*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V65-kveld med Wiig i hovedrollen

Rune Wiig og Godtepåsen. Tirsdag kommer de ut på Forus. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Toppkusk med flotte sjanser! Få også med deg skrellen som man rykker skoene på... Er det kanskje duket for en saftig V65-opptur fra Stavanger?

12.11.19 19:11

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V64 Solvalla: Toppomgang i V64-spillet på Solvalla
V65 Forus: V65-kveld med Wiig i hovedrollen
Oddstips håndball:
Vi tror Fyllingen tar seg til sin sjette finale
Spillsenteret: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
Målscorerspill NHL: NHL's toppscorer har en ellevill statistikk
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Färjestad er først ut denne tirsdagen, og da skal det naturligvis dreie seg om en V4-lunsj. Moroa fra Sverige er i gang kl.12.20. Om kvelden er det Forus som begynner med sin V65-omgang kl.18.55, før Solvalla avrunder med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

De helt soleklare bankerne glimrer med sitt fravær i kveldens V65-omgang på Forus. Vi prøver å løse noen av løpene tynt, og avstår fra et bankerspill på de litt større bongene. Flere luringer er jobbet frem i omgangen, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V65-1 : 5 Outstanding O. – Er veldig kjapp ut med volte, og fra andre omvendt blir det normalt tet. Har kanskje ikke sprudlet som da den var som best tidligere i sesongen, og det er hovedgrunnen til at vi ikke går ALL IN. Pleier dog å selge seg dyrt fra tet, og den er derfor en veldig motivert favoritt. 6 Brotherman Nibs – Er i sitt livsform, og var ikke langt bak nevnte Outstanding O. nest sist. Spurtet da strålende, og var altså hakk i hel på det som blir storfavoritten her. Kan utfordre med klaff. Disse to skiller seg soleklart ut.

V65-2 : 11 Elvin – Gikk OK i debuten for Wiig sist, og den virket å være noe forbedret. Nå uttaler Wiig til Trav og Galopp-Nytt at han vil prøve å rykke skoene rundt om, og det burde være SVÆRT spennende. Kan fort være mange meter forbedret, og dermed helaktuell i et ganske jevnt løp som dette. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 5 Charming Boom Bay – Er i TOPPFORM, og hadde vært langt foran 8 Come Vacation i mål sist om den bare hadde gått feilfritt på oppløpet. Her kan muligens Svein Ove Wassberg trykke seg til tet, og siden skal fakta sjansene være gode. Er verdt et forsøk som en deilig frekkis!

V65-4 : 8 Attached – Har ikke fått vinne etter den kom inn på stallen til Wiig, men den har avslørt bra kapasitet, og gjort fire flotte løp. Sist fullførte den bunnsolid, og i følge Wiig skal den være ytterligere forbedret til kveldens oppgave. Har trukket det beste sporet av favorittene, og vi plasserer den derfor foran 7 Tradewind, og deretter nykommeren 4 Jeanet Newport.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 1 Godtepåsen – Er tilbake hos Heidi Nessa igjen, og det kan nok fort gi en «boost» i løpene fremover. Kan ikke få bedre betingelser enn hva som venter, og den står helt perfekt inne i dette løpet. Wiig er dessuten litt optimistisk på forhånd, og skal kjøre foran. Trenger ikke å bli veldig enkel å fange… 3 Art Miklagard – Var det bare greie rapporter på etter pause sist, men vi syntes den var positiv, og gav den et lite pluss i kanten. Kan fort være ytterligere forbedret til kveldens oppgave, og er dermed selvskreven på bongen.

V65-6 : 9 Lykkje May – Fikk vinne V75 sist, og den holder sin fantastiske form. Har dog litt andre betingelser i kveld, og vi nøyer oss derfor med å sette den først. 7 Valle Tiril – Er det soleklare motbudet, og hesten som virkelig skal passes her. Virker nemlig å være skikkelig pågang, den er betydelig bedre enn raden, og satt fast sist. Dalen er tilbake i «jolla», og her er vi på vakt. Plukkes med på alt!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag