Utfordrende V65-rebus på Leangen


Baritron, og kusk Thomas Mjøen får mye spill på seg denne mandagen. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com
Baritron, og kusk Thomas Mjøen får mye spill på seg denne mandagen. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Banker er bedre enn grunnlaget sitt! 50-oddser som salen er blank på! Det blir servert krutt på Leangen denne mandagen! Du tar vel rygg?

Sportspills meny:

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny saftig opptur på galoppen! Kr.149 964 innspilt på Jägersro 26. juli!

* Våre galoppeksperter ligger ikke på latsiden, og gang på gang så blir det levert topptips! Oppturene har vært mange de siste mnd, og vi håper at nettopp du har tatt rygg på våre eksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

* Det så vrient ut på Jägersro denne søndagen, og vrient ble det. Vi fikk imidlertid fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

* Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

PS! På Øvrevoll torsdag 30. juli er det jackpot i V65-spillet. Du vet vel hvem du skal ta rygg på?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Leangen serverer sine kunder en MEGET SPENNENDE V65-omgang denne mandagen, og her går det fort mot veldig store kroner i V65-spillet! Vi har jobbet frem to helt uspilte sjokk, og bankeren, ja, den tror vi hardt på! 2 Baritron (V65-4) er en hest vi liker skarpt, og den har virkelig fremtiden foran seg! Selv om distansen nå ikke er optimal så tror vi likevel den holder lekestue! Få ellers med deg følgende objekter:

V65-1 : 2 Chanto Photo – Står tøft inne i dette løpet, men på kapasitet er den uansett en av de beste i feltet. Vi er klart inne på at her vil flere i første rekke bøtte til fra start, og det kan være veldig riktig å komme bakfra med tørt krutt! Ideen vår er behandlet siden det siste løpet, og den ventes forbedret. Er nødt til å få drømmeopplegget i andre/tredje utvendig på mandag, og er den i nærheten av form etter dette korte avbrekket, ja, da dukker den opp helt der foran. PASSES!

V65-2 : 7 Beatles BR – Hadde et veldig bra fjorår, mens den ikke har innfridd i år. Dog var den klart bra i sitt siste løp før pausen, og den møter ingen Master Kemp her som den tapte for sist. Er blitt behandlet siden det siste løpet, og den gjør en veldig spennende start i dønn riktige omgivelser mandag. Er brennkvikk i uttaket, og løser det seg på startsiden, ja, da skal den være med helt i fremste rekke. SE OPP!

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V65-3 : 1 Seneca T.P. – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og det har den trengt. Den fikk maks sist, men da skal man vite det at banen var svært krevende, og tiden må sees i lys av det. Atle Solhus opp er alltid spennende på Leangen, og skulle han finne lukene tilslutt her, ja, da kan bomben smelle. Distansen nå tror vi nemlig er den riktige, og en sparsomt startet 4-års gammel hoppe finnes det alltid utvikling i. OBS!

V65-4 : 2 Baritron – Er en herlig 4-åring med en kapasitet langt utover det grunnlaget som den har på konto. Ble strøket sist grunnet en bagatell, og den har sett fin ut i trening før dette løpet. Distansen er ikke noen fordel, men vi tror heller ikke at det vil være noe stort minus mot en såpass billig gjeng. Har nemlig stor fart i kroppen sin. Kan helt sikkert langt ned på 13-tallet, og fra et NYDELIG spor så velger vi å banke i det som er en spennende/bankerfattig omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Sindor X. – Småskummelt løp hvor det fort kan smelle litt. Hesten som vi plasserer først virker å være ordentlig på gang med tre løp i kroppen etter pause, og den kan fort sitte der med flyt på veien. Gikk helt strålende sist etter en galopp på 20-30m, og den virket bedre enn noen gang. Kommer den seg bare rundt uten galopp denne mandagen så forventer vi at den dukker opp på foto! MÅ MED PÅ ALT!

V65-6 : 7 Thriller Ted – Denne kan sjokke! Det er nemlig ingen dum traver dette, og vi likte den skarpt etter pause nå sist. Avslutter da meget kjapt, den går pigg i mål, og den fikk et klart pluss i kanten av oss! Femte sist på Åby så taper den på foto etter å ha gjort all jobb utvendig leder selv. Er en bra hest, og skulle den ha løftet seg enda mer med en blåser i kroppen, ja, da kan den helt klart skrelle. PS! Hadde under 1% av innsatsene på seg når vi la ut denne tipsartikkelen. OBS!

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!