Vi jakter ny spillfest på Sørlandet


Lars Anvar Kolle, og Anthony Downs har et riktig løp foran seg på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Lars Anvar Kolle, og Anthony Downs har et riktig løp foran seg på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren kan være noe for Derby neste år! 30-oddser passerte mål med krefter igjen sist! Montesjokk som salen sover på! Vi jakter ny suksess på Sørlandet!

Sportspills meny søndag:
V75 Eskilstuna:
Ekstra V75 med kanonløp
V5 Harstad:
Meget spennende V5-omgang
Oddstips 1: Godset innfrir med stil
Oddstips 2: Roma best i den evige stad
Oddstips 3:
Benteke sender Liverpool til himmels
Oddslangskudd:
- Kan ikke motstå fristelsen
Tippetips: Mjøndalen må vinne i Stavanger
TV-fotball/streaming: Sjekk søndagens oversikt

Husker du hva som skjedde på Sørlandet sist? Ikke? Sjekk ut følgende:

På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet 24. oktober, og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi er sulten på en ny suksess på Sørlandet, og det er en TOPP V65-OMGANG som venter denne søndagen! Vi byr på flere supersjokk, og bankeren, ja, det er en hest vi liker skarpt! 3 Anthony Downs (V65-6) står alene på våre bonger, og vi tror på tidlig tet og slutt!

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 Kodina (1,1%) – Kom ut etter et par mnd pause sist, og den så klart forbedret ut. Var pigg på bittet underveis, og den kom til mål med krefter igjen etter sene luker. Står nydelig inne i løpet på søndag, og her kjemper den om seieren om den viser tilsvarende takter som sist. PASSES!

V65-2 : 3 La Falina AT (30,1%) – Skal kunne 18, og normalt sett så rekker det i massevis. Gikk et fint prøveløp, og dette er en hest som vi gleder oss å se i banen på søndag. Begynner man å gardere her, ja, da er løpet vidåpent, og det er ikke mange sjanseløse med. En eller mange!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Skaane Jo (1,9%) – Er knallgod i monte, men blir likevel ikke spilt. Den er altså ute som et siste/nestsiste valg i «Fagbladene», og for oss blir det så feil som det kan få blitt. Feilet i stengt posisjon mot oppløpet sist, og den varslet litt form da. Er BETYDELIG bedre i monte enn med vogn bak seg, og viser den litt av det den kan i den stilarten, ja, da kan dette dreie seg om tet og slutt. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 7 Crystal BR (59,7%) – Det er ingen tvil om at Folkehesten Sørlandet har en veldig riktig oppgave foran seg på søndag. Feilet seg riktignok vekk sist, men nest sist var den tapper i nederlaget, og vi likte den svært godt da. På søndag bør det bli tidlig tet, og da er fort dette løpet kjørt. Topp mulighet, og vi tror hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 13 Grude Viktor (3,6%) – Hadde utstyrsproblemer sist, og dette er i det hele tatt en hest som har hatt MYE motflyt gjennom året. Har feilet fra seg mye penger, og den burde duge svært godt i grunnlaget sitt. Ole Johan Østre er litt opp på sin springer før denne oppgaven, og det skjønner vi godt. Feilfritt så dukker den med garanti opp helt der foran, og vi roper et varsko for denne undervurderte hesten!

V65-6 : 3 Anthony Downs (45,6%) – Har et latterlig lavt grunnlag i forhold til kapasitet, og man skal være klar over at denne gjorde meget sterke løp i sommer mot betydelig bedre hester enn hva den møter her. Den gjør tidsmessig et OK løp etter pause sist, men den hang noe tøm. Har slitt med noe småtteri, men dette skal nå være fikset på. På søndag blir det normalt sett tidlig tet, og da skal dette løpet være kjørt! Dette er en hest vi liker, og tror den kan bli knallgod som 4-åring. I en bankerfattig omgang så går vi all in på dette talentet!