Gå til sidens hovedinnhold

Vidåpen lunsjomgang fra Boden

Ekstremt vrient! Her går det mot store kroner! Vi jakter lunsjsuksess med en banker som IKKE blir noen favoritt! Storcash i vente?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Biri: Vi spiller ikke en krone mot Bob
V64 Romme: Gnistrende V64-jackpot med 1,2 millioner ekstra
Oddstips 1: Schalke blir grovt undervurdert
Oddstips 2: Norwich jager en Premier League-plass
VM skiskyting: Her er programmet
Eurojackpot:
Hva skjer hvis du vinner 389 millioner kroner?

Lerum med V5-fest i Bergen 2. mars - Kr.1 080 ble til Kr.11 423,-!
Vi kom ikke helt i mål med vårt V75-spill denne lørdagen, men i V5-spillet gikk det straks bedre. Undertegnedes bong på Kr.1 080 satt nemlig som støpt, og betalte ut hele Kr.11 423,-. Var du med på moroa denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Boden disker opp med en SVÆRT vrien lunsjomgang denne fredagen, og det oser store kroner i denne V65-omgangen. Å finne noen klink banker var en "umulig" oppgave, og vi landet tilslutt på en sjansebanker som vi uansett tror MYE på. Hesten det dreier seg om kommer ut i V65-2, og dette ser veldig riktig ut for 5 Judgetrouble. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 11 Hunter Dillon – Er ofte veldig undervurdert, men fakta er at dette er en bra hest i grunnlaget, og den står ikke tilbake for en av de den møter på fredag. Har kanskje ikke vært helt på topp over en periode, men den var forbedret i nederlaget mot en såpass god hest som Global Well Bred sist. Petteri Joki har kjørt den en gang tidligere, og da ble det seier til feite odds i totoen. Slår til igjen, og det til skrellodds?

V65-2 : 5 Judgetrouble – Blåste til tet fra et spor lengst ute bak bilens vinger i årsdebuten i fjor, og det ble da en enkel seier. Har drømmebetingelser foran seg nå, og det kan opplagt dreie seg om tidlig tet og slutt i årsdebuten i år også. Må bare prøves mot favoritten 11 Hamilkar Boko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 11 Fantom – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den har vinnerform i kroppen. Den ble sjenert til galopp sist, havnet sist, men gikk sterkt etter galoppen. Gangen før feiler den fra seg en 2-3 plass bak en såpass god hest som Backegubben, og den var tøft ute da. Nå er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, og den må være HET! Nå kommer endelig seieren? VI ER KLART INNE PÅ AKKURAT DET!

V65-4 : 13 Kink Adviser – Helskummelt, og et ikke helt lettløst løp! Vår ide hadde 0,8% av innsatsen på seg når dette tipset ble lagt ut, og det mener vi er feil. Den gjorde tre løp for sin nye trener, før den fikk seg en pause. I sitt siste løp var den OK bak Atlas Eagra, og den fikk et pluss i kanten da. Kommer nå ut etter en ca tre mnd pause, det er en ung hest som kan ha utviklet seg videre, og mot en særdeles billig gjeng trenger den ikke å være borte. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 8 Antonio America – Er veldig grunnkapabel, og den kan «alt» på en god dag. Distansen denne fredagen er normalt kun et pluss, og mot en motstand som ikke skremmer skal den passes. Har ikke vært helt på topp de siste gangene, men viser den bare litt form igjen så duger den godt i omgivelser som dette. Settes knepent først i et løp som ellers ikke er helt lettløst.

V65-6 : 13 Celsius Evo – Er en bedre hest enn strofavoritten, og blir det bare ikke helt feil underveis, ja, da blir vi overrasket om den ikke dukker opp på foto. Holder en strålende form, og den var klart bra i nederlaget sist. Spor 13 i en sportrapp er et mye bedre spor enn for eksempel 11/12, og vi håper den kommer fint gjennom på startsiden. Må med på alt av seriøse bonger, og vi roper et stort varsko!

Kommentarer til denne saken