Trippel med Steinseth


Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth jakter ny seier på Biri fredag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth jakter ny seier på Biri fredag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth har fikset solide gevinster for Nettavisen. I kveld blir hesten vår V65-banker på Biri.

En spennende trav- og galopphelg står foran oss med V75 fra Sørlandet som det store høydepunktet. Men merk også at det er jackpot i V65-spillet fra Bodø lørdag kveld. Mandag, tirsdag og onsdag i neste uke byr Bjerke på kvalifiseringer til Kritieriet og Derby, det er alltid svært spennende å følge disse kvalikene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fredagens løp på Biri skal det dog handle om her, en meny som ser svært så skummel ut på forhånd. Bankeren er derimot rimelig klar på forhånd, Bjørn Steinseth og hans herlige femåring 10 Heartbreaker V.S. som starter i V65-5/V5-2/DD-1. Vi har stort sett bankerspilt hesten det siste året, selv om vi ikke gjorde det tredje sist på Bjerke (8. juli i år) eller nest sist på Bjerke (22. juli i år).

Suksesshest for Nettavisen
Men fjerde sist på Leangen (8. desember i fjor) og sist på Biri (14. august i år) gjorde vi det, og begge gangene har det blitt bonanza i utbetalingslukene. På Biri sist sørget det for at Nettavisens mellomste forslag (innl.pris kr 448) betalte tilbake drøye 4 500 kroner. På Leangen 8. desember i fjor sørget det for at Nettavisens største V65-forslag (innl.pris kr 960) betalte tilbake drøye 18 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bakspor trekker ned - men ikke nok
Det betyr altså at de to siste gangene vi har bankerspilt Heartbreaker V.S. det siste året, har det sørget for strålende gevinster. Hesten har kun startet tre ganger i år, og allerede vunnet to. Bankere fra bakspor er normalt en fyting, men denne er en unntakshest og møter stort sett hester i kveld som har ikke har sin fremste styrke mot mål. Vi satser på at alle gode ting er tre og bankerspiller 10 Heartbreaker V.S. i både V65, V5 og DD på Biri i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vanvittig debut
Oddmund Wallevik har ingen stor trenerstall, men jevnt over er det bra hester han sender ut i løpsbanen. Så også med 1 Wizard Of Ousse som blir stor favoritt i V65-2, etter et oppsiktsvekkende sterkt debutløp på Bjerke 20. august. Den seks år gamle vallaken smalt til med 15.3/2100 meter i debuten etter et mildt sagt tøft løp. Gjentar hesten noe i nærheten i kveld, snakker vi om en vinner. Men førstespor bak bilen på en så urutinert hest, kan jo egentlig bety hva som helst. Bak favoritten er det derimot vidåpent, selv om stallkompis 12 Gator's Last har vist brukbare tendenser. Verd å merke seg ellers er at Geir Vegard Gundersen setter seg opp bak 5 Oro Pepper. Mulig skrellhest?

Opp til bevis i kveld
Morten M. Ottersen har hatt en strålende sesong med sine stallhester og en av hestene som har bidratt er den sju år gamle kaldblodshoppa 2 Opera (V65-3). Opera debuterte først i år i en alder av sju år, og har ikke vært dårligere enn nummer to hittil (fire seire og tre andreplasser). Tilbake som en vinner på Biri for fjorten dager siden, men i takt med suksessen vokser grunnlaget og derav også motstanden. Kan nok vinne igjen, men hester som 6 Drivin og 11 Jærvinn S.K. blir ikke lett å stå imot.