Topp V65-omgang på Solvalla

Jorma Kontio kjører vår banker på Solvalla. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører vår banker på Solvalla. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker med fremtiden foran seg! To supersjokk som må med på alt! Herlig frekkis som det lyste av i kulissene sist! Vi er klar for en deilig weekendstart!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Biri: Vi lanserer tre bankere
V5 Biri lørdag: Høitomt til å stole på
V65 Jarlsberg: Hamre har bankeren
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en ny bra dag for dem som tok rygg på våre galopptips onsdag 6. mai. Det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte ut pene 7 463 kr. Totalt sett så spilte våre forslag inn over 70 000 kr fra Täby, og vi håper at du var en av dem som var med på oppturen.

Fra Bjerke torsdag 7. mai så ble det nok en opptur i lunsjen. Vårt minste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 147) betalte ut fine 3 280 kr Totalt sett så spilte vi inn drøye 35 000 kr på Bjerke denne torsdagen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla denne fredagen banker vi 3 Robic Lane (V65-4), og kan ellers by på følgende info til løpene:

V65-1 : 4 Avatar Accelerator – Flere talenter dukker opp i innledningsløpet, og draget vårt, ja, det er en hest under en rivende utvikling. Den var enorm sist når den moste alt fra dødens, og kom til mål på lette bein med krefter igjen. Er kjapp ut når den løser, og skulle den komme seg foran så snakker vi om en topp mulighet. VÅR IDE!

V65-2 : 10 Digital Edition – Er en hoppe som stadig blir bedre, og den gjør et bra løp sist uten at det klaffet da. Blir altså hengt opp i sporene innledningsvis, og det blir helt feil. Stefan Melander finner seg etter hvert en rygg, men der ble han sittende godt, for det kom ingen luker tilslutt. Digital Edition passerte mål med krefter igjen, og hun så fin ut for dagen. Her er det med få unntak billig imot, og vi roper et varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 11 Noel Face – Vi går for et mulig sjokk i dette amatørløpet, og vi gjør det med en hest som for alvor virker å være på vei mot vinnerformen. Nå sist ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen, og inntrykket var utrolig bra på en god tid. Står i et fint springspor på tillegget, og den burde komme seg OK avgårde. Prøves i helt riktige omgivelser!

V65-4 : 3 Robic Lane – Vi tar en sjanse i V65-spillet, og banker denne kapasitet-hesten som riktignok oppførte seg litt dumt i fjor med flere galopper. Nå har den trent FLOTT før denne årsdebuten, og Timo Nurmos forteller om en traver som egentlig ikke skal være så usikker. Vi håper at denne vinteren har gjort den godt, og at den tramper avgårde feilfritt. Da taper den nemlig ikke dette løpet, og vi går ALL IN i et spennende V65-spill!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Indian Four – Blir LITE spilt her, men dette kan være sjokket i løpet. Er nemlig kjapp i vei, og skulle den komme seg foran så trenger den ikke å bli enkel å fange. Har gjort fine løp mot gode hester de siste gangene, og formen er der nå. PASSES! 7 Big Ben – Trenger selvfølgelig MYE flyt fra dette sporet om den skal bli ropt opp. Virker dog å være på vei mot formen, og den så magisk fin ut sist som fastlåst. Kan detonere en bombe med litt tur på veien! OBS!

13 millioner ligger å venter på en alenevinner i V75-spillet på Biri lørdag!Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-6 : 5 Open Range – Gikk enormt etter galopp sist, og den ble altså sittende bom fast som helpigg tilslutt. Så helt ubrukt ut over mål, og Erik Adielsson lå i vognen! Distansen denne fredagen burde bare være et pluss, og i en feilfri utgave så duger den. Prøves som en frekkis i en spennende finale!