Utfordrende V65-omgang på Forus


Tyri Mai varslet form sist, og Geir Mikkelsen har litt tro på den tirsdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Tyri Mai varslet form sist, og Geir Mikkelsen har litt tro på den tirsdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Åpen omgang! Frekk banker! Topp ide i monteløpet! Deilig vinner i finalen! Årets beste omgang fra Forus venter, og dette gleder vi oss til!

Sportspills tirsdagsmeny:
Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V4 Lindesberg: Deilig lunsj i vente
V5 Leangen: Vi spekulerer i mot favorittene
V65 Täby galopp:
Nye utfordringer på galoppen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Forus knaller til med årets beste omgang på en vanlig hverdag denne tirsdagen. Løpene er jevne, og det finnes ingen klare bankere som spillerne kan falle ned på. Våre tips finner du lengre ned i artikkelen.

Av høydepunkter i uken som er viktig å få med seg så vil vi spesielt trekke frem V75-omgangen på Leangen lørdag hvor det igjen er DOBBEL-SYVERPOTT! Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

Meget hektisk tirsdag venter! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Lindesberg (V4)

Kl.13.40 - Leangen (V5)

Kl.18.50 - Täby galopp (V65 + V4)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.25 - Jägersro (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Forus byr på årets beste V65-omgang, og dette er en omgang som har tatt tid å få gjort ferdig. Flere av løpene er tildels åpne, og bred gardering har vært en nødvendighet. Bankeren er småfrekk, og den kommer ut i V65-5. Vi lot oss imponere veldig av 10 Tyri Mai sist, og nå er det duket!

Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 6 Art Nattfari – Med tanke på at Steinfaks pleier å bruke litt tid på å legge seg til så ser vi ikke helt bort fra at Geir Gudmestad kan ta en røver her, og komme fykende direkte. Står nemlig perfekt til i første omvendt, og dette er en hest som er brennkvikk ut den motsatte veien i volten. Så her kan det enten bli tidlig tet, eller dårligst rygg leder. Da har denne formbomben en meget god sjanse! Nå sist ble det helt fullstendig feil, og den ble hengt opp i sporene. Ble så bakket ned runden igjen, før den leverte et strålende oppløp i kulissene. Vi hadde faktisk 22,2 s 500m på klokken med krefter igjen. SPILLES NÅ!

V65-2 : 6 Tess Hovmand – Har Pål Buer valgt feil hest? Ja, vi er litt inne på at han kanskje kan ha gjort det, og retter heller søkelyset mot 6 Tess Hovmand som er skikkelig bra for klassen. Var syk sist, mens den var bunnsolid i nederlaget nest sist. Skulle den komme seg foran på tirsdag så snakker vi om en flott mulighet. Svein Ove Wassberg opp er selvfølgelig også interessant da han pleier å ta godt vare på sjansene. Pål Buer advarer skarpt for den, og det skal man ta på alvor. TAS MED PÅ ALT SOM EN GODBIT!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V65-3 : 12 Whatwouldtheysay – Har kommet på et nytt sted, og det er tydelig at den trives der. Avsluttet strålende i monte nå sist, og dette er en skikkelig bra montehest. Nå har Kvasnes fått kjenne på den en gang, fått lært den bedre, og det er et stort pluss før dette løpet. På ren kapasitet er den best, rytteren er bedre/smartere, og vi har god tro på en real opptur for denne frekkisen! Må bare prøves!

V65-4 : 2 I Am Happy – Er en 3-åring under utvikling, og det er en traver som kan mer enn vist. Sist feilet den dog som mulig vinner på oppløpet, og den varslet fin fremgang. Skulle den komme seg foran her så kan den trolig under 18 på distansen, og da sier det seg selv at den blir vrien å fange. Vi liker å spille på litt yngre hester som utvikler seg hele tiden, og i hvertfall om det er odds i dem. PASSES NÅ!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V65-5 : 10 Tyri Mai – Kom ut etter en liten pause sist, og vi har aldri sett den bedre noen gang. Feiler i en trang situasjon tidlig i løpet, og den taper en god del. Kommer helt vilt tilbake, fungerer strålende i aksjonen sin, og den er faktisk ikke helt tom i mål. På vår klokke stod det 23,8/1900m, og slike farter har ingen i dette feltet. Med tanke på at Troll T. ble kjørt helt ned i kjelleren sist så kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt på Tyri Mai tirsdag! Dette er vår frekke banker i det som endelig er en spennende omgang på Forus!

V65-6 : 11 Grand Sandy – Må være spennende tirsdag. Nå er nemlig formen sterkt stigende, og den avsluttet strålende i 11-fart sist. Den blåseren i kroppen etter en liten pause skal bare ha gjort godt, og legg også merke til at den nå blir kuskeplusset med Joakim Rasmussen. Dette er en ung friskus som får en veldig fart på hestene. Blir det bare litt tempo her så feller fort vår spennende ide samtlige tilslutt, og den er verdt et forsøk! MÅ MED PÅ ALT!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen