Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Bergsåker: Vidåpen V65-omgang til lunsj
Oddstips La Liga
: Bortesvake Espanyol burde aldri vært favoritt
Oddstips Championship: Fredagsmarerittet fortsetter for QPR
Oddstips Bundesliga: Gladbach kvitter seg med Freiburg-komplekset
Eurojackpot fredag: 850 millioner i førstepremiepotten
Lotto: Du kan vinne en million kroner hver dag i sju dager

NB! Fredag er det vanvittige 850 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

En meget innholdsrik weekend venter, og her blir det blant annet V75 både lørdag og søndag. Bergen Travpark står for den norske V75-omgangen lørdag, og her blir det et etterlengtet gjensyn med STORKANONEN Ferrari B.R. Søndag overtar Solvalla stafettpinnen, og byr på en V75-omgang som er spekket med sveriges beste unghester! Vi gir deg naturligvis fyldige tips til begge baner.

Når det gjelder dagen i dag så er det Bergsåker som er først ut med sin V65-lunsj kl.12.45. Deretter skal vi til Tønsberg, og da er det Jarlsberg det skal dreie seg om. Her begynner V65-omgangen kl.18.55. Det store høydepunktet denne fredagen kommer fra Sverige, og her er det altså en SAFTIG V64-JACKPOT med hele 1 787 664 ekstra i sekserpotten. Løpene kommer fra Kalmar, og begynner kl.19.30.

NB! Lørdag er det herlige 14 millioner kroner Lotto-potten. Lever Lotto-kupongen her!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med flere V75-fulltreffere på Momarken 20. oktober!
Undertegnede gjorde nesten rent bord under V75-omgangen på Momarken lørdag, og den MINSTE BONGEN til Kr.160 fikk to seksere og en drøss med femmere. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 lag, og disse betalte ut fra Kr.12 920 til Kr.18 211,-. Prisen på lagene var fra Kr.1 000 til Kr.8 000,-.

Undertegnede spilte kun tre hester i den tredje avdelingen på Klosterskogen i går, og dermed maktet vi ikke å få seks rette. Det ble dog en fin DD-gevinst. Her mente jeg Dream Builder hadde en solid sjanse til å vinne, og i andre tok King Senator seg til tet og vant lett. Dette ga hele 27,14 i odds. De som tok rygg på det største forslaget til 400 kroner, kunne innkassere 2714 kroner.

Men nå er det kun Jarlsberg som står i fokus. Bankeren var meget god sist, og har enda ikke skuffet i karrieren. Her skal det være en meget god vinnersjanse. Det finnes og flere spennende objekter, og omgangen er på forhånd finfin.

Sjekk ut følgende analyser:

V65-3: 2 Le Rapide mener jeg bestemt har en stor vinnersjanse i dette løpet. Magnus Teien Gundersen kusker den storvokste 4-åringen i dag, noe han også gjorde sist. Da hadde ekvipasjen åttendespor mot hyggelig motstand på Bjerke i et V76-løp. Rundt den siste svingen så var La Rapide ute i sjettespor, og det ble meget tøft. Spurten til tredjeplassen viste dog at hesten har massevis av kapasitet. Det var et flott inntrykk og det er akkurat slikt du vil se av en hest før du bankerspiller den. Revenue-sønnen har startet fem ganger i karrieren og ikke gjort et dårlig løp hittil. Jeg tror på ny toppsjanse i dag. All in i V65-spillet.

V65-1: 5 A.D Sleipner. Dette blir mitt førstevalg i løpet. Tvedt-traveren har over en lengre periode vist tegn på litt utover det vanlige - hvertfall i dette grunnlaget. Det har dog ikke klaffet veldig ofte, men nå på slutten har han tatt to veldig enkle seire. I dag håper jeg hesten får et nytt fint løp i et utvendig par, men denne hesten har og veldig fin styrke. Han kan gå på allerede 700 meter igjen, og allikevel har full fart over mål. Formen er på topp, og hesten er veldig spillbar. Regnes.

4 Wayne Brogård og 9 Eye Of The Tiger N.L skal begge regnes på alle forslag. På de større bongene får og 8 Da Vinci B.R og 12 Trust Boom Bay plass. Sistnevnte har fordel av den lange distansen om han skulle trave underveis.

V65-2: 3 Lome Bajas var undertegnedes V76-banker for ni dager siden. Hesten innfridde og var forbedret som jeg spådde. Til dagens løp forventer jeg at hesten er ytterligere forbedret, og at han tar tet uten problemer igjen. Da skal vinnersjansen være fin. Men det er et par konkurrenter jeg ikke tør å spille uten, men det er ingen tvil om at Lome Bajas blir min klare favoritt i løpet.

7 Steine Faksen var god i debuten for Morten Louis Johansen. Han nærmet seg Lome Bajas hele veien, og det uten å være helt kurant i travet. Hadde Steine Faksen fungert optimalt hadde nok Lome Bajas slitt med å holde inn. Jeg gleder meg til å se Steine Faksen i kveld, og mener han må regnes på alle bonger. Det virket og ut som at Kristian Malmin hadde et godt tak på 7-åringen. I tillegg til disse to så får 8 Sirikit plass på de fleste bonger. Den galopperte som vinner sist, men møter tøffere motstand i dag. Har dog kapasitet til å matche dem. På de aller største bongene tar jeg og med 6 Vetla Vinna.

V65-4: 7 Stjerne Kos. Dette er en hest som har en god mulighet i dette løpet. På kapasitet er jeg faktisk ikke i tvil om at denne er best. Men vi ser det hele tiden, at hester som har startet lite, og i tillegg har vist at de kan galoppere, taper løpene sine. Stjerne Kos var uansett meget god i debutløpet på Jarlsberg nest sist. Vallaken slo på en liten galopp i den siste svingen, men tok tak i det og vant enkelt. Hester som Kaptein Kuling og Bokli Inger ble enkelt slått. Og begge disse har vist fin kapasitet. Nå sist på Forus var Stjerne Kos god toer bak overlegne Erga Sjefen. Det var ingenting å gjøre med den. Jeg tror Stjerne Kos kan trave ganske så fort på dagens Jarlsberg-bane. Om kusken treffer starten er det hyggelig sjanse. Jeg bankerspiller hesten i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V65-spillet så tar jeg med både 4 Alfa Betty og 5 Lykkje Idunn. Skulle Stjerne Kos galoppere bør en av disse ha fine muligheter. På de største bongene garderer jeg ytterligere og kaster på 6 Fyms Faks og 8 Skar Lukas.

V65-5: I denne avdelingen kommer jeg til å spille to hester. Det er ikke noe annet å gjøre. Det er to hester som hevder seg over resten, og begge må trolig galoppere for at ikke en av dem vinner. 8 Emil Mollyn og 11 Wellek. Nå sist var førstnevnte enorm etter stor startgalopp på Bjerke. Undertegnede var tilstede og jeg mener han tapte rundt 60 meter på galoppen. Opphentingen til femteplassen var enorm. Hesten er i solid form, og jeg tror Ole Johan Østre kjører fremover direkte her. Blir førstevalget mitt på det. 11 Wellek var strålende V75-vinner på Sørlandet sist. 5-åringen er svært kapabel, og er en naturlig utfordrer til Emil Mollyn.

V65-6: 3 Tiger Man E.P. Dette blir min favoritt i løpet. Vidar Hop kusker hesten for første gang i kveld. Hop vet å få fart på hestene bak bilen, og Tiger Man E.P har vist stor fart med bilstart tidligerel, som fjerde sist på Jarlsberg. Det er med andre ord gode tetsjanser. Jeg tror og formen til hesten er i ferd med å bli ordentlig god for tiden. Nå sist var han ute i et tøft V75-løp, og hingsten kom aldri inn i matchen. Spurten til femteplassen var dog fin, og han hadde hyggelig fart over mål. Hesten gjorde et godkjent løp på Åby nest sist. Jeg vet kretsen rundt denne hesten har hatt store ambisjoner med Tiger Man, men hesten har ikke fått det ut. Jeg tror han vil gjøre fine innsatser fremover.

På DD-spillet tar jeg og med 11 Suagar Dream. To i første to i andre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I tillegg til disse to garderer jeg på i V65-spillet. Det er kun 2 Photoshoot O.S, 8 Miss Perfect og 9 Nico Lane som ikke får plass på bongene.