Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Leangen: Vi spiller to bankere i lørdagens V75
Tippetips: Bonuspotten skal fordeles - 4 mill kr i tolverpotten
Oddsdobbel 1:
Aston Villa like gode som Manchester City
Oddssingel PL: Son tar ansvar i Kanes skadefravær
Oddssingel Eliteserien:
På tide at Brann viser seg fram
PostNord-ligaen
: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

Strålende tips til lunsj og kvelds - tok du rygg?
Det ble en FLOTT FREDAG for våre kunder, og det ble oppturer både i lunsjen samt til kvelds. Undertegnedes lunsjbong til Kr.960 på Hagmyren satt som støpt, og betalte ut fine Kr.4 886,-. Västerbo Burberry (3-valg) og Moddelina (6,5%) ble begge servert som deilige tipsenere, og det med følgende info i ryggen:

V65-3 : 2 Västerbo Burberry – Kom tilbake etter et lengre avbrekk sist, og den varslet form direkte. Ble plukket ned på streken, men man må huske på at banen den dagen så ut som en åker, og det var alt annet enn enkle forhold. Fra tidlig tet nå, og på en GOD bane så traver denne minst 17,0. Da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange, og den er veldig spillbar!

V65-4 : 12 Moddelina – Kan være storskrellen i dette jevne kaldblodsløpet. Den gikk et knallsterkt løp etter innledende galopper sist, og den varslet form direkte etter oppholdet. Er veldig grunnkapabel, og bedre enn det grunnlaget den har på konto. Fungerte perfekt når den bare fikk legge seg til sist, og vi håper den fungerer slik igjen. Da skal nemlig dette dreie seg om en OK sjanse, og det til skyhøye odds i lukene.

På Biri om kvelden var det Petter som var på HUGGET, og hans MINSTE V65-BONG på Kr.192 suste inn! Her kunne man hentet ut HERLIGE Kr.4 048 om man hadde tatt rygg. World Peace innfridde som en V65-banker av stål!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksene


Det er SÆRDELES VRIENT i kveldens V65-omgang til Bollnäs, og det vil overraske oss mye om dette ikke gir meget solid betalt. Det finnes ingen klare bankere i omgangen, og flere av løpene er dessuten ekstremt åpne. Vi spiller med en sjansebanker i V65-2, og på våre bonger står 4 Jack Dalton Zenz alene. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 13 Order By Box – Er i bunn og grunn en bra hest, og den var altså hele ti ganger blant de tre beste i fjor, men uten å få vinne. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og den har begynt å finne en skikkelig bra form. Spurtet fullt godkjent i kulissene i et bløffløp nest sist, mens den vant overlegent etter en avslutning i 14-fart sist. Her er det ikke akkurat veldig hardt i mot, og klaffer det bare litt på veien må sjansene være svært gode. Hadde bare 4% av innsatsene på seg når vi la ut tipset, og det er mulig at den kan gå litt under raderen… OBS!

V65-2 : 4 Jack Dalton Zenz – Her er det ELENDIG klasse på hestene, og dette løpet trenger ikke å være helt lettløst. Vår ide har en tilnærmet drømmeoppgave foran seg, og det kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Er nemlig best på sprint, den er over middels fra start, og det skal bli spennende å se den etter en liten pause. Pappaen, Brioni, var best uten sko, og snart er vel det på tide å rykke skoene på Jack Dalton Zenz også? VI BANKER FREKT I EN ELLERS VIDÅPEN OMGANG.

V65-3 : 2 Hakkestadhs Hera – Helskummelt løp med mange ustabile kaldinger. Hesten vi plasserer først kommer til å senke rekorden sin MYE i kveld, og den gjør seg ikke bort i overkommelige omgivelser som dette. Vant veldig enkelt fra tet nest sist, og var ubrukt over mål da. Settes knepent først, men her kan det altså være smart å plukke med seg noen hester…

V65-4 : 5 Champion Chip – Ble bortridd av en dårlig rytter sist, og det løpet velger vi bare å sette en strek over. Var knallfin under sal i debuten tredje sist, og den slo da gode hester. Får opp rutinerte Anna Erixon nå, og det er et stort pluss i forhold til rytteren sist. Møter dessuten helt riktig motstand, og den må med på alt av seriøse bonger i det som ellers er et VIDÅPENT monteløp med en del gode montehester.

V65-5 : 2 Håksätter Svarten – Burde kanskje ha knepet tredjeplassen sist for å få fullt godkjent, men den viste uansett 22,4 s 800m, og det må trossalt være klart bra i hestens tredje løp etter et lengre avbrekk. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den er veldig kjapp i vei, og den kan ikke få spesielt bedre betingelser enn dette. SKAL PASSES! PS. 5 Norsjö Kongen – Dukker opp etter et lengre avbrekk, det er snakk om en lynrask vallak, og den skal naturligvis med på alt direkte.

V65-6 : 1 Upbeat Music – Tre hester kan vinne finalen, og i tillegg til 5 Bravo Navarone / 6 Mr Perfect så må vi bare varsle for Upbeat Music. Den har nemlig funnet formen nå, og fra tet på en kjapp sprint trenger den ikke å bli veldig enkel å fange. Med kun 25 000 i første så er vi litt inne på at de to beste hestene i feltet ikke blir maksimalt utstyrt, og det vil komme viktigere løp for dem. Det kan fort draget vårt utnytte, og det er nå den skal spilles… Leder dette svært lenge!