Vi jakter ny suksess på Sørlandet


Frode Hamre, og Well Built står alene på mange bonger lørdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Frode Hamre, og Well Built står alene på mange bonger lørdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med et gaveløp foran seg! To mulige sjokk! Frekkis som senker en mye spilt favoritt! Vi skal ta for oss på Sørlandet lørdag!

Sportspills meny lørdag:
V4 Färjestad: Ny oppvisning av Lannem Silje
V4 Klampenborg: Herlig galoppvorspiel
Oddstips 1:
Chelsea får en saftig revansje
Oddstips 2:
Stoke må få en seier
Oddstips 3:
Blackburn har fått elendig betalt
Dagens trippel:
Balotelli er tilbake på topp
SuperLotto denne helgen:
Sjekk den massive potten!
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Tippeliga: Ny episode av Tippemagasinet
Tippeliga: Oversikt over skader og karantener
Premier League: Oversikt over skader og karantener

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt fantastisk lørdag i vente, og det desiderte høydepunktet skjer på Färjestad hvor ukens nordiske V75-omgang skal kjøres. Hele 34 millioner ligger i syverpotten, og det vrimler med norske muligheter! Vi tror på store kroner, og blir ikke overrasket om hele V75-potten går!

Våre V75-tips til lørdag finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens spillmuligheter:

Kl.12.45 - Klampenborg (V4 + V5)

Kl.14.45 - Färjestad (V4 + V75 + V5)

Kl.19.10 - Sørlandet (V65 + V5)

Undertegnede har Sørlandets Travpark som sin hjemmebane, og der kan man nesten "KREVE" at jeg byr på noe spesielt til en hver tid! Fra hjemmebanen sist så satt mitt reduserte kupongforslag med en innlervingspris på Kr.540 som spikret. Belønningen for dem som leverte det ble flotte Kr.5 947,-.

På Eksperten gikk elleve av våre flate bonger med navn HjemmebaneV65 søndag inn, og disse betalte ut fra Kr.5 947 og oppover. Innleveringsprisen på disse bongene var fra Kr.500 til Kr.2 000,-. Totalen på denne flotte søndagen stoppet på Kr.70 000,-.

Nå skal vi til lukene med følgende:

Vi innleder med en banker!
V65-1 : 5 Well Built (82,9%) –
Frode Hamre uttaler at han tror dette er en vinner i innledningen, og det skjønner vi godt. Er nemlig en kanon, og den har jo møtt betydelig bedre hester enn dette tidligere. Har trent 16/2100m før denne oppgaven, og vi åpner med en banker!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-2 : 7 Tinn Jerker (19,6%) – Er totalt overlegen på kapasitet i dette løpet, men blir likevel ingen favoritt!? Kommer riktignok ut etter en lengre pause, men det er gode rapporter på den, og den må bare prøves direkte! Dette er en hest som har kapasitet til å matche helt andre hester, og er den 80% for dagen så ligger den dette feltet på rygg! Varmer den knallbra så snakker vi om en mulig banker! SPILLES!

V65-3 : 12 Texas Bonheur (1,6%) – Er en ordentlig kapasitet-hest, og vi likte den etter pausen sist. Leverer da et strålende oppløp i kulissene, og den hadde full spenst over mål. Geir Mikkelsen opp er et pluss, og ligger den nedpå hele veien, ja, da er den god nok til å sjokke. Passes i dønn riktige omgivelser!

V65-4 : 5 Remspik (37,4%) – Var ikke på topp sist, men har ellers gjort få feil. På lørdag passer distansen bedre, og skulle Eirik Høitomt komme seg foran her, ja, da blir jo den ikke lett å ha med å gjøre. Står svært gunstig inne i dette løpet målt opp mot tilleggshestene, og vi føler at dette er en motivert tipsener selv om den altså ikke var på topp sist.

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-5 : 10 This Is Anfield (24,9%) – Kommer ut etter en velfortjent pause, og rapportene på den er positive. Trenger helt sikkert en blåser i kroppen før den er på topp, men her trenger den ikke å være helt på topp for å vinne. Har matchet langt bedre hester enn dette tidligere, og vi tror hardt på den direkte! Kan være en banker for de frekke!

V65-6 : 6 Lucky Showman (1,2%) – Var det meget gode rapporter på i Halle-debuten sist, men det gikk altså ikke. I etterkant så viser det seg at den hadde et lite kutt, og den stivnet derfor til. Var uansett ikke slått når den feilet, og dette er en traver vi har stor tro på fremover. Skulle Urakas Gilbak forsvare sitt innerspor, ja, da vinner nok den, men vi stoler ikke helt på den, og Lucky Showman er det en såpass god odds i at den fortjener et forsøk! PASSES!