*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi går for Paradise og Tore på Momarken

Jan Roar Mjølnerød har hestene sine i form og skal ha gode muligheter for å ta en seier eller to på hjemmebanen Momarken i kveld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

To flotte bankere er funnet. Begge er i toppform og i full utvikling. V65-omgangen er og spillemessig spennende!

12.02.19 11:45

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel Champions League:
Glem Paris, vi tror på United!
V64 jackpot: Stor V64-jackpot med over en million ekstra
Oddssingel Champions League: Porto gir Roma kamp
Oddsdobbel Championship: Bristol City har fått opp dampen
V4-lunsj: Vi jakter ny V4-opptur til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på fantastiske 136 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ble FULLKLAFF i lunsjen mandag, og undertegnede som hadde ansvaret for lunsjen da traff på ALT av V4-bonger. Den minste bongen med en innleveringspris på Kr.192betalte ut knallfine Kr.3 579,-.

Vi håper på mer gevinster i dag. Det er nemlig Gävle som starter dagen med en gnistrende flott V4-lunsj 12:20. Til kvelds er det Momarken og Jägersro som gjelder. På Jägersro er det jackpot og over en million ekstra kroner i potten!

Denne artikkelen skal heretter ha fullt fokus på Momarken. Løpene er klart mer interessante i dag enn de var forrige uke på denne banen. Dagens omgang er spillemessig spennende, og vi mener å ha funnet to gode bankere!

Sjekk ut følgende analyser:

V65-2: Thai Paradise. Denne kan bli veldig god. Det man øyeblikkelig ser på denne traveren er måten han vinner løpene sine på. Han gjør ikke mer enn han må, og det er ofte disse traverne som blir noe stort. Tre løp har Maharajah-sønnen startet og det har endt med tre fine seire. I debuten måtte 4-åringen gjøre jobben i dødens underveis. Sappho Wiking er en hyggelig traver, men denne knakk Thai Paradise på en fin måte. Nest sist på Jarlsberg ble det tidlig tet, og derfra ble det en svært enkel seier. Nå sist ble det dødens den siste runden, og derfra ble det nok en enkel seier. Reborn nærmet seg noe, men jeg er helt sikker på at Thai Paradise hadde svart opp om den hadde nærmet seg enda mer. Dette er et talent i regi Jan Kristian Waaler og man kan se at det er en flott traver. Jeg tror hesten har nok respekt til å få tidlig tet i dette løpet, og derfra er det nok en vinner. Dagens beste banker. All in!

V65-3: 8 Stjerne Tore. Denne Mjølnerød-traveren har virkelig utviklet seg på en fin måte. De løpene Stjerne Tore har levert på slutten, har vært imponerende. Og i denne klassen, i en feilfri utgave i kveld, så er sjansene for seier veldig store. Tredje sist viste han sin kapasitet, med å smadre Lygna Gutten fra dødens. Nest sist satt Mjølnerød-traveren i rygg leder på siste bortre, men dessverre kom galoppen. Opphentingen til andreplassen var femstjerners. Nå sist ble det dessverre en ny galopp runden igjen. Opphentingen var igjen av beste merke til andreplassen. Han har et fint løp her, og fra dette sporet, med hester på kun en side, bør det være fine sjanser for feilfri avgang. Feilfritt tror jeg dette er vinneren av den tredje avdelingen. En åpen omgang på Momarken i dag, og jeg mener vi må ta sjansen på at Mjølnerød makter å kjøre feilfritt med Stjerne Tore. Dagens nest beste banker dette.

På det aller største forslaget tar jeg med en hest til, og det er 2 Alonso Borka. Skulle hesten ovenfor tulle en gang til, så tror jeg denne har en fin sjanse. Debuterte for Sagholen sist, men det meste ble feil underveis. Hoppa leverte dog en sisterunde ned mot 30-tallet og så ikke aller verst ut. Kan ventes bedre i dag.

V65-1: 5 Mila er helt riktig favoritt i innledningsløpet. Hesten har gjort flotte løp i lengre tid og vist at det finnes godt med kapasitet. Da proffkusken Hans Christian Holm fikk sette seg opp som kusk i V75-løpet sist på Biri, da var hesten en vinner til flott odds. Ikke bare vant hoppa, hun vant også veldig enkelt til slutt. Hun så meget fin ut over mållinjen. Moe Odin-datteren har to seire på 42 starter og er ingen seiersmaskin enda, men gledelig er det og se at Hans Christian Holm kusker igjen.

