*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V65-kveld med banker på direkten

Maks Mollyn trives utmerket med Dag-Sveinung Dalen i sulkyen. Her vinner de V65-1 i Drammen i midten av desember. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Maks Mollyn trives utmerket med Dag-Sveinung Dalen. Vi tror på seier i V65-1.

13.01.17 19:21

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Jarlsberg:
Gnistrende V75-omgang med to bankere
V64 Kalmar:
Cantona sentral i kveldens V64-omgang
Oddstips 1: Leeds er gode nok til opprykk
Oddstips 2: Tøff oppgave for Selnæs & co
Sprint skiskyting: Emil på vei mot VM-formen
Oddstips NHL: Rangers er tilbake på vinnersporet

En flott travhelg er i emning, der det også denne helgen er søndagsgalopp på Bro Park før galoppen tar noen måneders vinterferie. Det er naturligvis lørdagens V75-omgang på Jarlsberg som er det store sportslige høydepunktet. Fredagen byr som vanlig på V65-ettermiddag fra Solvalla, mens Biri er vertskap for V65-løpene her hjemme på kvelden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det var nære på for undertegnedes V76-tips på Bjerke onsdag. Jeg advarte for særskilt for 3. valget 1 Kringeland Enok i V76-1 mot omgangens nest største favoritt Voje Jerv og jeg varslet for 1 Kapow Hanover mot omgangens største favoritt Valokaja Hindø i V76-6. Dessverre så var min V76-banker 1 Ms. Quaker Force under pari i V76-7, og dermed ble det kun en sekser for mitt mellomstore 480-kroner forslag på Nettavisen som dog doblet de pengene og vel så det ( 1 096 i utbetaling for seks rette).

Dalen på direkten
Jeg går på bankeren direkte på Biri fredag i V65-1. Nytente 5 Maks Mollyn har tent til kraftig med Dag-Sveinung Dalen som kusk og tatt to seire før hesten gjorde en strålende opphenting til fjerde i den siste starten. Bjerring-traveren står nydelig til spormessig i V65-1 på Biri fredag og alt tyder på tidlig tetkjenning. Sprint er ikke noe minus og jeg synes det ser ut som en flott vinnersjanse og bankerspiller 5 Maks Mollyn i V65-1.

Ser bra ut på forhånd
Omgangens aller største favoritt blir trolig 1 No Limit L.A. i V65-4, og oppgaven ser da også svært så riktig ut på forhånd for Midtfjeld-traveren. Førstespor bak bilen betyr gode tetsjanser og i V5-spillet bankerspiller jeg 1 No Limit L.A.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men jeg har aldri lagt skjul på min begeistring for trønderhesten 7 Chanto Photo. På sine beste dager er denne hesten fantastisk bra, og selv fra et svært så sjanseartet spor sju bak startbilen, tar jeg med 7 har flere fine vinnersjanser også på Biri fredag, deriblant med stallhesten 1 Chanto Janhover i V65-2. Hesten gjorde et råsterkt seiersløp i V76-2 på Bjerke forrige onsdag og selv om han var lite spilt, var han overlegent best til tross for en tøff forsering i sisterunden. Førstesporet er sjanseartet, men 1 Chanto Janhover står først på min rank i V65-2.

Formløst felt - kan kvikne til nå
Det er maks 600 startpoeng som gjelder i et formløst felt i V65-3 og formløs det er blant annet 4 Gary Volcano. Samtidig er dette en hest som vant V75-løp i fjor og selv om det ikke har sprudlet av hesten i de siste startene, har Svenstad-hesten en helt riktig oppgave foran seg i V65-3 på Biri fredag. Min favoritt.

Svak sist - tilbake som en vinner nå?
6 Intrepid Ibex var merkelig svak sist på Bjerke etter flere solide løp før det. Kusk Marius Høitomt melder at hesten fungerte fint i et hurtigarbeid mandag og motstandsmessig ser dette dønn riktig ut. I DD-spillet blir 6 Intrepid Ibex min klare banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-spillet ser jeg noen motbud, ikke minst 10 Noir Sun. Nå er denne klart hemmet av bakspor, men både hest og kusk er i form om dagen og med klaff på veien fra bakspor, er hesten en klar utfordrer til Intrepid Ibex.

Favoritt i fare?
Lunefulle 10 Åls Faksen kan sørge for en DD-dobbel for Marius Høitomt på Biri fredag, men det er riper i lakken for hesten nå. Han var vel ikke mer enn han måtte sist og fikk maks som tredje. For meg er hesten kun en av flere i V65-6/DD-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag