Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke: Gulljackpot og V75-finaler på Bjerke
Tippetips: Rosenborg garderes på lørdagskupongen
Oddstips 1: Villa tar første skritt mot Premier League
Oddstips 2: Nå løsner det for Rosenborg?
Oddstips 3: Lampard på vei mot comeback i Premier League

Herlig V65-opptur på Biri 10. mai - Kr.1 980 ble til Kr.13 959!
Under JACKPOTOMGANGEN til Biri denne fredagen disket Petter opp med solide tips, og det ble fullklaff for Nettavisen sin største bong på Kr.1 980,-. Denne betalte ut knallfine Kr.13 959,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt fire bonger, og de kostet fra Kr.1 980 til Kr.2 760,-. Vi gratulerer fredagens vinnere på det varmeste.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Løpene i Harstad denne kvelden er litt tynne, men dermed er det ikke sagt at dette er en kjedelig omgang. Vi skal nemlig prøve å felle favorittene, og har godbiter pågang! Gå ikke glipp av følgende til kveldens JACKPOTOMGANG:

V65-1 : 3 Juliano Extreme – Har et gaveløp foran seg denne lørdagen, og vi må bare tro HARDT på denne med nydelige betingelser foran seg. Vant altså hele seks løp i fjor, og som fortest gikk den 14,0/2040ma til seier 8. juli. Har ikke startet så mange ganger i år, men nå sist var den positiv, og fakta ikke helt tom over mål. Det er meldt bra vær i Harstad denne kvelden, og det betyr at vi får en veldig kjapp bane. I et løp hvor INGEN kan gjøre noe jobb i dødens så kan dette bli billig for Juliano Extreme, og vi tror altså hardt på tet og slutt. MÅ BARE PRØVES I KVELD!

V65-2 : 2 Willblesen – Meget spennende monteløp hvor fakta ingen er helt sjanseløs. Vår ide gikk flere sterke monteløp når den stod på Sørlandet, og den er god under sal. Kommer her ut etter pause, men er formen bare sånn noenlunde på plass, ja, da duger den normalt svært godt i et løp som dette. Rytteren er dessuten en av de bedre, og denne skal opplagt ikke undervurderes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 Moe Aria – Er veldig på riktig vei i ny regi, og den var GOD i nederlaget sist. Er grunnkapabel, og nå som Tone Merete Pettersen begynner å finne ut av denne, ja, da kan det bli en god del moro utover i 2019. Spilles med helt riktige betingelser. 5 Grøtte Odin – Har fått seg et par løp i kroppen etter pause, og spurten sist likte vi. Er fort ytterligere forbedret til denne starten, og da dukker den opp på foto. OBS!

V65-4 : 8 Sjøvoll Anna – Er fort helt klink her om den bare går feilfritt. Har radet opp med sterke prestasjoner på slutten, og den gikk et helt strålende løp etter en grov startgalopp sist. Stian Pettersen kjenner denne hesten godt, motstanden er BILLIG, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på denne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 4 Kor Kosen – Er BEST, og får den travet til å stemme fra start til mål, ja, da tauer den et løp som dette hele veien. Er nybehandlet siden sist, og den skal ha fungert bra i jobb. SKAL STÅ FØRST. Vi stoler dog ikke på at denne får det til å stemme med aksjonen helt hjem, og med litt tøffere motstand så tør vi ikke å la den stå alene.

V65-6 : 2 Annabelle Knick – Gikk et par helt greie løp når den stod hos Stall Hamre, men dette er ingen stjerne. Har dog såpass fine betingelser nå at det er snakk om en helt grei tipsener. 10 Super Track – Dukker opp etter et lengre avbrekk, og dette er feltes i særklasse beste hest. Trenger dog sikkert noen løp i kroppen før formen er tilbake, men den pleier å være i orden når den starter, og er tidlig på vår bong.