Vinn eller forsvinn i V65-1 på Jarlsberg


Siv Emilie Løvvold har en stor mulighet til å innlede kvelden på Jarlsberg. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Siv Emilie Løvvold har en stor mulighet til å innlede kvelden på Jarlsberg. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi har ingen behov for å vente med bankeren. Vi tror nemlig den sitter allerede i dagens første løp!

Sportspills øvrige fredagsmeny: 
Oddssingel U20-VM: 
Vi tror Norge får hjelp av Argentina
Oddssingel Finland: Eks-Brann-trener i trøbbel i Finland
V65-lunsj Sverige: Enorm V65-jackpot med 1,9 millioner ekstra
V65 Jarlsberg: Vinn eller forsvinn i V65-1 på Jarlsberg
V64 Sverige: V64-jackpot med Ove A. Lindqvist i hovedrollen
Tottenham - Liverpool: Dette gjør finalespillernes kjærester og koner

Denne fredagen er det MYE ekstra penger å spille om! Allerede kl.12.45 braker det løs med dagens store høydepunkt! En av årets største V65-JACKPOT i lunsjen venter, og det ligger altså over 1,9 millioner ekstra i sekserpotten.Løpene kommer fra Gävle. Jarlsberg står så for den norske V65-omgangen kl.18.55, før Solänget avrunder med sin V64-omgang kl.19.30. Det er også JACKPOT i kveldens V64-omgang, og her ligger det over 900 000 ekstra i sekserpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lerum med solide V64-tips til Eskilstuna 28. mai! 
Rolf Lerum serverte nok en gang solide tips til Sverige, og det ble FULLKLAFF for den største bongen pålydende Kr.1 800 denne tirsdagen. Hele Kr.10 013 kunne man hentet om man hadde tatt rygg på den bongen. Fabulous Journey innfridde som en banker av stål, og Argbiggan (3-valg / BANKER I DD) innfridde som en ordentlig godbit!

Nå skal det heretter handle kun om løpene fra Jarlsberg. Det er på ingen måte en lettløst omgang som venter. Bankeren kommer allerede ut i den første avdelingen. 

V65-1: 8 L.A.'s Mr. Brown blir dagens beste banker fra oss i Nettavisen. Cocktail Jet-sønnen er veldig flink i monteløp. Vi synes ikke dagens løp ble veldig tøft. Disse syv hestene skal hesten slå på en normal dag. Han har hatt to måneders pause før kveldens løp, men det skal ikke være noe problem. 7-åringen har hatt dette tidligere og gjort fine løp på direkten. Husk at han slo meget kapable Tulleries for ikke altfor lenge siden. I januar tok han en bunnsolid andreplass bak Sebastian Hall på Solvalla. Siv Emilie Løvvold rir hesten i dag, og normalt sett blir det full satsning mot tet her. Konkurrentene har trolig såpass med respekt at det blir tidlig tet. En veldig god sjanse. Banker!

V65-2: 5 Looking Sharp er en fin hest. Vi likte inntrykket på 4-åringen på Bjerke tredje sist. Da spant han fra konkurrentene og hadde masse spart. Det var klein motstand, men inntrykket var det som betydde noe den dagen. Nå har Ken Warkentin-sønnen tatt turen til Marius Høitomt sin stall. Her har han gjort et løp, og det var på Sørlandet forrige søndag. Til fire ganger pengene ble det galopp gjennom den første svingen. Rapportene var fine før løpet, og i dag kan nok Marius Høitomt sitte i tet om han er sugen på det. Vi tror dette er en hest som har en del å hente fremover. Fra dagens utgangsposisjon er dette førstehesten i feltet. 

6 Folsom Cash er uten tvil den sterkeste konkurrenten. Denne 4-åringen gikk et sterkt løp etter galopp nå sist. Møtte tre-fire hyggelig hester da, og Folsom Cash viste at formen er tilstede. Vi tror ikke han tar en lengde på hesten ovenfor, men kan naturligvis kjøre seg til tet. Er en av to som kan vinne løpet, synes vi!

V65-3: 3 Rigel Øyvind blir klar favoritt her. Dette er et løp for NM-damer. Heidi Moen sin springer har fått en flink kusk, godt spor og formen er fin. Alt ligger til rette for seier, men jeg er usikker på en ting. Hvor godt kjemper egentlig hesten på dagens mellomdistanse? Rigel Øyvind har uten tvil forbedret seg i trening hos Heidi Moen, men det er heller ingen tvil om at hesten har problemer med viljen. Han er klart best med et ryggløp, mener vi. Det er en grei favoritt, men ingen banker for oss. Husk at han akkurat slo 2 Valle Tina nest sist på Bjerke. Sistnevnte var elendig sist, men er kun spilt på tre prosent i dette løpet.  

V65-4: 3 Cuba Vind Kula har vi troa på i fjerde avdeling. Hesten har kun startet tre ganger i travløp, men har virkelig vist tegn på fint talent. I den første starten på Biri kom hoppa aldri inn i løpet. Ble da langt bak og slet i startvolten. Det ble så byttet vogn og muligens noe utstyr foran den andre starten. Det var ingen tvil, Vind Kula gikk klart bedre. Man så tydelig at hesten var mer på hugget og fikk travet til å stemme. Hesten spurtet strålende til andreplassen bak en god hest. Nå sist åpnet hesten flott i volten nok en gang, men det ble galopp. Til tross for å ha tapt 30 meter på galopp, så rundet 4-åringen til en kontrollert seier. Motstanden var noe dårligere enn dagens, men innsatsen var veldig fin. Her tror jeg hesten kan få en fin start i volten. Jeg kan heller ikke si at tilleggshestene har skremt i de siste løpene sine, og Cuba Vind Kula er, etter min mening, fult på høyde med disse. Kommer hesten greit i gang fra start er vinnersjansene veldig fine. Min V5-banker for dagen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5: 6 Calexico mener vi har en hyggelig sjanse i den femte avdelingen. Det er et noe åpent løp, der egentlig ingen skiller seg voldsomt ut. Calexico var positiv på Bjerke sist. Ble da sjenert på siste bortre, og leverte en godkjent langspurt etterpå. Dette var altså løp nummer to etter en pause på et halvt år for Calexico. Formen virker til å være på vei opp nå. Anette Frønes er en dyktig kusk og ekvipasjen skal passes tidlig. Vår favoritt. 

V65-6: 3 Aasvind blir vår favoritt i V65-avslutningen. Geir Flåten sin traver er i flott form for tiden og har et veldig fint løp foran seg i kveld. Tredje sist går hesten i nærkamp med gode Mjølner Marius på Klosterskogen. Nest sist spurtet hesten svært sterkt og tar ned Skjetnefaxa rett før målstreken. En imponerende innsats. Nå sist kom hesten ut som en 3-oddser fra ellevtespor. Det ble en femteplass. Aasvind gikk en fin siste 500-meter. Man må her huske på at det gikk 24,0 den siste 500-meteren - hvordan skal da Aasvind i tredjespor hente noe særlig på bortflyende Rådim Faksen og Alm Elden? Formen er fin, sporet er ypperlig og motstanden er veldig passenede i dag. Motivert favoritt og vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.