Øvrevollfest med Jan Erik


Mustajjid og Jan Erik Neuroth har en bra vinnersjanse i V65-1 på Øvrevoll i kveld
Foto Roger Svalsrød Hesteguiden.com
Mustajjid og Jan Erik Neuroth har en bra vinnersjanse i V65-1 på Øvrevoll i kveld Foto Roger Svalsrød Hesteguiden.com

Jan Erik Neuroth kan få en flott kveld på Øvrevoll torsdag og Nettavisen jakter ny suksess på Norges eneste galoppbane.

Sportspills meny torsdag:
V4 Eskilstuna: Herlig tipsflyt i Sverige
V65 Klosterskogen: Yngstemann er best
Lunsj-V5 Bjerke: Tilbake som en vinner
Oddstips 1: Tøft for Salzburg i Minsk
Oddstips 2: Rosenborg kan vinne i Bucuresti
Oddstips 3: Champions League-hockey med Oilers

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Etter en meget hektisk onsdag, er det like hektisk på trav- og galoppfronten torsdag. Det hele starter opp med en spennende V4 fra Eskilstuna, før Bjerke byr på sin sedvanlige torsdagslunsj-V5. Til kvelden er det V65 både på Klosterskogen og på Øvrevoll.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist torsdag leverte Nettavisens galoppeksperter varene igjen på Øvrevoll. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner. Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252.

Vurderinger av Birger og Morten:
Det er ingen lettløst V65 på Øvrevoll i kveld, nær sagt som vanlig. De beste hestene er ikke med i kveld, de starter alle søndagen når Øvrevoll byr på storstilt Derby-fest og internasjonal V64.

Tre dager før Derby satser vi på at Jan-Erik Neuroth får en fin sensommerkveld på Øvrevoll. Han har to gode sjanser i 1 Mustajjid i V65-1 og 9 Vivere Cosi i V65-5. Alle løpene går på sandbanen for å spare gresset til søndag. Det er bra for våre to nevnte, som begge er klart best med sand som underlag. Vi var lenge i tvil om hvem av dem vi skulle bruke banker, men valgte tilslutt 1 Mustajjid i V65-1.

Når det gjelder 9 Vivere Cosi i V65-5/DD-1, blir den vår selvskrevne DD-banker og vi kommer også til å bankerspill hesten på noen andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vår luring torsdag er 8 Denico i V65-4. 1100 meter på sand er perfekt, og det er ikke utenkelig at hun leder hver meter. Lykke til.