Toppomgang i V65-spillet på Forus


Sea the Stars dukker opp i ny regi på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Sea the Stars dukker opp i ny regi på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Nybehandlet banker! Kanonobjekt som du vil elske infoen på! Vi gir ordentlig gass på Forus denne kvelden, og her skal vi være med å kjempe om en skikkelig opptur!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V64 Solvalla: Vi jakter ny V64-suksess
Oddssingel EM-kval: Ny storseier for England
Oddssingel EM-kval: Formsterke islendinger vinner på bortebane
Oddsdobbel natt til onsdag: Smellfeit dobbel til over 6 i odds

Lerum med supertips på Färjestad 9. september - kr 960 ble til kr 16 879!
Undertegnede var på hugget under V64-omgangen på Färjestad, og det meste satt som det skulle. Odds Indicator innfridde som en banker av STÅL, og Global Skipper (2. valg) samt Neslands Trine (5. valg) stod først på ranken. V64-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 960 satt som den skulle, og betalte ut knallfine 16 879 kr. Følgende info ble servert på noen av nøkkelhestene:

V64-1 : 5 Odds Indicator – Er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og med NYDELIGE betingelser i kveld må vi bare tro hardt på denne. Fikk aldri sjansen i kulissene sist, og da viste klokken 12,5 s 800m med krefter igjen. Gangen før var den solid til seier på 14,6/2140ma, og da skal man huske på at banen var minst ett sekund for tung. Nå er det opp med Björn Goop, den kan åpne bak bilen, og normalt dreier dette seg om tidlig tet og slutt. VI BANKER!

V64-2 : 11 Global Skipper – Her er det usikker form på favoritten 6 Wir Ideal. Har ikke vist noe som helst i år, og sist fungerte den dessuten veldig dårlig. Vår ide er på vei mot formen, og den har vært klart positiv de siste gangene. Er dønn riktig ute når det gjelder motstand nå, og blir det bare litt tempo underveis så må sjansene være riktig så fine. SPILLES!

V64-4 : 3 Neslands Trine – HELSKUMMELT LØP hvor en bred gardering kan vise seg å være smart. Hesten vi plasserer knepent først har fakta levert meget bra de gangene den har vært i Sverige. På tre turer har det blitt en første og to tredjeplasser. Har fin fart i kroppen sin, og dette ser riktig ut på forhånd. Settes først, men her bruker vi altså en god del med hester på bongene.

En ny herlig travdag venter, og som vanlig starter moroa i Sverige. Det er nemlig Romme som starter med sin V4-lunsj kl.12.20. Om kvelden venter så en svært spennende V65-omgang på Forus med start kl.18.55. Sist ut denne tirsdagen er Solvalla, og den fantastisk flotte V64-omgangen begynner til fast tid kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Forus byr nesten som vanlig på en spennende meny, og denne tirsdagen skal vi igjen jakte tusenlappene! Når det gjelder dagens beste banker så dukker den opp i V65-3, og her kan vi ikke gjøre annet enn å tro HARDT på en nybehandlet 5 Kleppe Fanden. Er den helt overlegent beste hesten i feltet, og den spekuleres ikke mot. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Sea The Stars – Er den helt overlegent beste hesten på ren kapasitet i innledningsløpet, og det er naturlig å prøve den direkte når den her kommer ut i ny regi. Rapportene er nemlig ganske så positive, og Kenneth Handeland har ambisjoner. Husk på at dette er en hest som tredje sist var hakk i hel på Zelov/Categorical, og det er hester av et helt annet kaliber enn hva den møter nå. SKAL MED PÅ ALT!

V65-2 : 9 Xante – Er BEST på ren kapasitet her, men den trenger likevel ikke å bli veldig mye spilt med en elendig rad. Vi likte den dog skarpt etter pause sist, og den ble da sittende bom fast som helt ubrukt. Er en ordentlig bra hest når den står på fire friske bein, og her kommer nok dyktige Einar Nedrebø å kjøre betydelig mer offensivt. Vær også OBS på at den fant superformen på nettopp denne tiden i fjor. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 5 Kleppe Fanden – Har et tilnærmet gaveløp foran seg her, og blir det bare ikke feil underveis så må sjansene være STORE. Var riktignok ikke på topp sist, men den er altså fikset på etter det løpet. Nest sist var den brenngod, og da jogget den altså 22,6/2140ma med krefter igjen. Da viste dessuten klokken 20,5 s 1000m. Er den i nærheten av noe slikt her så er den i en helt egen klasse. Veldig motivert favoritt.

V65-4 : 1 Polle Gullet – Småvrient, eller er det kanskje bare så enkelt at Geir Gudmestad leder dette fra start til mål? Polle Gullet har nemlig løftet seg markant etter den kom inn på stallen til den dyktige treneren, og formen før pause var ordentlig fin. Kommer nå ut etter vel en mnd pause, men vi regner med at formen ikke er så verst når Gudmestad først velger å starte. Leder dette rundt om? Vi tror hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 7 Whatsoflying SS – Holdt bra sist, og formen er slett ikke verst. Sporet trekker ned nå, og det er vingelrisk på startsiden. Er uansett motivert, og den skal stå først på ranken. 11 Conquestador BR – Er noe variabel, men ordentlig bra når den leverer på sitt beste. Er spurtsterk, og med tempo dukker den normalt opp på foto. Det klare motbudet, og vi dobler opp a-gruppen.

V65-6 : 3 Komnes Troll – Prøves som et mulig supersjokk i finalen. Den har fått tre løp i kroppen etter pause, og fakta er at den er noe bedre enn raden. Fullførte for eksempel fint nest sist (25,5 s 300m), den står spennende til på strek, og er 20m billigere ute kontra 12 Idu Bork fra sist de møttes (23.04.2019). Bjørn Steine er en kusk som stadig gjør det bedre, og hesten er altså i de beste hender. SKAL PASSES!