*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tøffingen moser alle

 

Tøffingen Djarpur Dry sammen med kusk Gunnar Austevoll er Nettavisens V65-banker på Momarken i kveld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Tøffingen Djarpur Dry har en skreddersydd oppgave foran seg i V65-1 på Momarken i kveld.

08.10.19 19:29

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Axevalla: Strålende V4-lunsj med bra kvalitet på løpene
Oddssingel EM-kvalik:
Norge skal feie over Færøyene
Oddssingel National League:
Wayne Rooneys lillebror på opprykksjakt
Spillsenteret tirsdag
: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
VM i håndball: Program for håndball-VM 2019 kvinner
NHL hockey:
13 ting du trenger å vite om NHL

Vi er vel igang med en ny herlig trav- og galoppuke, der lørdagens store kaldblodsdag på Biri med V75 inneholdende Biri Oppdretningsløp, DNT's 5-åringsløp, Vintillatravet og finaler i Veikle Balder Cup er ukens klart største sportslige og spillemessige. Før vi kommer dit, skal vi gjennom en tirsdag som innledes med V4-lunsj på Axevalla. I kveld er det dobbel jackpot i V64-spillet på Solvalla med hele 1 534 692 SEK ekstra i sekserpotten. Her hjemme venter en strålende V65-omgang på Momarken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Momarken og V65-løpene der, det heretter skal handle om i denne artikkelen. Spillemessig er det meget interessant på Mysen i kveld og jeg går på V65-bankeren direkte.

Tøffingen er bare best?
Det handler om 7 Djarpur Dry og Gunnar Austevoll. Erik Skaugs franske seksåring har vært meget god i år og vunnet fire av sju løp. Galopperte fra seg seieren med en kort oppløpsgalopp på Biri tredje sist, var rett og slett knallgod i seiersløpet i V75 på Bjerke nest sist og hadde garantert vært i trippelkampen under V75-løpet på Färjestad sist. I kveld er motstanden meget overkommelig i V65-1, distansen på 2640 meter passer også ypperlig. Det skal være toppsjanse og 7 Djarpur Dry blir min V65-banker på Momarken i kveld.

Favoritten skal få kamp
I V65-2 blir 10 Eldorado Gracieux og Erik Solberg ganske klare favoritter. Den femårige vallaken har imponert med tre strake seire her til lands etter at han ble hentet fra Frankrike og avviste en så bra hest som Esperanza Trunoise i seiersløpet på Klosterskogen sist. Likefullt lanserer jeg 4 Briansfantasie A.H. som mitt førstevalg i løpet. Ekstrønderen besitter skyhøy kapasitet og vant på en flott måte i debuten for Andreas Opheim på Klosterskogen nest sist sammen med kusk Adrian Solberg Akselsen. Galopperte seg bort på Biri sist. Står bedre til spormessig enn favoritten i kveld i V65-2 og er et klart motbud til 10 Eldorado Gracieux.

Drottningen er god i monte
V65-3 er et monteløp der det er vanskelig å ikke sette favoritten 7 Tigerdrottningen først på ranken. Har vunnet de to siste monteløpene hun har vært med i og motstanden er ikke noe tøffere i kveld. Det er bra sjanse for ny seier i kveld, men jeg tar med et par hester på gardering.

Enorm sist og vinner igjen?
Supervariable 1 Hønn Spik hadde en av sine gode dager sist og dermed ble det overlegen seier på Biri sammen med Olav Mikkelborg. Den ti år gamle vallaken elsker sprint og presterer han like bra i kveld, er det neppe snakk om saken. I en meget utfordrende V5-omgang, blir 1 Hønn Spik min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-spillet dobler jeg dog opp med 7 Tronmar som også var mektig i seiersløpet sist på Jarlsberg. Måtte da gå den tunge veien, men holdt likevel enkelt unna. Bak disse to ser det veldig åpent ut i V65-4/V5-1.

Skal lede hele veien
V65-5/V5-2/DD-1 er et flott sprintløp for mellomklassen og her spiller jeg fire hester på samtlige V65-forslag. Mitt klare objekt er 2 Muscle Mack. Han har vunnet sportrekningen og her skal det kjøres i tet, om vallaken kommer dit. Var veldig bra toer bak en meget opplagt Cool Canadian sist på Biri. Jeg tror på seier og bruker 2 Muscle Mack som min banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Perfekte forutsetninger for Finnskog Lux
V65-finalen er flott spilleløp der jeg tror mest på 1 Finnskog Lux og Henrik Kulblik. Hesten har ikke startet på sju måneder, men møter klart overkommelig motstand og har trukket et perfekt startspor. Det vrimler ikke av tøffinger i dette løpet og vallaken til Kulblik kan ta karrierens åttende seier i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag