Gå til sidens hovedinnhold

Vi går all in på Tassen

Tassen H. har sett svært fin ut i to løp nå. Vi tror hesten kan vinne kveldens løp fra dødens!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V64 Ørebro:
Jackpotkveld med over 1 mill ekstra
V65 Biri: Vi går all inn på Tassen
V65 Boden: Strålende lunsjomgang i Sverige
VM storslalåm: Henrik Kristoffersen jakter VM-gull
Verdenscup skiskyting: Vetle er blitt voksen
Oddsdobbel 1: Favorittdobbel til nesten tre i odds
Oddsdobbel 2: Uavgjortdobbel til nesten ti i odds
Lotto: Lørdag er det Gulltrekning - potten dobles
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-fest to lørdager på rad! Sjekk ut følgende...
Norsk Rikstoto slår virkelig på stortrommen de neste ukene, og allerede lørdag braker det løs med GULLJACKPOT I V75-SPILLET. Det betyr DOBBEL SJUERPOTT til løpene på Jarlsberg 16. februar. Som om ikke dette er nok så blir det DOBBEL V75-JACKPOT en uke senere, på Bjerke 23. februar. Her ligger det voldsomme 5,5 millioner ekstra i sjuerpotten. Vi i Nettavisen gir deg selvfølgelig fyldige tips til begge de aktuelle omgangene.

Petter med herlig V4-treff på Eksperten!
Under den INTERNASJONALE LUNSJOMGANGEN på Bjerke 14. februar knallet Petter til i V4-spillet. Den store V4-bongen på Eksperten med en innleveringspris på Kr.1 920 (fire andeler a Kr.500) satt som den skulle, og betalte tilbake storfine Kr.25 863,-. Tok du rygg?

Da er det Biri det skal handle om, og det er ingen dum omgang vi får servert. Det er flere klare favoritter, men vi mener kun en av disse er en vinner. Vi skal jobbe vekk de andre.

Sjekk ut våres V65-analyser her:

V65-4: 5 Tassen H. Jeg kommer ikke til å spille i mot Tassen i dagens løp. Hesten etter Steinlager har virkelig sett rå ut i de to siste løpene. Vi så ikke Tassen i banen fra juli til januar. Og når hesten da kom ut nest sist var det knyttet spenning til 6-åringen. Vallaken ble kjørt innvendig med, men da åpningen kom så han enorm ut. Et femstjerners inntrykk og det er slik man vil se hester som kommer tilbake etter lengre avbrekk. Nå sist sto hesten i tolvtespor i et V75-bonus løp på Bjerke. Det ble dessverre for langt frem, men spurten var nok en gang av beste merke. Hesten kom i mål som tredjehest.

2 Xita Lavec er naturligvis en god konkurrent, og hesten gjorde det greit sist. Jeg følger meg egentlig trygg på at Tassen H. er en tøffere hest enn Xita Lavec. Og om det så ikke blir tet for Tassen så tror jeg det er en vinner av dette løpet. All in i både V65 og V5-spillet på 5 Tassen H.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-1:
Det er fire hester jeg mener kan vinne innledningsløpet. 2 Barbarian Divison, 6 Coventina Va Bene, 8 Pique og så tar vi med 9 Wheelie.

Den jeg mener har størst sjanse av disse fire er 6 Coventina Va Bene. Dette er en hest jeg har sansen for. Hoppa har styrke som duger langt i et løp som dagens. Det løpet 7-åringen leverer nest sist på Bjerke er det virkelig klasse over. Hun leverer en rå langspurt til andreplassen bak Sofarsogood. Ned oppløpet spurter hun ned hester som Cecilie Halbak og Concerto De Lou. Nå sist på Biri hadde hun førstespor og det er et forferdelig spor for Coventina Va Bene. Hun er treg ut og havnet sist. Kusken, sikkert litt på grunn av det gode løpet nest sist, kjørte svært offensivt med henne. Det ble for tungt, og ned oppløpet var hun sliten. Severino-datteren har et fint spor i dag. Jeg ser for meg at hun kan finne seg et hyggelig utvendig par her. Skulle det bli litt riktig med posisjonene da, så tror jeg på en god vinnersjanse.

V65-2: Ja, 1 Malala er den beste hesten i den andre avdelingen, men hun har en galopprosent på hele 85. Da sliter jeg med å gå all in på henne her. Hun fikk vist seg frem sist da hun travet hele veien. Det ble en veldig enkel seier. Hun gjorde og to meget gode løp tredje sist og nest sist, men vant ikke grunnet galopp. Vi må prøve i mot, men det er riktig favoritt.

3 Nubgards Stina, 5 Lygna Spretten og 8 Fjellvang Frøkna er tre hester som alle må med. Sistnevnte gjorde et meget godt løp nest sist og viste at formen er fin for tiden. Vant da med innlagt galopp underveis.

V65-3: 6 Sirikit blir veldig klar favoritt. Det er jo forståelig det, hun står med fire strake seiere. Det er lett å bli blendet av dette og tro at hun automatisk bare skal vinne kveldens løp. Men er det så lett da? Sirikit må da tape et løp snart? Jeg tror hvertfall det. I alle de fire seirene hun har tatt på rappen, har det vært tet i store deler av løpet. I dag er det sprint og det er noen veldig raske hester innenfor som 3 Thale og 4 Hønn Spik. Begge disse er og i form, og derfor er jeg litt usikker på om de bare lar Sirikit spasere frem til tet. Sirikit er god, men jeg mener vi må syne henne her i dag.

4 Hønn Spik må jo testes foran her. Hun traver 1.26,8 og er dønn overlegen konkurrentene nest sist. Hun klarte ikke stå i mot gode Prins C.K på mellomdistanse sist, men dette er ingen skam. Er hun som nest sist er det gode sjanser for seier. Jeg håper virkelig kusken tar i mot favoritten her. Mitt førstevalg i løpet.

Jeg mener og at 3 Thale og 5 Sjarmørviktor er tidlige garderinger i løpet. Sistnevnte er virkelig på gang etter et lengre avbrekk.

V65-5: 3 Best Ruggen. Dagens oppgave er meget fin for vallaken. Normalt sett kunne man bankerspilt hesten i et løp som dette. For på ren kapasitet så er det ingen tvil om at Best Ruggen skal ha en topp sjanse mot dagens noe formløse gjeng. Dessverre så fungerte ikke Best Ruggen sist. Inn mot den siste svingen, så måtte kusk Østre bare ta han ut av løpet. Hesten var skjev og så ikke bra ut for dagen. Det er klart sånne inntrykk skremmer. Det er hester vi driver med og det kan bare ha vært en dårlig dag eller en rask sykdom som er over nå. Tilbake på sitt beste dreier dette seg om en veldig fin vinnersjanse.

9 Idfaxen tar jeg med på alle forslag. Hesten har et fint løp her. Vi vil se han klatre i sporene i sisterunden. Men om Best Ruggen er svak igjen, så skal denne ha en fin sjanse. Han var litt vanskelig å få fart på sist, men hadde vært behandlet før den starten. I tillegg hadde hesten vært borte fra løp i en måned, og normalt kan vi vente han bedre i dag. Styrken denne hesten innehar er bedre enn de fleste i dette feltet. 2 Hvalstad Odin er og en naturlig traver å ha med på forslagene. Hesten har voldsomt fine spurtegenskaper, men har galoppert og tullet på slutten. Fra dagens spor ligger det an til at han skal få et fint løp her, og med klaff er den flotte vallaken mer enn god nok!

V65-6: 1 Exciting Chip har jeg tro på. Hoppa er i toppform. Kusk Vidar Hop sier før løpet at de trolig blir overflydd. Men jeg tror ikke det er mange som henter en lengde på hoppa her! De siste to gangene hun har hatt samme spor som dagens så har hun nesten maktet å holde teten. Og det har vært raske hester som May Lane, Zenit Sofia og Dania Hornline. Nok om tetkampen, uansett vil hun ikke bli kraftig overflydd! Exciting Chip er virkelig i god form for tiden, og inntrykket på Bjerke sist likte jeg veldig godt. 6-åringen fikk sen åpning, og spurtet strålende. En formbeskjed vi må ta på største alvor. I tillegg har hun en svært våken og god kusk i Vidar Hop. Jeg mener 1 Exciting Chip er det klare førstevalget i løpet. Min klare DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


8 Aicha Revina er det klare andrevalget. Hesten fikk veldig sen åpning sist, men tok seg frem til andreplassen på en godkjent måte. Hun var strålende tredje sist, men toppformen er nok ikke der nå. Kapasitet til å vinne et løp som dagens finnes og hun må regnes. Jeg finner og 4 Ghandi B.R spennende her. Hesten er på gang og satt bom fast i et V75-løp på dagens bane for to uker siden. Satt og fast tredje sist, mens Muscle Hill-sønnen møtte for gode hester nest sist. I tillegg står han glimrende til i dette løpet. Passes.

Disse tre mener jeg skiller seg en hel del ut i avslutningen.

Kommentarer til denne saken