Vi garderer flere av dagens tyngste favoritter


Geir Mikkelsen (Her bak Tin Tveiten) har det med å skrelle fra tid til annen. Gjør han det kanskje på Forus i kveld?  Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Geir Mikkelsen (Her bak Tin Tveiten) har det med å skrelle fra tid til annen. Gjør han det kanskje på Forus i kveld?  Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Samlebongfest, eller kan noen av våre spreke objekter sette fyr på bonghaugen!? I DD-spillet kommer dagens godbit ut... Du tar vel rygg mot lukene?

Sportspills meny tirsdag:

V4 Visby: Ohlsson reiser ikke forgjeves
V5 Klosterskogen: Lunsjomgang med potensial
Oddstips 1 tirsdag: City mener alvor i år
Champions League gruppe A/B: Les vår analyse
Champions League gruppe C/D: Les vår analyse
Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner på tirsdag:

Kl.12.20 - Visby (V4)

Kl.13.40 - Klosterskogen (V5)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.25 - Eskilstuna (V64)

Mange tyr som vanlig til samlebonger når det er Forus som har V65-omgangen, og menyen som er i vente tirsdag ser heller ikke helt vrien ut på forhånd. Vi spiller 2x2x2 i de tre første løpene på de litt større bongene, da dette normalt sett skal være tre solide lås!

Her er dagens objekter:

V65-1 : 6 Neslands Loke – Vi tror klart mest på favoritten i innledningen. Kommer tirsdag ut med gode rapporter i ryggen etter pause, og i dette lille feltet vil han ha god kontakt med de som eventuelt har ambisjoner. Ingen i feltet har en spesielt hard skalle, og det meste ser veldig bra ut på forhånd. MOTIVERT FAVORITT!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-2 : 4 Solør Svarten – Er ikke i toppform, men den vinner likevel dette!? Det vi ikke liker er at den har feilet tre ganger på rappen, og det gjør ikke en hest som er i form/er helt hel i kroppen sin. Nå i helgen så bremset den seg over i galopp i angrep. Kommer her ut i et løp som ligner på en poengjakt, og her er det kun en galopp pluss en kraftig forbedret Røster imot. NY MOTIVERT FAVORITT.

V65-3 : 3 Ros Svarten – Feilet fra seg en 27-tid i Kriteriekval sist, og viser den noe slikt her så vinner den. Stortalentet Magnus Teien Gundersen tar turen for å kjøre, og samarbeidet med Kjetil Djøseland har gitt flere seire før. Her går Ros Svarten ned flere klasser, og ligger den nedpå hele veien så skal sjansene være GODE! 8 Eigelands Spretten – Vi dobler dog opp bongene med denne. Så bedre ut aksjonsmessig sist, men var da noe tung i kroppen sin. Har en VELDIG BRA KAPASITET i forhold til et lavt grunnlag, og er den bare litt opp fra sist så trenger den ikke å være borte. SKAL MED OM FAVORITTEN GARDERES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 6 Baronesse Hooves – Et svakt løp venter, og her kan det muligens smelle ordentlig. Vår ide har løftet seg MYE den siste tiden, og den var klart godkjent i steintøffe omgivelser sist. Har blitt strøket inn et spor, går ned flere klasser, og fortsetter den sin fine fremgang, ja, da kan det være duket mot en svært overkommelig gjeng. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mikkelsen har luringen: (Denne ble strøket tirsdag ettermiddag)
V65-5 : 7 Credicity –
Er 20m billigere ute enn for eksempel Independent O./Sno Long Boys denne tirsdagen, og det er NÅ den skal spilles. Var riktignok ikke på topp sist, men leverer den som tredje sist så må sjansene være fine. Kommer nå ut etter en liten pause, og den har fått lade om batteriene. I helt formløse omgivelser så føler vi at det endelig kan være duket, og vi må bare prøve den på tirsdag!

V65-6 : 1 Jet Coral – Er bedre enn rad, og den gikk bra i kulissene sist. Da var den ute mot en helt annen motstand enn hva den støter på her. Skulle den trampe avgårde som den kan, ja, da leder den fort dette løpet rundt om. 8 Ronaldo Blåbjerg – Denne kan overraske, og den er verdt litt oppmerksomhet. Avsluttet fint nest sist uten at det klaffet helt da. Nå sist så er den også positiv, og da henter den inn en såpass god hest som Calypso H. oppunder mål. Står i springspor på tillegget, er kuskeforsterket med Rune Wiig, og motstanden skremmer ikke. SKAL PASSES!