*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V65-kveld med to bankere

Hyperkapabale Bråtnesfaks blir klar favoritt i V65-6 på Biri søndag kveld sammen med sin faste kusk Geir Vegard Gundersen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Flere vidåpne V65-løp på Biri i kveld gjør at vi spiller med to bankere i en meget flott omgang.

21.05.17 18:28

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75Søndag: To herlige V75-bankere på Solvalla
V4/V5 Gøteborg:
Herlig galoppsøndag i Gøteborg
Oddsdobbel Eliteserien 1:
Odd kan komme a poeng med Rosenborg
Oddsdobbel Eliteserien 2: Sarpsborg henger seg på i toppen
Oddssingel OBOS-ligaen: Flott odds på hjemmesterke Ranheim
Oddstips dansk Superliga: Ny smell for Solbakken
Tippetips: Mer trøbbel i vente for Solskjær

Det er som vanlig en meget innholdsrik søndag både på trav- og galoppfronten. Søndagens innledes med V4-galopp fra Gøteborg galoppbane i Malmö med spillestopp kl 12.45 og etterfølgende V5-omgang med spillestopp kl 14.55. Så overtar Solvalla med V75Søndag med spillestopp kl 15.50 og til sist er det V65 på Biri med innleveringsfrist kl 18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen har hatt solid tipsflyt den siste uken, selv om det ble vrient i V75-spillet på Jarlsberg lørdag. På Bergen travpark torsdag ble det derimot superklaff i V65-spillet.

Lerum med luketømming i Bergen 18. mai!
Det var igjen duket for en herlig opptur i Bergen denne torsdagen, og tipsene satt knallbra! Nettavisens V65-forslag med innl.pris kr 900 satt som spikret, og det betalte ut hele 23 044 kr. Sjokket 1 Showmethevictory (7,7%), ble lansert i V65-6, og følgende info ble gitt:

V65-6 : 1 Showmethevictory – De klart beste hestene i feltet er 2 Final Countdown/9 Queenswood. Dog er Final Countdown veldig usikker, mens Queenswood ikke er i like bra form så da hun radet opp. Vi velger derfor å spekulere, og vi gjør det med en hest som har et spennende løp foran seg. Showmetheglory gikk dessuten sterkt etter en grov galopp sist, og det var første gang ut etter pause. Er god på sitt beste, den er stabil på volte, og Lars Tore Hauge opp er et stort pluss. MÅ TAS PÅ ALVOR!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve lag, og de var som følger:
* To systemer (fire andeler a kr 1 000) betalte ut kr 24 067

* To flate bonger (fire andeler a kr 899) betalte ut kr 25 090

* Tre flate bonger (fire andeler a kr 500) betalte ut kr 24 067

* To flate bonger (fire andeler a kr 300) betalte ut kr 23 385

* En flat bong (fire andeler a kr 250) betalte ut kr 23 044

* En flat bong (fem andeler a kr 200) betalte ut kr 23 044

Øvrige høydepunkter fra sist uke)
V65-systemfullklaff på Øvrevoll 17. mai!

Nettavisens galoppeksperter kom ikke helt i mål på de flate kupongforslagene i V65-omgangen på Øvrevoll på 17. mai. Disse fikk alle hhv tre og seks femmere (kr 187 per femmer). Men flere av systemene satt som de skulle og det var systemene som hadde banker på 4 Icecapada i V65-3 som også var hovedbankeren på onsdag! Systemet "BirgerV65Nasjonaldag3" (20 andeler a kr 200) betalte ut kr. 30 109 i ilkhet med systemet "BirgerV65Nasjonaldag6" (4 andeler a rr.1000) Begge disse systemene fikk to seksere pga en sen strykning. Systemet "BirgerV65Nasjonaldag1" (4 andeler a kr 1500) betalte ut kr 16 644.

V75-fullklaff på Biri 13. mai!
Det ble flott klaff for mine V75-tips på Biri lørdag, og mitt mellomste V75-forslag (innl.pris kr 486) satt som støpt. Utbetalingen på det forslaget ble meget fine 6 092 kr, og min hovedbanker i omgangen 4 Nice Eleven L. i V75-4 som attpåtil ikke var favoritt innfridde meget enkelt.

