*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi bankerspiller en hest som aldri har startet

Vi stoler på Frode Hamre  i V65-2. Foto: Roger Svalsrød/ hesteguiden.com

Men dette er en traver det går store ord om foran kveldens start på Momarken. V65-spillet har potensial!

11.06.19 16:28

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel EM-kvalik 1: Bare seier er godt nok for Wales
Oddssingel EM-kvalik 2: Kan Skottland spille jevnt med Belgia?
Oddssingel EM-kvalik 3: Vi tror Tyrkia bryter bortebarrieren
V65-Momarken: Vi bankerspiller en hest som aldri har startet
V64 Solvalla: Kihlström har V64-bankeren på Solvalla
V4-lunsj: Topp V4-omgang til lunsj
Supertrekning: Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

Vi skal som vanlig først til Sverige denne tirsdagen, og det er Rättvik som står for V4-lunsjen kl.12.20. Om kvelden er det Momarken som arrangerer den norske V65-omgangen med start kl.18.55, mens det er Solvalla som avrunder tirsdagen med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende OGP-søndag for våre kunder!
Kurt Leirvåg serverte meget sterke tips 9. juni, og det ble en solid opptur i flere av spillformene. Vårt største V75-system med en innleveringspris på Kr.6 000 (fire andeler a Kr.1 500) satt som spikret og betalte ut knallfine Kr.80 139,-.

I V4-spillet så ble det fullklaff for Leirvågs mellomste bong på Kr.480, og den betalte ut Kr.2 119,-.

I V5-spillet ble det også fullklaff for Leirvågs mellomste bong på Kr.480, og den betalte ut knallfine Kr.9 023,-.

Nå skal alt dreie seg om V65-omgangen fra Momarken. En finfin omgang der vi på tre av fire forslag bruker to bankere. Dagens beste banker har faktisk aldri gått et travløp og debuterer i kveld.

Sjekk ut følgende:

V65-2: 9 Admiral Knick. Dette løpet er vrient. Seks av tolv hester er ustartede, mens de siste seks har stort sett gjort en start i karrieren. At et slikt løp er i V65-spillet gjør det ekstremt vanskelig for spillere som vil analysere løpene.

Nok om det. Siden løpet nærmest er umulig å vurdere tar vi en sjanse her. Frode Hamre sender ut en helbror til Thai Broadway i 9 Admiral Knick. Hesten har gjort et prøveløp på 18-tallet og så veldig fin ut på det. Han jogget 1.15 den siste runden. I tillegg melder Hamre om at hesten ikke har tatt et galoppsteg i trening. Stammen på denne hesten lover - og normalt sett er dette en ordentlig fin traver. Hamre er svært positiv og vi tror det er en vinner i løpsdebuten. All in!

12 Tut. Undertegnede så prøveløpet til denne på Bjerke. Hoppa gikk en meget rask siste 500-meter og så strålende ut. Sisterunden ble travet på rundt 1.16. Siden hun fikk småpenger med seg fra starten i Sverige må hun stå tyve meter bak favoritten. Skal slite med denne da.

V65-1: 4 Maxey Melanin. Wow - for et inntrykk det var på denne sist! Montedebuten kunne ikke gått bedre. Siv Emilie Løvvold hadde et meget fint tak på den flotte hingsten. Han ble sjenert i starten og tapte dyrbare metre. Da det gjenstod en runde hadde hesten fått kontakt og inn mot den siste svingen var han å finne i tet. Derfra så det ut som hesten vant med massevis av krefter spart. Jeg så faktisk ikke rytter Løvvold røre hesten ned oppløpet. Jeg vet at dette er en kapasitetshest, og det var ikke sjokkerende at hesten var såpass god. De skal være gode for å hente tillegg på denne. Maxey Melanin kan nok gå et helsvett løp fra strek her. Banker på tre av fire forslag!

V65-3: 9 Bastian Lendalund skal være favoritt her. 6-åringen møter på motstand han matcher alle dager. Bakspor er nok ikke det beste, og han er fort avhengig av å gjøre en hel del selv om det skal bli seier her. Derfor er det ingen banker for meg, da jeg er noe usikker på hvor tøff han er. Innsatsen nest sist var veldig fin i Drammen. Imponerte ved seieren da. Nå sist fikk den tet, men ble slått av Captain Morgan (sistnevnte som vant V75-1 på søndag). Med klaff så har Bastian Lendalund en god vinnersjanse. Motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4: 7 Ecko er nok en hest noen la merke til i Bergen nå sist. Han gikk nemlig et toppløp etter stor galopp i den første svingen. Nå var naturligvis ikke motstanden, bortsett fra Orlando Classic, den beste for dagen. Men Ecko hadde en av sine aller beste dager på travbanen. 4-åringen er humørbetont, for det virker ikke som han presterer jevnlig på topp. Skulle Ecko ha en like god dag som i Bergen her, så er vinnersjansene veldig fine. Konkurrentene skremmer jo ikke i kveld.

3 David K vant sist og det var fortjent. Det var et meget billig løp og han fikk tidlig dødens. I dag er distanden 500 meter lengre, det er flere hester med og det kan fort ende i galopp her. Uten galopp og med samme form som sist er det kapasitet til å vinne dette.

V65-5: 11 Kolbu Kæsj blir klar favoritt her. Favoritt er greit at hesten er, men det blir ingen banker for oss. Vallaken hang så mye på en tøm ned oppløpet sist at han ikke fikk vinne. Denne er ikke enkel, men springer fortest av dagens konkurrenter - det er det ingen tvil om! Hesten har dog problemer og som stor favoritt vil vi ikke gå all in her.

5 Mjølner Brun ber jeg dere passe på tidlig. Dette er en hest som holder stigende form. Han er sterk og uten galopp her så kan hestene vinne dette løpet. Så veldig fin ut sist og kunne utfordret M.H Herkules uten galopp på siste bortre.

V65-6: 11 Brainy blir vår favoritt i avslutningsløpet. Herman Tvedt sin traver har vist tegn på fin kapasitet, og dagsformen virker til å være veldig fin nå. Innsatsen nest sist fra dødens på Axevalla var sterk. Det ble tredjeplass. Nå sist på Sørlandet ble det tidlig tet. Derfra vant hesten med masse krefter spart. Dagens motstand er ikke veldig hard. Det finnes noen hester som har fin kapasitet, men veldig tvilsom form. Med litt klaff bør Brainy spurte forbi mange. Vår favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.