Gå til sidens hovedinnhold

Vi spiller ikke en krone mot Bob

I V65-omgangen på Biri var vi aldri i tvil, vi tror veldig hardt på Dæmro Bob i V65-3.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel Bundesliga: Schalke blir grovt undervurdert
V64 Romme: Gnistrende V64-jackpot med 1,2 millioner ekstra
Oddsdobbel: Norwich jager en Premier League-plass
V65-lunsj: Vidåpen lunsjomgang fra Boden
VM skiskyting: Her er programmet
Eurojackpot: Hva skjer hvis du vinner 389 millioner kroner?

Lørdag og ukas høydepunkt nærmer seg med stormskritt. Det er Sørlandet som arrangerer V75-omgangen denne helgen. Før den tid skal vi gjennom noen veldig fine fredagsløp. Først ut er nemlig en knallfin V65-lunsj fra Boden. 12:45 er spillfristen her. I kveld er det jackpot i V64-spillet på Romme. Hele 1.277.842 kroner ekstra ligger i sekserpotten. Rolf Lerum har som vanlig gjort et dypdukk i arkivet. Bongene må være inne før 19:30. I Norge er det Biri som er vertskap for kveldens V65-omgang. Det er en fin omgang, som er spillmessig fin. 18:55 er som vanlig fristen til V65-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri er en herlig bane å spille til på fredagskvelden. Det er ofte jevne felter, og dette er intet unntak i kveld.

Sjekk ut følgende V65-analyser her:

V65-3: 7 Dæmro Bob er dønn overlegen på kapasitet. I travspill må vi ta noen sjanser, og det gjør undertegnede her. Det er nemlig stor galoppfare på denne traveren, men jeg mener at han vinner med en galopp i dette løpet. Nest sist vinner hesten med en ganske så stor galopp runden igjen. Nå sist galopperer han vekk seieren 100 meter fra mål. Vidar Hop er den meget dyktige kusken, og det er kun tidsspørsmål før nevnte Hop kjører et feilfritt løp med Dæmro Bob. Dette er en hest som har kapasitet langt utover det grunnlaget sier. Jeg sliter med å spille i mot hester som dette. Han er beviselig mye bedre enn resten, og jeg håper Vidar Hop fikser dette. All in!

V65-1: 7 Valle Grim kommer tilbake etter en pause på rundt et halvt år. Det er alltid spennende å se hvilket skikk gode hester som Valle Grom blir sendt ut i. Hesten hadde vondt før pausen i fjor, og har blitt sprøytet i pausen. Han har heller ikke blitt testet inne på bane før dette løpet. Det er en veldig fin hest, men jeg er noe usikker på han etter den lange pausen. Ingen banker, men klart innenfor at det er favoritten i løpet.

Jeg vil gardere dette løpet bredt, da jeg er usikker på favoritten. En frekk utgang i løpet kan 6 Jetalatotning være. Hesten har fin kapasitet, og begynner å finne formen igjen nå.

V65-2: Andre avdeling er ikke et løp for historiebøkene. På tre av fire bonger spiller jeg fire hester. Det dreier seg om 2 Royal Sensation E, 3 Sorella Rick, 6 Lady Zagara og 7 Enjoy G.D. Om sistnevnte skulle få det servert her, så er vinnermulighetene gode. Hesten spurtet hyggelig etter innvendig reise på Klosterskogen sist. Han er dog svært avhengig av et ryggløp i det lengste.

På de større bongene får alle hestene utenom 1 Sally Doc plass.

V65-4: 7 L.A.'s Mr. Brown er i toppform, har et greit spor og kanskje feltets beste rytter. Det er ingen tvil om at dette er en god vinnersjanse. Innsatsen på Solvalla nest sist var god fra tet. Hesten dro unna og lagde tempo i løpet. Det ble en herlig duell mot den gode montehesten til Claes Sjöström, Sebastian Hall. Sistnevnte gikk seirende ut. Nå sist ble det en enkel seier for L.A.'s Mr. Brown. Jeg synes dog det er et par spennende konkurrenter i dagens løp, som jeg tror matcher favoritten på ren kapasitet. Ingen banker.

8 Etna B.R har litt problemer med å finne formen, men dagens betingelser er helt perfekt for den raske hoppa. Sprint, monte og Christina Hande på ryggen er veldig spennende. Husk at denne hesten har slått hester som Deep Sea Dream, Flashing Boko og Thai Broadway under sal. 1.12,9 er rekorden til 7-åringen i monteløp. Jeg tror Etna kan blåse til tet her, og da blir det vanskelig for favoritten.

Så har vi to debutanter i monteløp da. 3 Trust Boom Bay og 5 Clementine F.F. Jeg mener begge disse to skal passes tidlig, da jeg er usikker på hvor de står i monteløp. Fire hester holder her.

Merk: V5-spillet starter opp her, i den fjerde V65-avdelingen, og her blir det banker på 5 Qiunzy Joe i V5-4. Hesten er best i sitt løp, men kommer ut etter pause. Kjetil Helgestad, som trener hesten, pleier som oftest å ha hestene sine i orden etter et avbrekk. Eirik Høitomt kusker, og om hesten er frisk og rask skal dette være snakk om en topp vinnermulighet i et billig løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5: 9 Mc Vet. Denne hadde jeg faktisk tanker om å gå all in på i dag. Undertegnede var tilstede på Bjerke sist, og da så hesten veldig fin ut i varming. I løpet gjorde kusken alt som var mulig for å tape løpet. Han ble sittende bom fast som helt klink vinner. Nest sist på Bjerke galopperer hesten bort en seier i den siste svingen. Med andre ord, formen virkelig på topp her. Dagens spor er fint, da han fort kan sitte i andre/ tredje utvendig underveis. Med dagens form mener jeg vinnersjansene er gode, og dette blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


8 Zandra Invalley
har vært såpass god på slutten, at jeg ikke bankerspiller 9 Mc Vet. Zandra Invalley er virkelig blitt mye bedre i regi Kvasnes. Hun var god sist også på Bjerke etter en meget rask første 500 meter.

jeg spiller to hester på alle V65-forslag her.

V65-6: Formen til 2 Tangen Stegg er kraftig oppadgående nå. Hesten kom tilbake etter en tre måneders pause tredje sist. Var da svak for dagen. Nest sist ble det startgalopp, og på dette tapte hesten rundt 30 meter. Opphentingen til fjerdeplass var positiv. Nå sist var Tangen Stegg enda bedre. Kusken slapp tidlig fra seg teten til gode Alsaker Piril. I siste sving fikk 10-åringen perfekt åpning, og 50 meter fra mål galopperer hesten i kampens hete. Det så ut som en tredjeplass gikk tapt. Dagens oppgave synes jeg er fin. Det er kun to hester som står på tyve meter tillegg, og her er vel hesten tidlig fremme hos 1 Mailund Jerva? Tangen Stegg kan være tidlig å finne i tet. Må regnes her!

Favoritten 8 Bråtnesfaks har ikke fått det til å fungere den siste tiden, men løpet i dag er perfekt for Moen-traveren. Normalt sett er dette en toppsjanse, men formen til hesten er usikker. Han skal uansett med på alt av forslag.

Kommentarer til denne saken