Torsdag smeller det på Øvrevoll

Pal O'Mine og rytter Carlos Lopez blir en av våre to utvalgte i V65-2 på Øvrevoll torsdag.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Pal O'Mine og rytter Carlos Lopez blir en av våre to utvalgte i V65-2 på Øvrevoll torsdag.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Torsdag er det klart for årets første V65-omgang på Øvrevoll og Nettavisens galoppeksperter er i super tipsform allerede.

Sportspills meny torsdag:
V5 Klosterskogen: Årets første doble V5-omgang
Lunsjtrav Bjerke: Vi stoler på Petter
V4 Romme: Vi går mot dagens største favoritt
Oddstips 1: Badeseire for VIF og Rosenborg
Oddstips 2: Ulf trenger en trepoenger
Oddstips 3: Jonevret sitter utrygt
Tippeliga: Skade- og karanteneoversikt
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk den herlige ukesoversikten

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisens galoppeksperter har hatt en strålende innledning på galoppsesongen. Sist onsdag ble det strålende fullklaff da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 480) på Øvrevoll, suste inn med fire rette og meget pene 3 055 kroner i utbetaling. Femtevalget Sir Silk i V4-4 var markert på kun to hester og sørget for femdobling av verdien når den vant meget lett i V4-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandag ble det også fullklaff på Jägersro galoppbane,  da det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr 480) her på Nettavisen gikk inn med seks rette og betalte tilbake 1 511 kroner.

På søndag ble det en svært så vrien V4 på Täby, men de som kjøpte en andel i Birgers V4-system (fire andeler a kr 750), kunne glede seg flott gevinst. Femtevalget 6 Bacchus The Grape var en av tre utganger i V4-3, og dermed stod systemet igjen med alle hestene i V4-4. Der vant storoutsideren og 10. valget 11 Mykonos og sendte V4-utbetalingen opp i meget respektable 36 297 kroner.

Torsdag er det klart for årets første V65-omgang på Øvrevoll, og de som erindrer tilbake til fjoråret, vil huske at Nettavisens galoppeksperter ved fire ulike tilfeller, hadde storgevinster på Øvrevoll i V65-spillet i fjor.

Vurderinger av Birger og Morten:
Vi synes ikke denne runden er spesiell enkel. Etter vår mening er de tre siste avdelingene veldig krevende og vi finner heller ingen gangbar banker. 

6 Pal O'Mine og 4 Lord Handsome blir vårt lås i V65-2. Førstnevnte jakter sin fjerde strake seier og skal være favoritt. Men Lord Handsome var tidlig i form i fjor, står fint til og kan true favoritten. Pal O'Mine har gått fra 76 til 85 på formtallet, og det betyr at det blir tøffere for hver start.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-1 har vi god tro på 8 Priceless. Hun liker å løpe fritt, så yttersporet er bare en fordel. Vant fire løp i fjor over denne distansen, inkludert en gevinst med Sabine Langvad, som rir nå. Kan være en banker for de friske.

8 Silver Ridge i V65-5 var god på sprint sist og er normalt bedre på 1600 meter. Ikke så lett å forutse hvor mye han blir spilt, men hesten er uansett vår klare luring for dagen.