Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Bro Park: Vidunderlig jackpotkveld på Bro Park
V4 Hagmyren:
Vi garderer storfavoritten til lunsj
V5 Drammen: Overlegen lunsjbanker i Drammen
Oddstips: Vålerenga utnytter Storhamars suksess

Lerum disket opp med lunsjfest til Bollnäs 15. oktober!
Det ble servert knallsterke V4-tips til Sverige denne mandagen, og det meste av V4-bonger satt som det skulle. Nettavisens mellomste V4-forslag på Kr.480 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.5 634,-. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige bonger, og den dyreste av disse kostet Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Månremus innfridde som dagens banker, mens Victor Ruda (8,3%) skrellet som vårt førstevalg.

Solide tips fra Leirvåg på Leangen 15. oktober!
Kurt Leirvåg serverte igjen meget solide tips til Leangen mandag, og på Eksperten satt alt. Nå ble det ikke mer enn vel tusenlappen i V65-spillet, men i V5-spillet betalte bongen på Kr.448 ut flotte Kr.4 966,-. Du tar vel rygg på Leirvågs favorittbane? PS. Lørdag er det V65-jackpot på nettopp Leangen...

Leirvåg med solide vurderinger i V75 på Biri 13. oktober!
V75-tipsene satt bra denne lørdagen, og det ble fullklaff for flere av våre LAG PÅ EKSPERTEN. To flate bonger (fire andeler a Kr.899) betalte ut Kr.29 521 hver seg. Samtlige systemer satt (fire andeler a Kr.2 000 / fire andeler a Kr.1 000 / 20 andeler a Kr.200). Disse betalte ut fra Kr.29 379 til Kr.34 601,-. Grislefaksen G.L. (3-valg) ble lansert som en DD-banker, og endelig ble det en storløpsseier for ulykkesfuglen til Jan Roar Mjølnerød.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En innholdsrik torsdag venter for vi som liker å spille på trav og galopp. Moroa er i gang kl.12.20, og da skal det dreie seg om en V4-lunsj til Sverige og Hagmyren. Deretter skal vi til Drammen, og her begynner V5-lunsjen kl.13.40. Om kvelden tar vi turen til Bergen, og her begynner V65-1 kl.18.55. Høydepunktet torsdag skjer på Bro Park, og da skal det dreie seg om galopp. Det er nemlig JACKPOT i kveldens V64-omgang, og det ligger hele 961 600 ekstra i sekserpotten. V64-omgangen starter kl.19.30.

Bergen Travpark byr på en flott V65-omgang denne kvelden, og her skal vi i lukene! Ulisse Kronos i innledningen er dagens beste banker, og den kan vi ikke spekulere mot. Ellers har vi jobbet frem flere mulige godbiter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 7 Ulisse Kronos – Gaute Lura er ikke bare en dyktig trener, han har også nesen for gode kjøp, og Ulisse Kronos kan vise seg å bli det beste kjøpet som han noen gang har gjort. Vi snakker nemlig om en hest som er «ubrukt» i banen, den har en voldsom grunnkapasitet, og den har et potensial til å bli en skikkelig god elitehest. Kommer her ut mot en svært billig gjeng, og er den ikke pottetett i halsen, ja, da holder den normalt lekestue med disse. Er fikset på siden det siste løpet, og rapportene på den er meget fine. DETTE ER DAGENS I SÆRKLASSE BESTE BANKER.

V65-2 : 2 So Superb – Odd Storetvedt har endelig fått full fart på stallen sin igjen, og da kommer også seirene. So Superb jogget unna til en enkel seier etter pause sist, og den virket ubrukt over mål. Er normalt ytterligere forbedret nå, den er mye bedre enn grunnlaget sitt, og den burde ha en fin sjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 7 Sjur Odin – Begynner Ove Wassberg å finne ut av, og den var fullt godkjent sist. Er i en egen klasse på ren kapasitet i dette feltet, og vi tror ikke den taper et løp som dette feilfritt. Var ingen favoritt når tipset ble lagt ut, men dette er altså en hest som har en flott sjanse. Vår klare tipsener.

V65-4 : 7 Karmlands Karl – Er best, men holder altså en høyst usikker form. Er kommet tilbake til flinke John Naustvik nå, og han rapporterer om en traver som han er fornøyd med i jobbene. Dette er altså en hest som 27.9.2016 var toer bak G. Jerken på Forus… Bør følges i varming etter avbrekket, men fungerer den bare som den skal, ja, da er den alt annet enn ueffen mot denne billige gjengen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Dag Jo – Har løftet seg MYE i år, og den har radet opp med flere flotte innsatser i ganske tøffe omgivelser. Ble sliten på tampen av sommeren, og fikk seg derfor en velfortjent pause. Nå er det dags for å konkurrere igjen, og er det bare i nærheten av litt form etter oppholdet, ja, da duger den ordentlig godt i omgivelser som dette. Vår tipsener. PS. 2 Bore Stjerna – Er egentlig en ganske bra hoppe når den bare gjør som den skal. Har ikke vært på topp i sine siste løp, men skulle denne begynne å vise litt form igjen, ja, da har den fakta en meget fin oppgave foran seg. Åge Rønningen har det også med å skrelle fra tid til annen, og hans to seire før i år kom med en 69 oddser samt en 36 oddser. Bore Stjerna tas med på mistanke.

V65-6 : 5 Frivoll Borken – Kom ut med ganske fine rapporter i ryggen sist, og hesten var også bra. Havnet utvendig leder, men feilet når proppene ble dradd ca 500m fra mål. Hadde trolig blitt toer uten den galoppen, pga den så ikke veldig sliten ut når den kom. Er normalt ytterligere forbedret med en blåser i kroppen, og nå sparer man proppene? Frivoll Borken blir normalt betydelig mindre spilt enn favorittene, og det mener vi er feil. SE OPP!