V65-jackpot med 436 821 ekstra i potten


Lars Anvar Kolle har flere fine sjanser i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Lars Anvar Kolle har flere fine sjanser i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Gaveløp for vår banker! Storskrell kan utfordre dagens tyngste! Nydelige betingelser for et frekt objekt i finalen! Vi skal kjempe om jackpotkronene mandag!

Sportspills meny mandag:
V4 Halmstad:
Herlig V4-omgang
V64 Färjestad:
Banker fra Norge
Oddstips 1: Fredrikstad kan nå playoff
Oddstips 2:
Nedturen fortsetter for oppkomlingen

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen starter altså uken med jackpot, og det ligger herlige 436 821 ekstra i sekserpotten! Vi prøver å spekulere i mot flere av dagens tyngste favoritter, men 3 Quickwin (V65-5) kan vi ikke gå i mot. Har rett og slett en drømmeoppgave foran seg, og mot en svært billig motstand så skal sjansene være meget solide. Banker! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 1 Tarzan Simoni (83,2%) – Står perfekt til denne mandagen, og den kan lede dette rundt om. Har vist en veldig bra form den siste tiden, og her møter den ikke akkurat på en veldig tøff gjeng. Fra tet så tror ikke vi at veldig mange er interessert i å ofre seg i dødens, og da kan fort Per Oleg Midtfjeld få gjøre litt som han vil der foran. Er en soleklart motivert favoritt. 5 JC Superstar (0,7%) – Dette kan være skrellen i løpet om man vil spekulere. Har nå fått fire løp i kroppen etter pause, og den er på vei mot storformen. Var helt rå tidligere i vinter hvor den radet opp, og den er litt spennende her om den kan vise noe tilsvarende takter. TAS MED PÅ BONGEN!

V65-2 : 6 Moviestile (27,8%) – Gikk faktisk med en liten infeksjon i kroppen sin sist, og tidsmessig så var den derfor klart bra. Nest sist så har den kun Janeo/Smiley foran seg i mål, og det er to hester som er bra i grunnlaget. Er veldig kjapp ut, og skulle Gunnar Austevoll lykkes med å komme seg foran så leder Moviestile fort dette rundt om. Med unntak av 2 Janske så er det ikke akkurat veldig mye sprekt imot, og vi iler til med førstevalget.

V65-3 : 6 Haugs Tornado (14,3%) – Feelingen her er at Kolle kommer seg tidlig foran med vår store ide. Er nemlig lynkjapp ut, og vi tviler sterkt på at noen innvendig ønsker å svare. Fra tet så blir det helt sikkert dempet direkte, og sjansene for at den da renner unna må være veldig fine. Dette er en helt riktig oppgave for Haugs Tornado, og den er verdt et forsøk! OBS!

V65-4 : 7 Nume Balder (20,4%) – Sitter nok tidlig i tet her, og da kan dette løpet være kjørt. Var solid sist hvor den altså feiler i striden på oppløpet. Gangen før så vant den mer enn sikkert fra tet. Det vi ikke liker med Nume Balder er at den faktisk har rotet en god del i løpene i 2015. Det trekker ned, men feilfritt, ja, da blir vi fakta litt overrasket om den taper. BANKER FOR DEM MED LITT IS I MAGEN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Quickwin (74,2%) – Har et gaveløp foran seg, og vi lar den stå alene på våre bonger. Nå sist så innledet den i dødens, før det ble andre/tredje utvendig. Kommer via sporene tidlig i sisterunden, og den fullfører klart godkjent. Var ikke veldig mange lengder bak gode hester som Viking Arrow/Happy Petter. Gangen før så gjør den et knallsterkt løp i kulissene etter galopp. Var da ute mot en helt annen verden av hester kontra det den møter her. Nå er Quickwin svært billig ute, Phillip Scott Sønsteby kan kjøre på sikkerhet til tet, og da burde fakta dette være over. BANKER!

V65-6 : 1 Joker C.K. (12,4%) – Vi er fullt klar over at den ikke har vist den riktige innstillingen i år, og det trekker selvfølgelig litt ned. Gikk dog godkjent tidsmessig etter pause sist, og oppgaven som venter her er helt riktig for Joker C.K. Er kjapp i vei, og her er nok Gunnar Austevoll interessert i rygg leder. Skulle lukene da komme på oppløpet, ja, da duger den mot disse, og den må med på bongene fra nydelige betingelser. OBS!