*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tornadoen herjer i Drammen

Lars Anvar Kolle, og Haugs Tornado har et riktig løp foran seg på mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker varslet storform sist! Toppkusk med et mulig sjokk! Står endelig riktig til, og nå kan det være duket! En spennende V65-omgang venter!

03.08.15 12:24

Sportspills mandagsmeny:

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V4 Bollnäs: Åpen lunsj med frekt drag fra Norge

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen byr på en SÆRDELES spennende V65-omgang denne mandagen. Våre objekter finner du lengre ned i artikkelen. Av høydepunkter i uken som er viktig å få med seg så vil vi spesielt trekke frem V75-omgangen på Leangen lørdag hvor det igjen er DOBBEL-SYVERPOTT! Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner denne mandagen:

Kl.12.20 - Bollnäs (V4)

Kl.18.50 - Drammen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Halmstad (V64)

Det er VRIENT å være spiller i Drammen denne mandagen. De helt klare bankerne finnes ikke, og det vrimler dessuten av bortglemte ideer. Dette ser vi veldig frem i mot, og vi skal være med i kampen om de store kronene! Vi spiller nemlig frekt i flere løp, og bankeren, ja, den trenger faktisk ikke å bli noen favoritt... 6 Haugs Tornado (V65-5) avsluttet strålende i sitt siste løp, og nå tror vi det er duket! Tidlig tet og slutt!

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V65-1 : 7 Loke Faks – Et lite, men fint felt innleder denne mandagen fra Drammen. Hesten vi heiser til topps har ikke hatt marginer med seg på slutten, og den er bedre enn rad. Fullførte OK etter tidlig galopp sist, og da var den ute i tøffe omgivelser. Nest sist blir den grovt sjenert til galopp på startsiden, og den kommer sterkt tilbake. Tåler å bli brukt underveis i løpene, den er flink fra start, og får den bare litt flyt på mandag så kan det opplagt være duket. MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 5 Fighting Odiwa – Er en ung hoppe på vei opp, og frem. Virker stadig å bli bedre, og den var positiv etter en liten pause nå sist. Er veldig kvikk i vei, og vi blir ikke veldig overrasket om det blir tidlig tet her. Da blir den med garanti ikke enkel å fange, og det er nå denne skal spilles! Prøves som et spennende objekt i et ellers åpent løp.

Over 120 000 innspilt i V64-spillet fredag! Nå jakter i igjen!

Her kan du kjøpe deg inn i dagens V64-bonger fra Halmstad

V65-3 : 7 Yankee Frecel – Vi prøver oss med et frekt drag her. Når det gjelder Yankee Frecel så har ikke den innfridd i år, men den er variabel, og den skal følges nøye fra slike betingelser. Første omvendt i volten uten de helt store startkatapultene kan kanskje bety tidlig tet, og det er en posisjon som vi bestemt tror vil passe denne bra. Er nemlig ikke alltid like enkel bakfra. Har tidsmessig gått bra de siste gangene, og den kan fort sitte der nå. PASSES!

V65-4 : 1 Wisteria Lane – Har fått seg to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og vi føler den ligger i skorpen. Mistet riktignok aksjonen litt sist, men så lenge den kommer ut allerede igjen nå så er nok det ikke noe alvorlig. Var OK når den fant formen i fjor på omtrent samme tid, og skulle Vidar Hop greie å forsvare sitt innerspor med Wisteria Lane, ja, da kan den fakta lede rundt om i svært billige omgivelser.

Over 120 000 innspilt i V64-spillet fredag! Nå jakter i igjen!

Her kan du kjøpe deg inn i dagens V64-bonger fra Halmstad

V65-5 : 6 Haugs Tornado – Hadde et tilsvarende spor på Drammen 16.11.2014, og også da med Skar Lotta innvendig. Da slo den Skar Lotta med 20m direkte, og den løste helt enormt ut. Nå sist så avsluttet den strålende nedover oppløpet, og vi hadde 26,1 s 800m på klokken med krefter igjen. Skal vi sette fingen på noe så var det at den ikke fungerte helt i bakparten sin. Lars Anvar Kolle er dog optimist her, og det er også mulig at man har fikset litt på den siden det siste løpet. Fyker til tet, og tauer dette rundt om!? SPILLES!

V65-6 : 1 Alone Man ST – Dette løpet tror vi blir vunnet fra tet, og vi tror at det er enten vår tipsener eller 3 Miniera D’oro som sitter i spiss. Greier Alone Man ST å forsvare sitt innerspor, ja, da tror vi mye er gjort for en hest i form. Gikk OK i kulissene sist, mens den var ordentlig tapper fra tet nest sist. Nå passer distansen, sporet, og da må vi prøve oss. SE OPP!

Over 120 000 innspilt i V64-spillet fredag! Nå jakter i igjen!

Her kan du kjøpe deg inn i dagens V64-bonger fra Halmstad

Litt om V5-4+V5-5: 3 Petter Rags – Har levert to enormt sterke løp på slutten, og her er det vinnerform i kroppen. Nå er den billigere ute enn noen gang, og en hest som General Ideal (Dårlig skalle) bør den fakta knekke lett fra dødens. Det er dog ikke sikkert at Tom Erik Solberg vil svare, og da er i hvertfall løpet kjørt. I finalen så velger man igjen å plassere et tilnærmet grunnlags-null løp. Disse løpene MÅ kjøres som V5-1 eller V5-1B slik at spillerne får se dem i oppvarming. Å plassere felter med slike hester i en finale er ikke bra. Best er nok 11 Gull Odin som skal kunne ned på 32-tallet, men den er ikke stabil, og vi anbefaler bred gardering.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag