V65-jackpot med Wiig i hovedrollen


Rune Wiig og Tears In Heaven. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Rune Wiig og Tears In Heaven. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bergen Travpark byr på V65-jackpot, og vi jakter V65-suksess mellom de syv fjell! Bankeren er det meget solide rapporter på...

Sportspills øvrige torsdagsmeny: 
V4 Bollnäs: Nye utfordringer til lunsj
V5 Momarken: En klink svenske i lunsjen
V65 Øvrevoll: Storløpskveld på Øvrevoll
Oddstips 1: Sarpsborg skal redde den norske æren
Oddstips 2: Tarek Elyounoussi og AIK gjør jobben
Oddstips 3: FC København må ikke vinne
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

En svært innholdsrik torsdag venter, og her er det MYE å glede seg til. Allerede kl.12.20 blir det V4-lunsj fra Sverige, og det er Bollnäs som står for løpene. Deretter venter det en V5-lunsj på Momarken med start kl.13.40. Dagens høydepunkt skjer i Bergen, og her er det altså JACKPOT i V65-spillet. Deilige 331 423 ligger ekstra i dagens sekserpott, og løpene fra Bergen begynner kl.18.55. Øvrevoll er sist ut denne torsdagen, og kl.19.30 er det duket for en strålende INTERNASJONAL V65-omgang på galoppen.

Petter med kjempetreff i V5-spillet på Jarlsberg 6. juli
Det ble en strålende dag for de som fulgte Petter sine V5-bonger denne fredagen. Forslaget på Kr.450 satt nemlig klokkerent, og betalte ut flotte Kr.10 849. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige tolv V5-lag. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tipsene har satt MEGET solid i Bergen de siste gangene! På Bergen Travpark 21. juni betalte vår V65-bong på Kr.480 ut Kr.6 226, og sistevalget Ina's Ballerina (odds 35,02) var med på alt! På Bergen Travpark 28. juni var det FEST i DD-spillet, og Titanio (3-valg) samt Shocking Redbull (4-valg) var begge A-hester for oss! DD-oddsen ble saftige 43,47!

Nå jakter vi NY suksess i Bergen, og i dag er det altså JACKPOT I V65-SPILLET med 331 423 ekstra i sekserpotten. Dagens beste banker gjør sitt første løp i karrieren, men Wiig har ventet på denne oppgaven for 6 Hauan Hero, og han tror MYE på sin hest direkte. Vi banker mot en billig gjeng. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 Tears In Heaven – Feelingen er at denne blir sluppet til tet, og da er fort dette løpet over. Viste stor fart mellom et par galopper sist, og det er ingen fare med formen. Taper normalt ikke dette fra tet, men får den svar av innvendige 1 Thai M. Share, ja, da er den sårbar. Det er nemlig ikke snakk om noen kanon dette. Motivert, men vi tør ikke å banke da vi ikke vet hvordan Tom Erga vurderer sin hest… PS. 5 Rydens Maya – Debuterte for Pål Buer sist, og den varslet form direkte. Havnet utvendig leder, og var ikke slått da den feilet mot den siste svingen. Hadde gått på 13-tallet uten denne galoppen, og feilfritt er dette den som er tøffest i mot favoritten.

Vår tipslinje: 2-5-1-3

V65-2 : 1 Tiffany Yellow – Løste veldig bra ut bak bilen sist, og løser den like bra her, ja, da tror vi på tet. Vant utrolig enkelt på en fin tid sist, og den går nok en 15-tid om den blir presset. Vår tipsener. 5 Orlandostile – Vant ukjørt på 16,7 sist, og den så meget bra ut for dagen. Havner trolig utvendig vår tipsener, og da må den være helt på topp for å vinne. 3 I.D. Ownersdestiny (denne ble strøket torsdag formiddag) – Leverte et bra prøveløp på Bjerke (15 s 1000m), men feilet altså i debuten sist. Får stå som løpets store outsider.

Vår tipslinje: 1-5-3-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 6 Hauan Hero – Kommer ut med SVÆRT gode rapporter i ryggen, og normalt er dette en sikker vinner direkte. Kan MINST 31,0 på distansen, og da sier det seg selv at den ikke taper om alt går riktig for seg. Er en veldig motivert storfavoritt som også vi tror MYE på.

Vår tipslinje: 6-9-13-1

V65-4 : 7 Lustra Ida – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og etter å ha vært nede i en bølgedal virker den nå endelig å være pågang igjen. Var bunnsolid i nederlaget sist, og den varslet form da. Ny kusk opp er alltid spennende på hopper, og Tore Totland med sine fine kjørehender skal bli spennende å se på denne. OBS! 8 Ruskeli Blesa – Er kjapp fra start, og kan fort hente mye direkte. Går stortsett jevne/fine løp, og den må være tidlig aktuell i et løp som dette. Motbudet. 11 Lykkje May – Er best, men den har ikke levert som ønsket i år, og får stå som en stor outsider inntil videre.

Vår tipslinje: 7-8-9-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Van Der Meulen – Vant helt ukjørt på 15,6/2040ma sist, og det etter å ga lagt inn 12,7 s 500m. Gangen før var den ute mot en helt annen verden av hester enn det den møter her, og den kan ikke få en billigere oppgave enn dette. Taper ikke dette løpet om den leverer som sist, og det er snakk om en motivert storfavoritt som også vi tror MYE på. 3 S.K.’S El Capitano – Var bunnsolid i nederlaget nest sist, men har altså hatt en pause på over to mnd nå, og det er derfor mulig at den trenger et løp eller to før formen er tilbake på topp. Er dog den nest beste hesten på kapasitet, og et soleklart motbud.

Vår tipslinje: 10-3-6-7

V65-6 : 10 Deep Sea Dream – Holder sin flotte form, og den rader opp med sterke innsatser. Gikk tidsmessig meget bra sist, og tilbake i «normale» er den naturligvis het. Blir normalt passivt kjørt for så å komme for fullt i sluttrunden. Senker alt? 3 I Am The Tiger – Feilet i angrep sist, og den gikk glipp av en premie. Er en ordentlig tøffing, og fra eventuelt tidlig tet blir den ikke enkel å ha med å gjøre. DOBBELT-A-VALG!

Vår tipslinje: 10-3-8-11