Jeg tror veldig lite på tilleggshestene i dette løpet, og mener det rekker langt med å spille tre strekhester i dette løpet. De to andre jeg vil ha med på alt av bonger er 2 Steine Faksen og 7 Kagge Luna. Førstnevnte driver bare å galopperer for tiden, men på ren kapasitet er hesten best her. I dag får Lars Anvar Kolle prøve seg som kusk, og det er spennende. Kagge Luna gjør det veldig sterkt for tiden, og har uten tvil forbedret seg på slutten. Normalt får hun tet eller rygg leder med springsporet her. Må med. 1 Tyri Troll vil jeg egentlig ikke spille, men Dag Sveinung Dalen og førstespor gjør meg skeptisk. Hesten er dårligere enn mine tre utvalgte, men på grunn av kusk og forutsetninger tar jeg H.G Balder-sønnen med på de største forslagene.

V65-4: Den fjerde avdelingen kommer jeg til å gardere. Favoritten er 8 Pyrechept. Det er ingen tvil om at hesten har gjort det bra på slutten og bevist at han er bedre enn jeg trodde. Dagens åttendespor er ikke optimalt. Pyrechept er en traver som må ha det litt på sine premisser, og kan ikke brukes for mye underveis. Det trenger ikke å bli riktig underveis her, men kusken er god og det er helt greit at det er favoritten i løpet. Men ingen banker i mine øyne.

1 Personal Goals har ikke toppform for tiden, men husk på at denne hesten slo 3 Millglow fra dødens i sommer. Regelrett. I øyeblikket er sistnevnte ti ganger så mye spilt som Personal Goals. Jeg synes dette viser litt om hvor åpent dette løpet er. 9 Tedo O.K gjorde det sterkt bak Gigolo nå sist. Sistnevnte som vant V75 på Forus i helgen som var.

Obs! V5-spillet starter opp i dette løpet. I denne spillformen går jeg all in i V5-4. Hesten det er snakk om er 3 Lady L.S. Denne er bedre enn dagens konkurrenter. I tillegg har hoppa fått et løp i kroppen etter en pause siden september. I dette løpet spurtet hun veldig positivt til fjerdeplassen. Det var og krefter spart. Dette bør gå veien.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5: 5 Marchetti blir favoritten her. Innsatsen nest sist var svært flott og det var en Marchetti i godt gammelt slag vi fikk se. Hesten bare spant unna konkurrentene og vant på en sterk tid. Nå sist synes jeg ikke inntrykket var like bra, og det gjør meg litt skeptisk. Marchetti møtte gode hester i Madelen L.T.C og Falcon Dragon og ble femte i mål. Men Marchetti skal da ikke tape med 10-15 meter for Lady Lane etter et fint løp innvendig. Lady Lane er i veldig fin form, men det jeg skal frem til er at Marchetti skuffet i dette løpet. Han burde uten tvil fulgt bedre inn til mål. I dagens løp har han raske hester innenfor seg, og det kan fort ende opp med å bli en rask første 500-meter. Marchetti kjøres frem til dødens? Jeg tror det. Hesten må være bedre enn sist for å vinne derfra.

6 Massive Speed gikk i tet sist og det går ikke. Det ligger an til at hesten skal få et fint løp i andre eller tredje par utvendig her. Blir det riktig da, og han kan angripe med 2-300 meter igjen så er han god nok. Glem løpet sist, hesten er klart best med ryggløp.

V65-6: 2 Troll Ronja. Dette er en vrien hoppe å lese. Hun er varierende, men også veldig god på sitt beste. Både femte og fjerde sist er hun helt tam. Og nest sist får hun fullstendig maks. Mens nå sist ender hun opp med å slå Valle Storm fra dødens og i tillegg holde unna for Kuven Storm. En svært imponerende innsats. Er hun på det rette humøret i kveld, så skal det bli ekstremt vanskelig for de gode hestene på 60 meter tillegg. Jeg tør å påstå at det ikke går, men det spørs helt hvordan Troll Ronja er for dagen. Uansett, dette blir min klare favoritt i løpet og jeg mener det er en god DD-banker!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Både 9 Will Prinsen og 10 Hellin Faxen årsdebuterer i dette løpet. Ingen av disse kommer til å bli kjørt i kjelleren for å vinne dette løpet. Men de er jo på ren kapasitet veldig gode begge to, men dette er et oppkjøringsløp til større oppgaver senere i år. 11 Moe Svarten travet elendig i hele løpet sist, og så ikke bra ut. Hesten er og treg i volten. Formen er tilstede, men jeg stiller et spørsmålstegn på aksjonen til hedershesten.

Hadde 2 Troll Ronja vært jevn i prestasjonene, hadde jeg bankerspilt. For de med litt godt mot kan prøve seg!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag