*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter ny suksess i Bergen

Klosterskogen25052017_Herman R. Tvedt vant V65-5 med Ambitious Voyager_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Herman R. Tvedt og Ambitious Voyager. I kveld kjører Rolf Tvedt. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Internasjonal V65-omgang! Nye toppobjekter er jobbet frem! Venter det kanskje en ny solid opptur fra banen mellom de syv fjell?

21.11.19 19:29

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Gävle: Rikard N. Skoglund har luringene i lunsjen
V5 Momarken: Lunsjbankeren slipper å møte årgangseneren
V64 Åby: Stor V64-jackpot med over 1,1 millioner ekstra
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddssingel playoff: Notodden må vinne på hjemmebane
Oddssingel Get-ligaen: Narvik er ingen bløff
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Leirvåg med topptips i V75-spillet på Bjerke 20. november!
Kurt Leirvåg serverte meget solide V75-tips på Bjerke onsdag, og det ble en solid opptur for hele tolv av våre andelslag på Eksperten. Nettavisens bong på Kr.960 satt som spikret og betalte tilbake knallfine Kr.11 599,-. Kurt Leirvåg er altså på HUGGET, og lørdag er det nettopp han som serverer deg V75-tipsene på Leangen. OBS! Husk at det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET PÅ LØRDAG!

En innholdsrik torsdag venter, og her er det litt av hvert å glede seg til. Moroa er som vanlig i gang kl.12.20, og da skal det naturligvis dreie seg om en V4-lunsj fra Sverige. Gävle står for løpene torsdag. Deretter skal vi til Momarken hvor V5-lunsjen begynner kl.13.40. Bergen er først ut om kvelden, og V65-omgangen mellom de syv fjell starter kl.18.55. Høydepunktet denne torsdagen skjer på Åby hvor det er JACKPOT I V64-SPILLET. Her er det over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten, og løpene begynner kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Undertegnede serverte igjen meget bra tips fra Bergen sist, og det ble en herlig opptur i V65 og V5-spillet. V65-bongen på Kr.1 800 og V5-bongen på Kr.1 050 suste altså inn, og her kunne man totalt hente ut flotte Kr.10 663 om man hadde tatt rygg. Nøkkelen for denne oppturen het Lukas (5,7%), og den var i A-gruppen hos oss.

I kveld venter en internasjonal V65-omgang fra Bergen, og vi er naturligvis på hugget igjen. Nå skal vi til lukene med følgende snadder:

V65-1 : 9 Ambitious Voyager – Dette er nok feltes beste hest, men med en svak rad så trenger den ikke å bli mye spilt. Galopperte seg bort like etter start sist, mens den viste 14/1200m etter grov galopp nest sist. Er bedre enn raden, den kan ikke møte en spesielt billigere gjeng enn dette, og uten tull på veien er den altså mer enn god nok til å vinne. Prøves som et helfrekt objekt i innledningen!

V65-2 : 7 Polle Gullet (dette er vårt halmstrå i omgangen) – Dette er en RIKTIG OPPGAVE for hesten til Gudmestad, og det kan fort dreie seg om en sikker vinner. Kommer ut etter pause, og er behandlet i oppholdet. Gikk flere fine løp før denne pausen, og det mot bedre hester enn hva som venter her. I første rekke er det galoppen i mot, men feilfritt tror vi altså den bare vinner et løp som dette. Motivert favoritt, og banker for de som ønsker å gå tynt. For de som fisker litt på dypet, ja, de skal passe 6 Lustra Spretten som stadig er noe bedre enn raden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 4 Jeanet Newport – Feilet seg ikke helt uventet bort i debuten for Pål Buer. I kveld er det imidlertid AUTO, og da burde dette gå fint. Det er bra grunnkapasitet i denne hoppen, og ingen skal bli overrasket om den nå viser seg ordentlig frem for sin eier som er fra Bergen. SKAL STÅ FØRST! 7 Orlandostile – Er grunnkapabel, men skuffet oss uansett stort sist. Leverer den på sitt beste går neppe noen klar. Motbudet.

V65-4 : 1 I Do It My Way – Likte vi skarpt i prøveløpet, og vi gleder oss til å se den i debuten i kveld. Gikk 21,8 på en elendig bane i prøveløpet, og det etter at den også ble brukt litt midtveis. Gikk 19,0 s 1000m, og var FULLTANKET på det. Husk også på at det var Gaute Lura som kjørte, og Pål Buer opp nå er utrolig mange meter. Går garantert ned mot 18,0, og vi tror på en meget fin sjanse. Plasseres foran 4 Y.O.L.O.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 1 Maxundalex – Er noe variabel, men mer enn god nok når den har en av sine bedre dager. Står med en ganske dårlig rad nå, men vær OBS på at den sist ble sittende bom fast som absolutt fulltanket. Står i et interessant spor nå, og blir den bare ikke fast så kan dette bli riktig så spennende. Var kun et 7-valg når vi la ut tipset, og det tar vi i mot med takk. PASSES!

V65-6 : 3 Skaffer Mario – Var knallgod i nederlaget mot Bokli Stjernen nest sist, og gjorde trolig karrierens beste løp direkte etter pause da. Nå sist var den svak, men det kan ha vært en upassende bane som gjorde at den var betydelig under pari. Leverer den som nest sist er den HET her, og den skal helt klart passes. OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag