*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Toppomgang med Harley i førersetet

Harley D.E blir dagens største favoritt i V65-6. Er det en vinner? Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren er funnet, men det er også flere sårbare favoritter som er altfor mye spilt. Dette må du få med deg!

12.03.19 14:06

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddsingel CL: Juventus må sette full fart direkte
Oddsdobbel Championship: Durabelig opprykkskamp i Championship
Oddssingel CL: Går City på en ny hjemmesmell?
VM skiskyting: Norge jakter mer gull i Østersund
Verdenscup sprint langrenn: Høsflot Klæbo er uslåelig i sprint
V4 Bollnäs: Herlig lunsj fra Sverige
VM skiskyting: Her er programmet

NB! Onsdag er det ca 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Vi har en helt herlig SPILLDAG foran oss på travet, og her er det mye å glede seg til. Bollnäs sparker i gang tirsdagen med en åpen og spennende V4-omgang kl.12.20. Deretter skal vi til Mysen og Momarken hvor en INTERNASJONAL V65-OMGANG venter. Her begynner V65-1 kl.18.55. Axevalla er sist ut denne tirsdagen, og da skal det naturligvis dreie seg om et herlig V64-spill. Løpene denne kvelden begynner som vanlig kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En veldig spennende omgang venter på Momarken. Det er flere klare favoritter, som jeg virkelig mener er sårbare. En av dem er motivert og blir vårt halmstrå i en vrien omgang.

Sjekk ut følgende V65-analyser:

V65-6: 7 Harley D.E. Jeg landet ned på dette som dagens beste banker. Normalt sett så er jo dette en vinner, men grunnen for at jeg virkelig måtte i tenkeboksen er de siste innsatsene. På Biri nest sist var hesten veldig skuffende. Nå sist tok han en grei seier fra dødens, men jeg synes kanskje han burde vunnet litt enklere. Frode Hamre, som kusket Harley for dagen, måtte virkelig minne han på alvoret 100 meter fra mål. Det var veldig dårlig motstand den dagen. Jeg synes dog hesten har et veldig fint løp i dag, og nevnte Hamre har alltid hestene sine i orden når de kommer ut. Harley har startet en gang på Momarken tidligere, og mestret dette ypperlig. I det løp var han virkelig god med tredjespor og dødens. Hamre og Harley nyter garantert respekt i dette feltet og vil trolig bli sluppet til tet tidlig. God sjanse. All in i alle spillformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-1: Et monteløp innleder dagen. Jeg synes disse løpene er veldig vanskelig å regne på. Spesielt på grunn av at det kommer ut hester, ofte hardt betrodd, som jeg eller noen andre aldri har sett under sal. Og det er veldig lite bra. I et løp som dagens kunne jeg smøret på med mange dyr, men jeg tar en sjanse og lar det stå til.

Vi står på to hester på samtlig forslag. Det dreier seg om 8 Kuven Storm og 12 Finnskog Odin. Førstnevnte innbiller jeg meg kommer til å fungere godt i monte. Hesten er veldig rask, står i et perfekt springspor i dag og formen er ikke aller verst. I tillegg har hesten fått en svært god rytter i Kristine Kvasnes. God sjanse! 12 Finnskog Odin kommer fra Sverige, og har ikke startet siden i fjor sommer. Dette er en hest med stor kapasitet. Går hesten i trav mener jeg at det er denne som står nærmest favoritten. Vi tar en klar sjanse, og går på to hester her!

V65-2: 14 Admiral B har gjort det flott i to strake seiersløp. I dag debuterer Åsajerven-sønnen for Bjørn Steinseth fra et fint springspor på tyve meter tillegg. Alt dette gjør hesten mye betrodd, men jeg vil ikke anbefale noe bankerspill her. Det er rundt tre måneder siden han startet sist, og det trenger ikke å bli riktig fra dagens spor. Skulle han havne bakerst frykter jeg at favoritten taper dette. En av fler for meg i et åpent løp.

10 Bjørnemyr Prinsen skal vi passe litt opp for i dag. Hesten viser stadig fremgang. På Bjerke sist går Horgen Tore-sønnen et veldig fint oppløp og viste form. At Erlend Rennesvik kusker er bare et pluss.

V65-3: 7 Loutanic bankerspiller jeg på den minste bongen. Jeg var veldig nære på å velge denne som dagens beste banker, men jeg frykter at det kan bli litt feil på startsiden. Fra dette sporet kan det fort være at kusk Ruttenborg bakker seg sist. Formen til hesten er hvertfall svært fin for tiden. Seieren tredje sist var virkelig sterk. Etter dette har hesten fulgt opp med to veldig fine andreplasser. Begge gangene med full fart i mål. Loutanic kan mye og møter egentlig fullt overkommelig motstand. Det klare førstevalget i løpet.

10 Cool Counter M.E og 11 Sajama er de to neste hestene. Sistnevnte har vært meget positiv i to starter for Sven Olav Weberg. Skal tas på alvor her!

V65-4: 10 Tangen Tøff kommer ut som ganske klar favoritt i dette løpet, men dette var aldri en bankerkandidat i mine øyne. Det er og over tre måneder siden hesten var i løpsbanen sist. Jeg har snakket med Mjølnerød om denne hesten tidligere, og han var meget usikker på viljen til denne hesten. Det har vi sett i løpene, selv i de to siste seiersløpene hans, at det er ikke veldig stor vilje i hesten. Hesten har litt talent, men har veldig langt til de beste i årgangen. Dette er ikke et kapp, men det er ingen motivert favoritt, synes jeg.

2 Tronmar er interessant her. I dag er det Knut Arne Ødegaard som kusker hesten. Spennende. Tronmar har ni trippelplasseringer på 18 starter og er en hyggelig traver. Nevnte Ødegaard kan få fart på denne, og i morgetimene tirsdag så er dette en 1,1-prosenter. Det er helt feil.

V65-5: 4 Euklid A.T blir mitt klare førstevalg i løpet. Hesten kommer seg nå og er på vei mot sin første seier i Midtfjeld-regi. Første gang ut i Norge, altså tredje sist, var hesten veldig svak. Da viste det seg at han var plaget med sykdom. Nest sist, etter et passivt opplegg, var 6-åringen mye bedre og spurtet klart positivt. Nå sist ble vallaken tatt i mot, men leverte en fin innsatst til andreplassen. Nok en gang var det full fart over mållinjen. Jeg frykter at det ikke blir tet i dag heller, da 7 M.T Laroche er lynrask og tar trolig føringen. 4 Euklid A.T er dog bedre enn denne, og vinnersjansen er god.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Annonsebilag