Vi jakter ny suksess i Bergen


Pål Buer og Helen Boko. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Pål Buer og Helen Boko. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Kr.1 080 ble til Kr.11 423 i Bergen sist! Nå er vi på hugget fra byen mellom de syv fjell igjen, og klinker blant annet til med en bortglemt godbit!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4/V5 Bjerke: Internasjonal lunsj med godbiter på menyen
V64 Åby: Stor V64-jackpot med over 900 000 ekstra
Oddstips 1: Sverige snyter Norge for gullet
Oddstips 2: Salzburg gir aldri opp
VikingLotto: Norsk vinner av 221 millioner kroner

En svært innholdsrik torsdag venter, og her er det litt av hvert å glede seg til. Bjerke disker opp med en gedigen lunsjomgang med start kl.12.20. Bergen Travpark står så for den norske V65-omgangen kl.18.55. Dette er en internasjonal omgang, og det betyr at vi får en klart større omsetning enn hva vi pleier å ha i Bergen. Åby avrunder torsdagen med en deilig V64-jackpotomgang kl.19.30. Det ligger hele 915 596 ekstra i kveldens sekserpott.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I Bergen sist ble det fullklaff for V5-bongen til Kr.1 080, og den betalte altså ut knallfine Kr.11 423,-. I Bergen torsdag jakter vi en ny saftig opptur, og dette er en omgang som fakta kan gi bra betalt. 4 Helen Boko bankes på de litt mindre bongene, men på de større bongene spiller vi uten banker. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 7 Vertigo Bjørn – Er 20m billigere ute kontra 6 Art Skogfari fra løpet sist, og da skal man huske på at Vertigo Bjørn kun var slått med ca en halv lengde etter en bra avslutning. Bjørn Steine får det lille ekstra ut av denne, og selv om Vertigo Bjørn ikke har samme vinnerskalle lengre så har den en bra sjanse med såpass billige betingelser som dette. Vår klare tipsener.

V65-2 : 9 Kvalviks Snippen – Er den helt overlegent beste hesten i feltet, og ENDELIG skal vi få sen den i regi Ove Wassberg. Det kan være for «sent», men vi håper at det enda kan være litt å hente ut av denne. Har rørt/rotet enormt mye med Ronny Halvorsen ved roret, og han har i hvertfall ikke fått ut potensialet i denne. Er milevis bedre enn raden, og feilfritt = da dukker den nesten med garanti opp på foto. MÅ BARE PRØVES DIREKTE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 8 Tåga Prinsen – Debuterer for Geir Gudmestad, og med gode rapporter i ryggen kan dette være en sikker vinner direkte. Har møtt bedre hester enn dette tidligere, og den kan neppe få en finere oppgave enn hva den har foran seg nå. SPILLES! 10 Bjørkevarg – Er det opplagte motbudet. Dette er en 4-åring som vi virkelig liker, og vi har vært veldig inne på at den har trengt løp i kroppen for å løfte seg. Imponerte oss veldig sist, og den gikk helt strålende etter en tidlig galopp da. Kan senke rekorden sin en god del, og den er selvskreven på bongen.

V65-4 : 1 Kuven Tøtto – Gikk helt greit i V75’en etter en lengre pause sist, men den hadde nok godt av det løpet i kroppen, og vi er veldig inne på at den vil være klart forbedret nå. Vant et tilsvarende løp fra tet nest sist, og skulle favorittene på tillegget sitte å se på hverandre, ja, da kan fort Svein Ove Wassberg lure dem igjen. Settes knepent foran 7 Todin/4 Dæmro Svarten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 4 Helen Boko – Er normalt veldig kjapp i vei, og trolig dreier dette seg om tidlig tet og slutt. Vi hadde god tro på den sist, og den knep også seieren da. Vær dog OBS på at den feilet litt fra start da, og det er klart at slikt gjør oss noe usikker. Bankes uansett på de litt mindre bongene. 5 Final Countdown – Tror vi ikke er noe spesielt dårligere på kapasitet, men det er klart at to x DG gjør oss usikker på denne. Blir dog utstyrt med Svein Ove Wassberg igjen, og han tok tre strake seire med den før det. Slo blant annet Helen Boko tredje sist. MOTBUDET!

V65-6 : 12 Lucky Vegas – Satt fast sist, men hadde neppe veldig mye igjen da den slapp bittelitt tilslutt. Er billigere ute nå, og med tempo kan den fort blåse rundt alt. Har dog vist seg å være klart best i tet, og fra sport 12 trenger ikke dette å gå veien. 5 Barbarella – Er en BRENNKVIKK sprinter som det skal bli spennende å se igjen etter pause. Er en såpass god sprinter at om den leverer på sitt beste, ja, da er den god nok til å utfordre storfavoritten. Motbudet!