*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter ny V65-suksess i Bergen

Radieux og rytter Sofie Adolfsson. Torsdag er det Caroline Morken som får sjansen på ryggen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bergen Travpark byr på en INTERNASJONAL V65-OMGANG torsdag. Vi skal til lukene med en banker som dukker opp i monteløpet...

03.01.19 19:13

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Åby: Untersteiner har V64-bankeren på Åby
Oddssingel Premier League: Liverpool er Guardiolas skrekk
Oddssingel Premier League:
6,60 i odds på Firmino-scoring
Oddssingel La Liga:
Real Madrid har prestert elendig på bortebane
Målscorerspill NHL: Kucherov-scoring gir svært godt betalt
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Bjerke Travbane byr på en INTERNASJONAL LUNSJ denne torsdagen, og her blir det både V4 og V5. Moroa på Bjerke er i gang kl.12.20. Deretter skal vi en tur til Bergen hvor den INTERNASJONALE V65-omgangen begynner kl.18.55. Åby er sist ut torsdag, og her starter V64-1 kl.19.30.

Ukens høydepunkt skjer i Skien, og da snakker vi om V75-omgangen på Klosterskogen lørdag. Her kan du vinne hele 13 millioner, og vi kommer tilbake med fyldige tips til den omgangen fredag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi avrundet året med stil i Bergen, og den 29. desember suste absolutt ALLE V65-bongene inn på Eksperten. Vår mellomste bong på Kr.400 betalte ut fine Kr.2 582, og det ble en bra pluss for de som tok rygg. Nå er vi naturligvis sulten på å sparke i gang det nye året i Bergen på en utmerket måte, og torsdag skal vi til lukene med følgende:

V65-1 : 5 Lille Jerkeld – Har vært et eventyr etter den kom inn på stallen til Ove Wassberg. Fra å være en notorisk galoppør for Geir Gudmestad har den blitt så travsikker som en hest nesten kan bli. Var OK fra dødens sist, mens den var bra i kulissene nest sist. På sitt beste vinner den fort et løp som dette fra dødens, og vi iler til med tipsnikken. PS. 6 Solør Svarten – Er noe bedre enn raden, den kan komme fykende direkte, og fra tidlig tet/rygg leder er den naturligvis helaktuell. DOBBELT A-VALG!

V65-2 : 6 Don Di Quattro – Er en motivert favoritt i et ellers vidåpent oppgjør. Tredje sist var den heroisk etter et upassende opplegg, og den var løpets moralske vinner da. Nå sist var den positiv etter sen luke, og det over en normalt noe for lang distanse. Har blitt strøket inn et spor, men det er lynraske hester innvendig, og vi er derfor usikker på om Jan Erik Landaas når teten. Må uansett spilles!

Dagens beste banker:
V65-3 : 8 Radieux – Var klart best i monte på slutten i Sverige, og den har derfor overrasket oss positivt med vogn etter den kom inn på stallen til Gaute Lura. Var klin overlegen sist, mens den gikk bra i tøffe omgivelser både nest + tredje sist. Tapte kun knepent for en såpass god hest som Flashing Boko i monte på Biri 27. juli, mens den på Bjerke 10. juni spurtet strålende bak Ulka Des Champs. Er rett og slett knallgod i denne stilarten, og mot en særdeles billig gjeng så kan ikke vi gjøre annet enn å tro på seier. Vinner nemlig dette enkelt om alt går riktig for seg. BANKER!

V65-4 : 11 Rive Ruska – Er den helt overlegent beste hesten her, men den er også den bortimot mest usikre. Vinner om den går feilfritt, men så var det akkurat det da… For de som virkelig skal fiske på dypet, ja, de skal se litt opp for 6 Åse Mai. Denne gikk fakta bra i kulissene etter grov galopp sist, og det at Svein Ove Wassberg igjen får kjøre er ikke akkurat feil. Tas med som en ordentlig dypvannsfisk.

V65-5 : 6 Helen Boko – Var meget fin i Bergen sist, og det ble veldig enkelt da. Den slet med magen nest sist, og det at den var under pari da skal man ikke vektlegge for hardt. Til denne starten regner vi med at det blir på med en YANKERVOGN, den er lynrask fra start, og den taper ikke dette om den kommer seg foran. Usikkerhetsmomentet er 5 Final Countdown som har funnet formen. Denne har tidligere vært KJAPP fra start, og skal Svein Ove Wassberg vinne dette, ja, da er han nødt å prøve seg direkte. Da øker også galopprisikoen, men greier han å svare ut storfavoritten så er ikke Final Countdown ueffen.

V65-6 : 5 Happy N.L. – Er en helt OK hest som debuterer for Gaute Lura. Kommer ut etter pause, og den skal bli interessant å følge mot en veldig overkommelig gjeng. Å spille Svein Ove Wassberg i hans egen «sandkasse» på Bergen Travpark er ofte suksess, og han er i en helt egen klasse, dyktige Svein Ove. Settes knepent foran 3 Chris K. i et ikke helt lettløst løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.