Vi byr på sjokkerende V65-objekter


Everybody Dream og Tom Erik Solberg blir store favoritter i V65-1 på Momarken tirsdag.
Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Everybody Dream og Tom Erik Solberg blir store favoritter i V65-1 på Momarken tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Solid banker! Flere sjokk som du vil elske infoen på! En helt herlig V65-omgang venter på Momarken tirsdag! Ta rygg, og bli med på moroa da vel!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Örebro: Lekker lunsjomgang
V5 Forus: Lunsjsnadder i Stavanger
V64 Jägersro:
Utfordrende omgang
Oddstips 1: Storhamer er magiske i Champions League
Oddstips 2:
Jubel for Zucca og fortvilelse for Martinsen
Oddslangskudd: Knuser Wembley-drømmen til Sheffield United

Ny V4-fest i Sverige! Samtlige V4-bonger suste inn på Eksperten!
Det ble servert MEGET sterke V4-tips til løpene fra Eskilstuna søndag 8. november! El Toro Boko (5-valg/9,8%) overrasket mange i innledningen, men sjekket du vår info? Vi stormvarslet nemlig for den! Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432 suste inn, og betalte ut flotte Kr.4 031,-. Vi gratulerer de som tok rygg, og kan love mye mer moro i tiden som kommer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nesten som vanlig er det uhyre spennende på Momarken! Tirsdagens meny byr på en rekke utfordringer, og vi er veldig glad at vi har en banker som normalt sett står alle dager i uken! 5 Everybody Dream (V65-1) kommer ut på sin beste distanse, og den bør taue sitt løp rundt om! Ellers i omgangen vrimler det av godbiter, og her er det bare å sjekke ut følgende:

V65-1 : 5 Everybody Dream (75,0%) – Har et gaveløp i innledningen, og det meste taler for tet og slutt. Var lysende bra i sitt siste løp, og den kom alene til mål da. En kortere distanse er kun et pluss, og den kommer til å sprinte ordentlig fort om forholdene blir bra. I en ellers åpen, og spennende omgang så går vi for en banker direkte. ALL IN!

V65-2 : 4 Walker Jade (5,4%) – Er en 4-åring under utvikling, og på tirsdag tror vi på tidlig tet. Fra den posisjonen vil draget vårt lede lenge, og den må være verdt et forsøk her! På Momarken sist løste den skarpt fra start, og det ble rygg leder. Fikk aldri lukene på oppløpet, og den ble sittende fast med krefter igjen. På tirsdag tror vi ikke den blir sittende fast, og iler til med førstevalget! OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 10 Julicana (1,7%) – Har fått seg to løp under vesten, og den utvikler seg ordentlig fint. Nå sist gikk den i nærkamp med kanonen Fabi Boko, og en slik hest finnes ikke i dette feltet. Ikke i nærheten engang. Julicana skal ha litt å gå på tidsmessig, og motstandsmessig er ikke dette et veldig tøft løp. Må bare prøves etter det den viste sist, og for oss er dette et av omgangens aller beste objekter! SE OPP!

V65-4 : 5 Store Johan (1,9%) – Gir vi en mulighet som skrell her. Vi er fullt klar over at den ikke er veldig lett å sveive inn, men nå som storformen er der, ja, da må den prøves. Avsluttet helt fantastisk etter sene luker nå sist, og den så fryktelig bra ut for dagen! Ai, Ai, Ai, hvilket inntrykk! Her støter den i første rekke på en Nordby Balder med usikker form samt Friggtor som har en noe tøff oppgave foran seg. Store Johan røpet altså superform sist, den har en riktig oppgave foran seg, og den er interessant som en mulig skrell. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Macho Look (2,3%) – Har radet opp med bra innsatser i tøffe omgivelser, og dette er en skikkelig bra hest for klassen. Sist den var i Norge (16.09) så var den hakk i hel på en såpass bra hest som Oscar Ribb. Blir tirsdag kjørt av stortalentet Magnus Teien Gundersen, og blir det bare litt tempo her, ja, da må den være SVÆRT AKTUELL! PASSES!

V65-6 : 1 Pride Speed (1,5%) – Herlig finale med en rekke hester som kan vinne! Vår ide var ikke spilt når vi la ut dette tipset, og det mener vi er helt feil. Dette er nemlig en hest på vei opp i form, og den gikk PIGG i mål etter sene luker sist. Å være med der foran i disse stallmannsløpene har vist seg gang på gang å være et pluss, og utgangsposisjonen er dermed perfekt. Kan fort få løpet nå, og på speed er den bra. MÅ MED!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.