*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter ny suksess på Momarken

Biri04102019. Storm Jaro og kusk Jan Roar Mjølnerød.

Storm Jaro og kusk Jan Roar Mjølnerød. Søndag kommer de ut på Momarken. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Flott V65-omgang på Momarken! Sist tømte vi V5-lukene på Momarken! Kr.216 ble til Kr.6 443 da! Ny spillsuksess på Momarken i kveld?

10.11.19 14:39

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Eskilstuna: V75-superomgang med finaler av Breeders
V64 Jägersro: Neuroth med toppsjanser
Tippetips: Gigantmøtet mellom Liverpool og City på søndagskupongen
Oddssingel PL: Liverpool med oppsiktsvekkende statistikk mot City på Anfield
Oddssingel Eliteserien: Kristiansund er vanskelig å slå på Nordmøre
Oddssingel Eliteserien:
Stabæk er grovt undervurdert
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke. Du gikk vel ikke glipp av følgende info på denne godbiten?

7 Arwen T. Dream (V4-1) –
Er en annen som neppe blir mye spilt, men som er spennende. Den spurtet strålende etter sene luker nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Var da med på en ganske tøff åpning. Kan sitte der med litt bedre flyt nå.

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-. Du fikk vel med deg infoen på dagens beste banker? Sjekk ut følgende:

7 Expresso Doc (V5-1) – Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og dette bør egentlig dreie seg om helt grønne lykter. Satt fast med alt igjen tredje sist, før den feilet seg bort nest sist. Nå sist ble den passivt kjørt, og kom til mål med draskylappene oppe. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget dette, og vi blir overrasket om noen tør å svare denne fra start. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal dette være over. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums minste V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Momarken avrunder uken med en HERLIG V65-OMGANG, og her skal vi i lukene. Vi fant ingen KLINK banker i dagens omgang, og våre litt større bonger er derfor uten. Gå ikke glipp av følgende snadder:

V65-1 : 9 Smedpål – Her er det jevnt mellom de beste, og det skiller fakta svært lite. Hesten vi plasserer knepent først har funnet formen nå, og den trives på denne tiden av året. Det klaffet ikke helt sist, men på klokken stod det likevel 22,9 s 300m med litt krefter igjen. Drar stor fordel av et lite felt, og feilfritt er den med på foto i et løp som dette.

V65-2 : 7 Garli Kongen – Kan være helt klink i et løp som dette, og skulle den varme fint, ja, da tror vi fakta ikke at den taper. Debuterer for Mjølnerød, og det er fine rapporter på den. Skal ha overkapasitet i omgivelser som venter her, og det er snakk om en veldig motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 7 Storm Jaro – Har vært fin i begge løpene for Mjølnerød, og det har blitt to enkle seire. Sist var den fakta veldig god mot betydelig tøffere motstand enn dette, og den imponerte oss litt da. Har feilet tidligere, men virker langt mer stabil nå, og vi håper/tror på et nytt feilfritt løp. Motivert storfavoritt.

V65-4 : 10 Vibra Thor (denne ble strøket søndag ettermiddag) – Her er det JEVNT, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Hesten vi plasserer først drar stor fordel av det lange oppløpet på Momarken, og blir det bare litt tempo her, ja, da må sjansene være gode. Formen er uforandret fin, og den spurtet bra sist. Tiden må sees i lys av en noe krevende bane. Slår til som en godbit nå?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 9 Logical Elegance – Gikk enormt bra etter galopp sist, og kom til mål med krefter igjen i kulissene. Det var første løpet etter pause, og det gjorde nok også godt. Er egentlig en vinnerhest dette, og med forminntrykket fra sist friskt i minnet så er i hvertfall vi på vakt nå. SKAL MED PÅ ALT!

V65-6 : 3 Joe Hoo Lee (denne ble strøket søndag ettermiddag) – Har et gaveløp foran seg i finalen, og dette er dagens beste banker. Kjørte seg fast i Sverige sist, og var ikke helt bunnskrapt over mål på en fin tid. I kveld blir det gratis tet, vi ser ikke helt hvem som skal lage noe tempo her, og dette bør vår banker ha full kontroll på. ALL IN!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag