Vi jakter nye fremganger på Solvalla


Ulf Ohlsson kjører dagens tyngste favoritt på Solvalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører dagens tyngste favoritt på Solvalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker i monteløpet! Lekkert objekt i finalen! Vi jakter ny suksess på Solvalla fredag! Du tar vel rygg på godbitene!?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Jarlsberg: Nykommer bankes direkte
V75 Forus:
Enorm V75-omgang med 13 millioner i potten
Skiskyting menn: Ole Einar duger i massevis
Skiskytterdobbe
l: Nå gjelder det for Tiril
Oddstips 1: Lite bedring uten Moyes
Oddstips 2: Forest i sprek fredagsdobbel
Oddslangskudd: Caen blir ikke tatt seriøst
TV-kampene: Slik ser du helgens fotballkamper

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er deilig å starte helgen på Solvalla, og det er alltid snadder pågang fra den banen. Sist fredag så ble det igjen en fin dag for flere av våre kunder på nettopp Solvalla. Vårt forslag på Kr.960 betalte ut knappe Kr.5 000 i V65-spillet, og elleve av våre bonger på Eksperten satt som de skulle.

På fredag banker vi 6 Bison Spiro (V65-2). Få med deg følgende:

V65-1 : 12 Benji Dana (11,7%) – Trives med kusken som kommer opp bak den på fredag, og den må tas på alvor i innledningen. Etter litt sykdom var den klart positiv nå sist. Avslutter da fint i kulissene, og på vår klokke stod det 11,8 s 500m. Har vunnet flere løp med sko på tidligere, og den balansen skal ikke være noe problem. Møter helt riktig motstand i innledningen, og den er verdt et forsøk som en mulig godbit. OBS!

V65-2 : 6 Bison Spiro (28,5%) – Er en hest som vi liker, og den var knallgod sist til en enkel seier. Nå er det montedebut, men dette er en riktig hest for monte. Den beveger seg perfekt i den stilarten, og vi er klart inne på at dette kan bli en HIT i monte fremover. Står litt tøft inne i dette monteløpet, men glem ikke at den har møtt bedre hester enn dette i vanlige årgangsløp. Rytteren har hatt en fin sesong, og skjer det ikke noe spesielt på veien så må dette dreie seg om en FLOTT MULIGHET! ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 4 Enge Lincoln (40,5%) – Svakt løp. Ideen vår så bra ut i målgangen med krefter igjen sist, og den var fin for dagen. Kan ikke få et billigere løp enn dette når det gjelder motstand, og kommer den seg bare rundt uten noe tull så MÅ sjansene være gode. MOTIVERT!

V65-4 : 2 Griminal Jack (11,4%) – Er en bra sprinter som denne fredagen har nydelige betingelser foran seg. Holdt meget bra sist, mens den var knallgod nest sist. Er normalt sett stabil, og den burde lede dette løpet svært lenge. PASSES! PS. 5 OH Goodness – Er nok en bedre hest, men den er ikke til å stole på, og det er ikke hver gang den henger sammen i aksjonen sin. Motivert på bongen, men kan røre det til for seg…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Sharif America (17,8%) – Debuterer for Bjørn Goop på fredag, og mot en veldig riktig motstand så kan det være en vinner direkte. Tredje sist så avslutter den helt rått, og dette er en bra hest for klassen. Har vunnet løp med sko på beina tidligere, og den takler en slik balanse fint. Bjørn Goop er kun forsiktig optimist før denne oppgaven, men han hadde neppe tatt den ut uten å ha orden på greiene. MÅ MED PÅ ALT!

V65-6 : 7 Super Photo Bood (8,2%) – Likte vi veldig godt i debuten for Mattias Djuse. Kom da til mål med krefter igjen for kusk Jepson. Har gått veldig bra på denne distansen tidligere, og den er intet minus. Har vunnet løp med sko tidligere, og det meste ser egentlig veldig bra ut på forhånd. MÅ TAS PÅ ALVOR!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.