Vi jakter ny lukefest på Jarlsberg

Bo Westergaard får tillit som bankerkusk denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Bo Westergaard får tillit som bankerkusk denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Over 175 000 innspilt på Jarlsberg sist søndag! Nå er vi på jakt etter tusenlappene påny, og nå prøver vi å jobbe bort dagens tyngste favoritt...

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Sist søndag så ble det strålende klaff for våre V65-tips til Jarlsberg. Vårt mellomste V65-forslag (innl.pris kr 440) fanget overraskelsene 15 Kodina (8. valg i V65-2) og 3 Miss Endurance (9. valg i V65-5) og betalte tilbake meget pene 6 084 kroner.

Totalt sett så kammet vi med oss vel 175 000 denne søndagen, og vi gratulerer på det varmeste dem som tok rygg på våre jackpotforslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder løpene fra Jarlsberg denne søndagen så prøver vi å jobbe bort 7 Thai Voyager (V65-6) som fort havner på vingel på en oppjaget sprint. Vi tar en sjanse, og går heller all in på en hest som kommer ut med kruttsterke rapporter i ryggen. 1 Saturday Mornings (V65-5) har drømme betingelser foran seg, og Bo Westergaard tror på tet og slutt!

Få ellers med deg følgende objekter til dagens løp:

V65-1 : 9 Mino – Har fått noen løp under vesten nå, og den blir stadig bedre. Vi syntes den var klart tapper i nederlaget nest sist, og det er ikke slike løp denne skal ha. Nå sist i Sverige var den knallgod. Vant veldig lett på ny bestetid. Kan få dette aldeles sydd opp, og da skal den ikke bli lett å stå imot tilslutt. SPILLES!

V65-2 : 11 Closethegate – Er den beste hesten i feltet, og den har trent fint inn mot denne oppgaven. Har slitt litt med halsen, men den er behandlet for dette, og med perfekte forhold i dag så skal den ikke ha problemer med luftveiene. Bør runde denne gjengen, og vi føler at det er snakk om en motivert favoritt. 5 My Dream Come True – Er nok best når den får gå med i rygger, og klaffer det med et slikt opplegg her så kan det helt klart gå veien. Var nemlig ordentlig positiv i kulissene sist etter galopp, og den viser da 14,5 s 800m i tøffe omgivelser. Nå er det billigere imot, og den er spennende om den fortsetter der den slapp sist.

V65-3 : 1 Coalminersdaughter – Kommer ut etter en lengre pause, og det er null info på den. Avslørte dog fin kapasitet i Sverige i fjor, og den viste også nest sist at den er kjapp ut bak bilen. Prøves som et frekt drag direkte da det er veldig god odds i den. 9 Madonna Mia – Lå man lavt med sist, men den ble likevel MYE spilt. Spillerne viste nok en gang at de vet hva de holder på med, for etter 14,5 s 1000m så vant den meget lett. Vi vil dog se den i et løp til før vi stoler på den, og ofte er det faktisk slik at hester som kommer ut etter lengre pauser «overpresterer» første gangen ut for så å være litt dårligere andre gangen ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 6 Lustra Loke – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og vi snakker her om en traver som er under en rivende utvikling. Nå sist så går den et helt rått løp etter tidlig galopp, og på vår klokke står det 24,7 s 1900m med krefter igjen. Gangen før så avslutter den sterkt etter sene luker. Marius Høitomt opp er spennende i dette Stallansattløpet, og den må bare prøves. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Saturday Mornings – Vi har ikke blitt veldig imponert av Bo Westergard sine US-importer sålangt, men plutselig så dukker det opp en kanon blant disse, og vi tør selvfølgelig ikke å gjøre noe annet enn å også ranke denne nykommeren først. Bo forteller om en lynrask traver som han tror leder hele veien med. Har trent 14/1600m, og den har stor fart i kroppen sin. I en omgang der vi vil prøve å jobbe bort noen av de andre favorittene så tar vi en sjanse, og «stoler» på Bo med denne. Så får vi se om det er en genistrek, eller at vi blir skuffet av nok en US-import.

V65-6 : 5 Aiming For Gold – Sprint, og spor 7 på megafavoritten er ikke noe for oss, og på søndag skal vi prøve å «jobbe» bort Thai Voyager. Ideen vår var riktignok ikke på topp sist, men den hadde garantert godt av en blåser i kroppen. På søndag så burde det bli tidlig tet, og hvorfor skal da Bo slippe til favoritten på en kjapp sprint? Nei, nå er det på tide å gasse, og vi blir vel heller ikke direkte overrasket om Aiming For Gold har en fordel av distansen kontra den store favoritten. Prøves til bra odds i lukene mot en helt riktig motstand!