Vi jakter ny opptur i lunsjen


Björn Goop er svært sentral på hjemmebanen Färjestad fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Björn Goop er svært sentral på hjemmebanen Färjestad fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren vinner om den bare kan oppføre seg! Få også med deg superobjektet som helsemessig ser knallbra ut nå! Vi går for gull, og jakter ny opptur i lunsjen!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Biri: Høitomt har bankeren
V64 Romme: Dobbel V64-jackpot med 2,2 millioner ekstra
V75 Momarken: To bankere i en strålende V75-omgang
Oddstips Ligue 1: Tunge fravær for Monaco
Oddstips Championship:
Birmingham kan ta serielederen
Oddsdobbel:
Endelig overkommelig motstand for Espanyol
Tippetips:
Sensasjonell seriestart for Bristol City

Lukene ble tømt til lunsj i DD-spillet 10. oktober! Vi banket en 18-oddser!
Undertegnedes DD-tips smalt ordentlig til i tirsdagens omgang til Gävle! Supersjokket Brenne Brakar (Odds 18,78) ble servert som en helt fantastisk banker, og den kombinert mot Alan Wadd i DD-2 ga saftig betalt! Undertegnedes lille DD-forslag med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.4 205. Det store forslaget med en innleveringspris på Kr.360 betalte ut storfine Kr.8 410,-.

Vi serverte følgende info på Brenne Brakar:

V4-3 : 2 Brenne Brakar – Feilet pga kusken sist, og den så helt ubrukt ut mot oppløpet når den galoppen kom. Da var den ute mot blant andre Tand Kraft… Er selvfølgelig ingen hest man kan stole 100% på, men feilfritt så vinner den trolig dette løpet fra dødens. Ola Åsebø kjenner denne best, og han har vunnet 2 av 3 ganger med den. Blir ikke tatt på alvor pga en dårlig rad, men formen er der, og man skal være litt på vakt. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende lunsjklaff på Øvrevoll 11. oktober!
Nettavisens galoppeksperter har i årevis levert strålende galopptips. Under onsdagens V4-lunsj på Øvrevoll, slo de til igjen. V4-forslaget med innleveringspris på kr 432 satt klokkerent og betalte tilbake praktfulle 17 550 kr. I forhåndsvurderingene var de helt klare på at V4-3 var åpen og helgarderte dette løpet på samtlige forslag. Det viste seg å være helt rett, da 11. valget og sistevalget 6 Sound Of Silence vant enkelt. Også i V4-2 hadde de super teft. 7. valget og femprosenteren 6 Ciccarelli var markert på kun tre hester på V4-forslaget til 432 kr, og naturligvis en svært medvirkende årsak til den strålende gevinsten.

Totalt var det 24 andelslag på Eksperten som fikk ta del i moroa og hver seg fikk 17 550 kr på deling.
Disse fordelte seg slik:
Tre andelslag ti andeler a kr 50
Tre andelslag fem andeler a kr 101
Fire andelslag fire andeler a kr 125
To andelslag fem andeler a kr 200
Fire andelslag fire andeler a kr 250
To andelslag fem andeler a kr 300
Tre andelslag fire andeler a kr 500
Tre systemspill andelslag fire andeler a kr 750

Innspilt totalt på disse 24 andelslagene kr 421 200, og omsatt ca kr 27 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi anbefalte SAMLEBONGER i lunsjen torsdag, og det viste seg å være helt riktig. Undertegnedes mellomste bong på Kr.420 betalte ut Kr.1 606, mens den store bongen på Kr.840 betalte ut Kr.3 212,-. Når det gjelder dagens lunsjomgang på Färjestad så ser det langt mer krevende ut, og det burde bety fine penger til de med seks riktige. Nå skal vi til lukene med følgende:

Dagens beste banker:
V65-1 : 5 Ragazzo Da Sopra –
Har lagt i skorpen en god stund, og sist kom seieren etter et helt enormt løp. Feilet da direkte, og den tapte en god del. Kommer aldeles svett tilbake, og den vinner med krefter igjen på en dårlig bane. Skal ikke være så usikker som raden vil ha det til, og vi tror på et feilfritt løp i dag. Er den beste hesten i feltet, og med den beste kusken bak seg, ja, så går vi til direkte. DETTE ER DAGENS BANKER!

V65-2 : 11 Rouge Ideal – Har blitt kjørt av helt kalde kusker, og den skal bli utrolig spennende å følge i hendene til Jepson. Han får fart på det meste, og vi snakker her om en traver som er solid kuskeplusset. Kommer dessuten ut med bra form i kroppen, og den vant enkelt sist. Her er det med få unntak, veldig billig i mot, og den trenger opplagt ikke å være borte om det bare klaffer litt fra baksporet. OBS!

V65-3 : 2 Walker Jade – Har knallfine betingelser foran seg denne fredagen, men blir likevel ikke spilt. Den var meget god etter et tøft opplegg på Bjerke nest sist, og nå sist gikk den et helt strålende løp etter galopp. Viste da 11,4 s 900m etter feiltrinnet. Ser helere/finere ut i kroppen enn hva vi kan huske å ha sett denne tidligere, og det er tydelig at den har funnet formen. Er kjapp fra start, sporet passer perfekt, og som veldig lite spilt er den HØYINTERESSANT! SPILLES!

V65-4 : 11 Azzaro La Marc – Jogger normalt rundt dette feltet om den bare greier å oppføre seg. Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den har varslet form ved begge anledninger. Ser dog ikke helt stabil ut, og galoppen er nok ikke veldig langt unna. Vi setter den dog først da den er best, men det er ingen hest vi ønsker å gå ALL IN på enda. Da må den nemlig vise mer stabile takter. Motivert, men…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Carlos Milo – Har funnet en helt enorm form, og vi setter den først selv om den står kaldt til. Nest sist jogget den 13,2/2140ma som ubrukt… Nå sist spurtet den storveis fra køen, og vi hadde 10,3 s 400m som helt ubrukt også da. Det pleier å bli kjøring i disse sprintløpene, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. SE OPP!

V65-6 : 15 Enjoy The Life – Er i en helt fantastisk form, og du verden hvor bra den var sist. Ble da sjenert tidlig til galopp, den tapte mye, men kom voldsomt sterkt tilbake i kulissene. Da var den dessuten klart tøffere ute enn nå. Her er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, og den må ha en fin sjanse om det bare klaffer litt fra et dårlig spor. SPILLES, OG BANKES FREKT PÅ DD!