Lerum fortsatte festen lørdag kveld
Rolf Lerum fulgte opp med strålende V5-tips på Harstad lørdag kveld. Moe Aria (3-valg), og Romleskaft (2-valg) innfridde begge som hans tipsenere. Supersjokket i finalen, Fiia Wizard (5,0%), var med på samtlige bonger. Nettavisens mellomste V5-forslag på (innl.pris kr 432) betalte ut herlige 8 974 kr.

Fasit V75 Jarlsberg lørdag
Begge mine V75-bankere på Jarlsberg sviktet, men på halvparten av de alternative oppsettene kalt "SisteMedV75Gulljackpot" bankerspilte jeg 14 Heartbreaker V.S. Andelslagene på Eksperten med fire andeler a kr 500, seks andeler a kr 332, fem andeler a kr 400 og ett stk fire andeler a kr 899, ble det bra uttelling. Disse inneholdt fem seksere og 75 femmere og betalte tilbake drøye 8 000 kr hver seg. Totalt var det åtte slike andelslag.

I denne artikkelen skal det heretter handle om V65-omgangen på Biri som inneholder et par meget krevende løp, men også noen klare bankeralternativer og jeg velger å spille banker i både V65-5 og V65-6.

Overlegen tross årsdebut
Jeg er normalt ingen tilhenger av å spille banker på hester fra spor åtte bak startbilen i varmblodsløp, men gjør et unntak i kveld. Fireårige 8 E. Street møter meget overkommelig motstand i V65-5/V5-2/DD-1 og hesten skal være godt forberedt. Hesten vant et av kvalifiseringsløpene til Krieriet i fjor meget overraskende. Satt bom fast i selve finalen. Treningsrapportene er gode og jeg synes det må være en strålende vinnersjanse på direkten for 8 E. Street og bankerspiller i V65-spillet, i DD-spillet og i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overlegen feilfritt
I V65-6/V5-3/DD-2 har jeg minst like stor tro på høykapable 3 Bråtnesfaks. Hesten forsvant riktignok i galopp direkte i sitt siste løp, men var fantastisk bra i seiersløpene både tredje sist og nest sist. Med usikker form på både 6 Lille Amare og 11 Lex Storm, er heller ikke motstanden all verden. Bråtnesfaks konkurrerer mest med seg selv, uten galopp skal det dreie seg om en vinner og jeg bankerspiller også 3 Bråtnesfaks i V65-6 og spiller dessuten kun en kombinasjon i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjokk fra Morten Pedersen?
I V65-1 kommer mye av spillet til å havne på 3 Beauregard og 6 Gukko Raw, forståelig nok. Men de møter brukbar konkurranse og jeg må trekke frem 4 Tender Love og Morten A. Pedersen her. Vallaken som alltid har vist flott kapasitet, gjorde sin første start i regi Morten på Bjerke 15. mai. Satt i baktroppen underveis da, fikk et passivt løp av Morten, men avsluttet flott til sjette. Det var første starten på fem måneder og 2600 meter har aldri vært et minus for Tender Love.

Storfavoritt kan få kamp
Det ser ut til at 6 Brenne Major og Eirik Høitomt blir omgangens aller største V65-favoritt i V65-3, men dette er en hest som opptrer ujevnt. Sprint er en klar fordel, motstanden er ikke allverden, bortsett fra spesielt en hest. 8 Spang Emblan har nok større kapasitet enn Brenne Major, men selvsagt ingen utpreget fordel av at det er sprint. Likevel vil jeg ha denne med på V65-forslagene, har han kloa i Brenne Major mot oppløpet, er han seig nedover mot mål.

Gundersen senior med luring
V65-2 er et kaldblodsløp i lavt grunnlag med 15 hester til start. 12 Kolbu Kæsj blir stor spillefavoritt etter en første og en annen på sine to siste løp. I begge disse løpene har hesten vært med fremme på direkten. I kveld er det 20 meter tillegg, riktignok springspor, men denne favoritten syner jeg. 7 Jo Blessen er en hest med minst like mye fart, og får GV Gundersen denne feilfritt rundt i kveld, er han seiersfarlig. Se opp.

Alle skal med
Siden jeg bankerspiller to favoritter i kveldens V65-omgang og kun spille favorittduoen i V65-3, er jeg "avhengig" av å hjelp i noen av de øvrige V65-løpene i kveld. Og da spesielt i V65-4 hvor jeg tar med alle 14 hestene på de fleste forslagene. Dette løpet er nærmest umulig å rangere og i morgentimene er kapable hester som 12 Runia og 14 Engje Frida minst markert. Det forteller det meste.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag