*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V65-seier til Sejr

Sejr Gammelsbæk og Geir Mikkelsen dukker opp på Forus tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Bunnsolid banker! Supersjokk fra en hest som går ned en klasse? Forus byr på et spennende V65-spill tirsdag, og nye godbiter er pågang!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Hagmyren: Utfordrende V4-omgang med godbiter på menyen
V64 Axevalla: V64-jackpot med en herlig banker
Oddstips 1: Bolten kobler opprykksgrepet
Oddstips 2: Millwall sliter på bortebane
Oddstips 3: Port Vale kjemper for livet
Tabelltips Eliteserien: Her er alle tipsene

En strålende tirsdag venter for oss som er glad i å spille på hester. Hagmyren står for dagens lunsj, og V4-omgangen starter som vanlig opp kl.12.20. Om kvelden blir det V65 på Forus med start kl.18.50, samt V64 på Axevalla med start kl.19.25. På Axevalla er det STOR JACKPOT med hele 1 314 134 ekstra i sekserpotten.

Leirvåg med solide tips på Leangen 20. mars!
Leirvåg var i storform på sin favorittbane denne mandagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg! I V5-spillet satt Nettavisens minste forslag på Kr.150 som et skudd, og betalte ut meget solide Kr.7 841,-. Supersjokket Byes Banker (3,3%) var trygt plassert på bongene. Prins Tom (2-valg) var en herlig tipsener, og DD-banker mot dagens største favoritt, Fjord Jerven.

Det ble også fullklaff i V65-spillet, og her betalte Nettavisens lille-bong på Kr.180 ut Kr.1 093,-. Du tar vel rygg på Leirvåg på Leangen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Forus byr på en klart spennende V65-omgang denne tirsdagen, og det er en omgang som kan gi bra betalt. Vi har jobbet frem flere luringer, og vi er også inne på at en av dagens tyngste kan være i trøbbel...

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 7 BB Terje T. – Er den desidert beste hesten i dette feltet, og leverer den på sitt beste, ja, da vinner den. Dog liker vi ikke å spille tilleggshester alene når banene bare blir raskere, og raskere. Vi velger derfor å spekulere litt. 3 Kap Tilly – Er det opplagte objektet her, og en hest som skal passes. Den 13.02.2016 greide ikke BB Terje T å hente 20m tillegg på Kap Tilly, og nå skal den hente 40m. 01.11.2016 så stod de faktisk likt, og da var de ener/toer i mål med BB Terje T som vinneren. Skulle Kap Tilly komme seg foran her, og levere på sitt beste, ja, da skal BB Terje T levere et meget bra løp om den skal vinne.

V65-2 : 2 Zuccarello – Vidåpent, og spennende! Draget vårt leverte et fint prøveløp, og i følge Tengsareid så skal den MINST kunne 18,0 på distansen. Trolig litt under. Her møter den ikke akkurat mange kanoner, sporet burde passe perfekt, og den må med på alt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 6 Spenda Muscle – Vant med samme kusk fjerde sist, og de passet bra i sammen. Kommer her ut i et lite felt, og den har slått disse hestene før. Med kun syv hester i feltet vil den ha god kontakt hele veien, og den går til mål når den får gå med i rygger. Motivert, og tidlig!

V65-4 : 11 Vertigo Lotta – Her er det dårlig klasse, og vårt sjokkobjekt har et gunstig løp foran seg. Feilet fra seg en premie mot langt bedre hester enn dette sist, og den var også småpositiv uten at det klaffet nest sist. Nå er den ute i dønn riktige omgivelser, og har den bare dagen, ja, da kan bomben smelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Sejr Gammelsbæk – Blir vår alenestrek denne tirsdagen. Fanget altså en såpass god hest som Tip Esterel på streken sist, og da hadde vi 12,0 s 950m på klokken… Her møter den billigere motstand enn Tip Esterel, og det vil overraske oss MYE om den ikke spurter ned denne gjengen. Har en stor sjanse, og for oss er det dagens beste bankerspill!

V65-6 : 8 Anne Bork – Avsluttet sterkt nedover oppløpet sist, og vi hadde 12,6 s 500m på klokken. Har normalt gått mye frem med det løpet i kroppen etter pause, og den skal bli spennende å følge fremover. Er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto, og man skal ligge merke til at Svein Ove Wassberg vraker den trolige favoritten, Paddington Face. Det betyr at han tror MYE på sin springer. Må bare spilles!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag