake seier før det siste løpet på Åby. Gjorde et bra løp der med endte på 4. plass. I kveld er det bakspor i V65-2, motstanden er dog ikke allverden. Jeg garderer bredt, men det er ingen tvil om at 9 Princess Corner er en motivert favoritt.

Overspilt favoritt
Treårshoppa 5 Victoria R. gjorde en fin debut for sin trener Ole Johan Østre på Jarlsberg for to uker siden og vant veldig lett da. Blir på bakgrunn av den prestasjonen spilt til storfavoritt i V65-3 i kveld. Det er i overkant etter min mening. 3 Tillit var med i samme løpet sist på Jarlsberg og får i kveld Eirik Høitomt opp som kusk. Det er et av flere spennende motbud for meg i dette løpet.

Ny grunnlagsklatrer fra Romtveit?
I V65-4/V5-1 blir 1 Rokne Bliss spillernes favoritt. Min klare favoritt heter dog 6 Ard. Hestekaren Lars O. Romtveit har fremskaffet en rekke fine travere de siste årene. Denne 3-åringen er under rivende utvikling og gjorde et meget fint løp til andre bak Vital Vinter i E.C. Korens Lunds minneløp på Klosterskogen forrige lørdag. Møtte meget gode hester i det løpet, i kveld er det klart enklere imot.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny favoritt fra Østre
Ole Johan Østre har ikke bare vinnersjanse med 5 Victoria R. i V65-3 på Jarlsberg i kveld. Han styrer også favoritten 4 Veels Netta i V65-5. Tre strake seire står denne dama med nå og hun er en motivert favoritt også i kveld. 1 Lykkje Embla er hovedutfordreren, men en feilfri 11 Kiro Bia Balderina er også et hett vinnerbud. Bak denne trioen er det også flere kapable hopper, så jeg tar med litt garderinger på de større V65-forslagene.

Kommentarer til denne saken