Vi jakter ny suksess på Momarken


Dyktige Martine Finsand er rytter på vår banker tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Dyktige Martine Finsand er rytter på vår banker tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Braksuksess på Momarken sist! Nå jakter vi ny sukess! Banker med solide rapporter i ryggen! Flere mulige sjokk! Vi gleder oss stort til denne V65-omgangen!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Boden:
Mer snadder blir servert i lunsjen
V5 Bjerke: Frekk banker til lunsj
Oddstips 1: Henrik Kristoffersen i vanvittig form

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble altså BRAKSUKSESS for Momarken-tipsene sist tirsdag, og nå er vi sugen på mer! Menyen som venter tirsdag er igjen meget spennende, og igjen byr vi på lekre objekter mot lukene! 4 BB Photo (V65-3) har vi innhentet solide rapporter på, og ifølge Martine Finsand er den tilbake på sitt beste nå! ALL IN! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 11 Lome Frikk (3,0%) – Småskummel innledning uten de helt store vinnermaskinene! Draget vårt har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den MÅ passes nå. Fikk aldri sjansen sist, og den kom til mål med krefter igjen. Inntrykket var bra, og skulle den være enda et hakk opp nå, ja, da skal ingen føle seg for trygg. Stor OBS som må med på alle seriøse bonger!

V65-2 : 8 Pinocchio C. (2,5%) – Er spennende tirsdag, og den lanseres som en mulig skrell! Er langt ute i begge “Fagbladene”, men med en hest som er betydelig bedre enn raden så må man være på vakt. Den hadde utur på veien nest sist, men den så OK ut i kulissene da. Nå sist får den aldri sjansen, og den har nok litt krefter igjen. Da var den hakk i hel på en helt annen verden av hester kontra det den støter på her (Wizard Of Ousse/Trepasser med flere). Har dessuten blitt støket inn et spor, og et billigere løp enn dette kan den bare ikke få. SE OPP!

V65-3 : 4 BB Photo (50,7%) – Var ikke på topp sist, men i følge Finsand, som vi har vært i kontakt med, så melder hun om en hest som skal være 100% på tirsdag! Har stotsett levert veldig bra monteløp, og den tåler dessuten å bli brukt litt underveis. Her blir det full bøtt fra start, og normalt sett så er BB Photo å finne i tidlig tet. Da burde dette løpet være over, og i en krevende omgang så anbefaler vi et bankerspill.

V65-4 : 12 Alpha Strong (1,1%) – Går i glemmeboken til flere denne tirsdagen, men her må man virkelig være på vakt! Dette er nemlig en av de beste hestene i feltet på ren kapasitet, og den er bedre enn en elendig rad. Etter pause nest sist så spurter den voldsomt via drøye spor i den siste svingen, og den fikk et soleklart pluss av oss. Gikk 15,0 s 500m, og husk på at forholdene den dagen var ELENDIGE! Nå sist er den ikke like fin, men den feiler uansett i fra seg en 15-tid i angrep i den siste svingen. Fungerer den som den skal, ja, da kan den blåse disse nedover oppløpet! SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Ask Eld (31,8%) – Feelingen sier at Ask Eld kan komme seg tidlig foran her (Tredje omvendt), og da er den utrolig seig hest i oppløpsdueller. Det er forresten kusken også! Ask Eld har utviklet seg mye, og den er fakta blitt riktig så bra. Kan nok sikkert en 25-tid fra tet på en god bane, og da skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. SPILLES! PS. 7 Åsrud Vilja – Var strålende mot eliten sist, og den viste 21,6/1000m etter galopp da. Har ikke det løpet kostet for mye så blir den skummel med klaff.

V65-6 : 2 Gold Pride (19,5%) – Har radet opp med bra prestasjoner, men sist ble det altså galopp. Nest sist i monte var den råbra, og tredje sist fullfører den fint i et løp gode Canadian Rolls vant. Fjerde sist er den også meget bra, men må da se seg slått av Enjoythefuture SC. Slo faktisk gode Bale MB den dagen. Står tirsdag nydelig til bak bilen, den er kjapp i vei, og dette ser veldig riktig ut på forhånd! MÅ MED PÅ ALT!