Vi spekulerer mot storfavorittene på Forus


Kjetil Djøseland og Professor Ø.K. Tirsdag kommer de ut på Forus. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Kjetil Djøseland og Professor Ø.K. Tirsdag kommer de ut på Forus. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankerfrie godbonger! Flere frekke objekter som vil gjøre livet surt for storfavorittene! Går det kanskje mot en saftig V65-opptur på Forus?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Årjäng: Norske sjanser i lunsjen
V64 Solvalla: Adielsson fikser V64-suksess på Solvalla
Oddstips 1: Oppturen fortsetter for Odd
Oddstips 2: Tottenham har festet grepet

En innholdsrik tirsdag venter for vi som elsker å spille på hester, og her er det mye å glede seg til. Først ut denne tirsdagen er Årjäng med sin knallfine lunsj kl.12.20. Deretter skal vi til Stavanger og Forus hvor det igjen er duket for en fyldig meny. V65-1 starter som vanlig kl.18.55. Solvalla avrunder tirsdagen med en praktfull V64-omgang til fast tid kl.19.30.  

Ellevill V75-suksess på Klosterskogen lørdag 20. april
Det ble fantastisk suksess for Leirvågs V75-tips på Klosterskogen lørdag. Totalt ble det fullklaff for hele 70 andelslag på Eksperten. Totalt omsatte Nettavisen V75 for ca 135 000 kr denne lørdagen og totalt innspilt ble på ca 420 000 kr. V75-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake kr 5 826 kr. Det var V75-5 som var nøkkelen til suksessen. 8. valget 12 Faust Boko var krysset på kun fire hester og denne var samtidig årsaken til at sju rette ga 4 586 kr. På Eksperten ble også klaff for fem andelslag (SisteLeirvågKloster) med innl.pris på kun 450. Disse var komponert med fem andeler a kr 101/fire andeler a kr 125 og betalte tilbake flotte 5 454 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksene


Pga feil med JOKERSYSTEMET, og innlevering til RIKSTOTO så ble ingen V75-systemer til Halmstad levert mandag. Vi beklager dette.

Forus Travbane byr på en herlig V65-omgang denne kvelden, og her skal vi prøve å felle storfavorittene. Våre litt større bonger er uten banker, og krydret med godbiter. Gå ikke glipp av følgende snadder:

V65-1 : 1 You Love – Hadde vi banket fra alle andre spor enn innersporet bak bilen. Den var fin etter pause sist, og vant med mye krefter igjen på en bra tid. Vær dog OBS på at den feilet like etter start bak bilen i Bergen, og har aldri løst noe mer enn middels tidligere. Vi er usikker på hvor mye Tom Erga tør å slippe den av bak bilen, og dermed kan sporet bli en felle. 11 Golden Dooleys – Er det en veldig fin grunnkapasitet i, og den utviklet seg sterkt i fjor. Har fått to løp i kroppen etter pause nå, og den vant veldig enkelt i billige omgivelser sist. Et soleklart motbud!

V65-2 : 11 Charlie Skovsende – Er en banker for de som ønsker å ta en sjanse. Kommer altså fra Danmark, og den har stått i ca en mnd hos Rune Wiig. I sitt siste løp ble den brukt hardt midtveis, trykket seg da til tet, før det ble rygg leder. Første 1000m ble passert på 13,5… Kom seg så ut på oppløpet, og den fullførte klart bra med tanke på kjøringen midtveis i løpet. Her møter det soleklare draget vårt en særdeles billig gjeng, og når Rune Wiig dessuten er opp på sin springer så kan vi ikke gjøre annet enn å plassere den klart først.

V65-3 : 6 Åse Elden – Har fått to løp i kroppen etter pause, og nå er storformen der. Spurtet VOLDSOMT uten å få skikkelig frem på Klosterskogen sist, og på vår klokke stod det 25,0 s 600m med alt igjen. Husk på at denne den 7. juli 2018 stod 40m bak 12 Professor Ø.K., og er altså 60m billigere ute kontra den nå. Åse Elden hadde hatt et MYE større grunnlag om den hadde fått holde seg hel gjennom karrieren, og den er veldig spillbar med slike betingelser. Vår tipsener.

V65-4 : 1 Vikingrappen – Dukker opp etter en pause på knappe tre mnd, og dette er en hest vi gleder oss til å se igjen. Vi innbiller oss at den ikke helt likte seg på de litt harde banene som den var ute på i vinter, og at den vil komme mer til sin rett i kveld. I debuten for Tjomsland sjette sist løste den meget bra ut fra et tilsvarende spor, og det blir tet om den løser slik her. På en myk/fin Forusbane blir denne alt annet enn enkel å fange, og det kan dreie seg om en banker for dem med litt is i magen. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Outstanding O. – Blir trykket til bunns i lukene, men vi må være ærlige på at vi har sett den mer spenstig enn sist, og hvordan vil den reagere med to tette starter? Vinner om den leverer på sitt beste, og det er en banker på den minste bongen. Vi vil dog varsle litt for 8 Mr. Malando. Dette er en knallgod hest, og den viste sin store kapasitet ved flere anledninger i fjor. Kommer nå ut etter en lengre pause, men rapportene er fine på den. Har dessuten blitt strøket inn to spor, og med luringen Dalen opp er dette en spennende hest å ha på bongen for de som ønsker å spekulere mot storfavoritten.

V65-6 : 1 Bernardo Halbak – Meget spennende finale hvor feelingen vår er tet og slutt på denne godbiten. Spurtet strålende etter sene luker sist, og gikk pigg i mål da. Er veldig kjapp ut på rett volte, og prikker bare Dalen starten her, ja, da blir det tet. På en lynrask bane blir den alt annet enn enkel å fange, og vi må bare sette varsellampene på full styrke. OBS!