Øvrevoll med herlig V65-omgang på nasjonaldagen


Icecapada og Carlos Lopez vant Fam. E. Nagell-Erichsens Hoppeløp på 17. mai i fjor og jakter seier i samme løp på Øvrevoll i år.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Icecapada og Carlos Lopez vant Fam. E. Nagell-Erichsens Hoppeløp på 17. mai i fjor og jakter seier i samme løp på Øvrevoll i år. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Tradisjonen tro varter Øvrevoll opp med et herlig galoppstevne på 17. mai.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Eskilstuna:
Dobbel V64-jackpot med knappe 1,6 millioner ekstra
V4 Hagmyren: Smellfin lunsj-V4 med en fantastisk banker
Oddstips 1: Finland kan gå hele veien i ishockey-VM
Vikinglotto: Kvinne ble millionær
Extra: Vant 2 millioner: - Trodde jeg skulle stryke med

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Tradisjonen tro så varter Øvrevoll opp med et strålende flott stevne på nasjonaldagen. Det er både V65 og V5 på menyen og V65-løpene starter kl 15.50, mens V4 som inneholder de tre siste V65-avdelingene starter kl 17.05. Det er flotte løp og en real utfordring spillemessig både i V65 og V4. Hovedløpet er V65-2 som heter Fam. E. Nagell-Erichsens hoppeløp der vinneren kan kvittere ut 125 000 kr og det er også i dette løpet vi  finner vår V65-banker.  

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

PS. Merk ellers at det både er V4-lunsj på Hagmyren torsdag (spillestopp kl 12.45) og det er dobbel jackpot i V64-spillet på Eskilstuna torsdag kveld (spillestopp kl 19.30). Her venter det 1 573 911 SEK ekstra i sekserpotten.

Vi stoler på Icecapada
På 17. mai og på Derbydagen i fjor spilte vi Icecapada som banker, og hun innfridde begge gangene. Nå gir vi henne tilliten på ny som banker i V65-2. 1 Appelina er nok den verste i mot (denne er forøvrig fagbladet TGN's V65-banker), men det er så mange vriene avdelinger at vi ser oss nødt til å satse på en banker. Trener Niels Petersen er meget positiv og mener at 2 Icecapada er bedre enn noensinne. Vi tar sjansen og bankerspiller 2 Icecapada i V65-2.

Mulig lås i V65-3
Det er som nevnt åpent i mange løp, det er mange årsdebuter og gress som underlag som gjør det ekstra spennende. Duoen 5 Crossroad Blues og 3 New Man i V65-3 kan kanskje være et lås, og de står alene på de tre minste V65-forslagene.

Frekk DD-banker
I V65-5/DD-1 har vi mottatt gode rapporter på 3 Fix Fox. Vi spiller riktignok seks hester på de to største V65-forslagene, men 3 Fix Fox er vår klare favoritt og blir også vår frekke DD-banker på Øvrevoll torsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supervrien V4
I V4 er ikke Icecapada i V65-2 eller vårt nevnte lås i V65-3 med i spillet. Det er fire utrolig vanskelige løp, og det kan fort bli større utbetaling på V4 enn V65. Vi tror dog at 7 Asaks Ambition og 5 Black Million kan være et bra lås i V4-4 og står på disse to på de tre minste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen