Gå til sidens hovedinnhold

V65-lunsj med VM for travkusker på Solvalla

Elitloppsweekenden sparkes i gang! Fredag jakter vi tusenlappene med en banker som har nydelige betingelser foran seg... V65-suksess i vente?

Sportspills øvrige fredagsmeny:

Årets største travhelg sparkes i gang denne fredagen, og nesten ALT fokuset er rettet mot Stockholm og Solvalla. Noen av verdens beste hester skal møtes, de beste hestene i grunnlagene skal møtes, de beste kuskene i verden dukker opp, og det blir ikke noe bedre enn dette. VI ER EKSTREMT KLAR FOR TRE DAGER MED STORT SPILL, OG STOR SPORT fra sveriges hovedbane.

Når er så tipsene våre til Solvalla klare? Lørdagens V75-tips blir lagt ut fredag ettermiddag, mens søndagens V75-tips blir lagt ut tidlig lørdagskveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Så er altså helgen her, helgen vi gleder oss mest til hvert år. I dag sparkes SUPERHELGEN på Solvalla i gang med et herlig V65-spill, og det at VM for travkusker også innledes gjør ikke akkurat denne omgangen mindre spennende. Dagens i særklasse beste V65-banker kommer ut i V65-2, og her kan vi ikke spekulere mot talentfulle 3 Bythebook som har sjeldent billige betingelser foran seg. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Boulder Pearl – Innledningsløpet er særdeles jevnt, og her er nesten ingen sjanseløse. Vår ide blir neppe veldig mye spilt, men vi liker å spille på kusker som kan måten det blir kjørt på her i Norden, og da er Høitomt en av de beste. Når det gjelder Boulder Pearl så ble den passivt kjørt sist, mens den var bunnsolid fra dødens på en god tid nest sist. Står i et bra spor, og mot en motstand som ikke skremmer er vi på vakt. 1 Landing Gear – Er variabel, men ikke så verst på sitt beste. Nå sist ble den sittende bom fast med krefter igjen, og da viste vår klokke 12,3 s 800m. Regnes fra et fint spor.

V65-2 : 3 Bythebook – Er en av de beste i årgangen, og dette er den beste V65-bankeren i lunsjen. Var stor i nederlaget mot Custom Colt sist, og da viste klokken 10,9 s 1000m med krefter igjen. Vi blir overrasket om noen tør å svare denne, og fra eventuelt tidlig tet skal dette løpet være over. Vi spekulerer ikke. ALL IN! Hesten vi rangerer nærmest er 8 Power, og denne er under en skikkelig bra utvikling. Satt fast i tøffe omgivelser sist, og gikk da store deler av løpet med punktert hjul…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 3 La Surprise Tooma – Vi prøver oss med et skikkelig langskudd i et ellers ganske dårlig løp. Hesten som settes først så helt strålende med FØRSTE BIKE og skoløs nest sist. Ble da sittende bom fast med alt igjen. Nå sist var det på med sko + vanlig vogn, og da var den helt ordinær. Vi håper at den igjen blir rigget maks til for da gjør den seg ikke bort i et såpass dårlig løp som dette. OBS! 12 Ivanhoe – Var et lekkert skue i banen nest sist, og den vant da veldig enkelt. Skuffet oss sist, og var ikke helt den samme hesten da. Dette er en av de fineste hestene i feltet, og tilbake på sitt beste er den HET!

V65-4 : 9 Dexter Brick – Dette er en svært lovende 4-åring som skal bli spennende å følge utover i 2019. I årsdebuten nest sist spurtet den sylvasst etter sene luker, og vi likte den skarpt. Nå sist feilet den når Djuse skulle flytte den ned i den første svingen, og tapte mye. Kom gedigent tilbake, og på klokken stod det 12,0/1800m med krefter igjen på tanken. Til denne starten skal skoene foran rykkes, og det kan fort gi et ytterligere kick. Distansen takler den nok bedre enn noen annen i dette feltet, og får bare kusken til styringen så tror vi på en flott mulighet!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 Vega Etoile – VIDÅPENT HOPPELØP med meget bra hester. Her vrimler det av mulige objekter, og en bred gardering kan viser seg å være smart. Vår første ide er slett ikke så verst, og den gikk OK i tøffe omgivelser sist. Gikk 13,1/2100ma, og det på en for dagen dårlig bane. Var 14 ganger blant de to beste i fjor, og selv om den er noe hardt ute i grunnlaget så gjør den seg ikke bort. 11 Fantasia Sisu – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den er for alvor pågang. Nå sist feilet den like etter start, og den tapte ganske mye. Viser 13,3/1900m etter galoppen, og ble sittende bom fast med mye igjen over mål. Fredag får den opp Christoffer Eriksson, og det burde passe perfekt på denne. OBS!

V65-6 : 4 Testa Di Cavolo – Har stor fordel av distansen i finalen, og med en blåser i kroppen etter opphold kan det være duket nå. Spurtet fint innvendig i tøffe omgivelser sist, men ble da tatt bort i et bløffløp. Er billigere ute nå, og distanseøkningen er altså kun et pluss. Skal passes i et løp som dette. OBS! 1 Yrwing – Gikk et enormt løp etter en grov startgalopp sist (trangt spor), og på klokken stod det 14,3/2900m. Leverer den slik igjen så blir den alt annet enn enkel å fange fra tet… 3 Crash Axe – Gir vi oss ikke på da dette er en traver som Melander har ambisjoner med. Gikk 10,8 s 800m sist, og formen er bedre enn raden. Kihlström er en luring i disse stayerløpene, og denne er tidlig på vår rank.

Kommentarer til denne saken